Палітра березня, підготовка до конкурсу.
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2011-03-03, 1:44 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| OxankaF, переможець попередньої Білої лютневої палітри, оголошує основний колір палітри березня! "З приходом весни (поки тільки на календарі) хочеться чогось веселого і кольорового. Тому оголошую наступний колір - ФІОЛЕТОВИЙ. Чекаю на створення нової теми і запрошую рукодільниць до створення фіолетових шедеврів. " (с) Нагадуємо правила: До гри приймаються роботи будь-якого напрямку, не обов"язково вишивка. Це може бути будь-що, виконане власноруч, включаючи пофарбування паркану у фіолетовий колір. Головна вимога: Виріб, який ви представите до конкурсного змагання, повинен містити не менше 80% фіолетового кольору! Терміни прийому робіт в цій палітрі: РОБОТИ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДО 20 березня 2011 РОКУ включно. Правила подання робіт: 1) Надсилаємо роботи на мою електронну адресу - fortuna.oxana@gmail.com 2)Тема листа "Фіолетова палітра". 3)В листі має бути вказаним ваш нік на форумі, назва роботи і її опис, 1-3 фотографії ПРИКРІПЛЕННИМ ЗОБРАЖЕННЯМ (не архів, не ВВ-коди). 4)Фотографії вагою до 250 Кб, максимум — 1000 пкс по більшій стороні. * прийнятим вважається лист, на який ви протягом доби отримали стверджувальну відповідь. Кількість робіт від однієї учасниці не обмежена.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
OxankaF | Дата: Субота, 2011-03-05, 12:18 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Дівчата, з нетерпінням чекаю на вашу участь у березневій грі. Надіюсь, колір вам сподобався і не налякав. Від мене пережожець обов"язково отримає приз, який вже терміново вишивається.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-03-05, 10:00 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Quote (OxankaF) Від мене пережожець обов"язково отримає приз, який вже терміново вишивається. Інтрига просто у кожній грі!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2011-03-07, 9:37 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Головна вимога: Виріб, який ви представите до конкурсного змагання, повинен містити не менше 80% фіолетового кольору! Упс.. а як же з вишивкою бути? Якщо полотно біле, то потрібно фіолетовом заповнити 80 % чи буде рахуватись від кольору вишивки ?
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-03-07, 11:47 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Kaluna) Упс.. а як же з вишивкою бути? Якщо полотно біле, то потрібно фіолетовом заповнити 80 % чи буде рахуватись від кольору вишивки ? гадаю, це питання скоріше до координатора саме фіолетового конкурса. Гадаю, що у вишивці має бути саме серед вишитої роботи 80% фіолетових ниток. А тло може не братись до уваги. Втім, як вирішить координатор!
|
|
| |
OxankaF | Дата: Субота, 2011-03-12, 1:06 AM | Повідомлення # 6 |
побратим
| Quote (Bullet) Гадаю, що у вишивці має бути саме серед вишитої роботи 80% фіолетових ниток. А тло може не братись до уваги саме так.Додано (2011-03-12, 1:06 Am) --------------------------------------------- Дівчатка! Я надіюсь, ви творите фіолетові шедеври? Нагадую (для таких забудьків, як я), що роботи приймаються до 20 березня включно. Тому посилено займаємось творчістю і висилаємо роботи мені. Залишилось 8 днів!
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-03-12, 2:37 AM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| Quote (OxankaF) Дівчатка! Я надіюсь, ви творите фіолетові шедеври? Quote (OxankaF) Залишилось 8 днів! Дякую за нагадування. Я творю, головне не забути про нього (про шедевр) і втсигнути завершити і вислати))) Дякую за нагадування!
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Субота, 2011-03-12, 9:48 AM | Повідомлення # 8 |
побратим
| Quote ( Bullet, ) головне не забути про нього (про шедевр) і втсигнути завершити і вислати))) Bullet, головне не загубити в останню мить фотоапарат чи шнур до нього.
Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
|
|
| |
OxankaF | Дата: Субота, 2011-03-19, 0:23 AM | Повідомлення # 9 |
побратим
| Дівчата-, нагадую всім, що залишилось ще два дні до закінчення подання робіт. Хто там доробляє, швиденько доробляйте і я чекаю на ваші листи
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-03-20, 1:37 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Я встигла відправити
|
|
| |
Жанна | Дата: Понеділок, 2011-03-21, 10:41 AM | Повідомлення # 11 |
мешканець сайту
| а я не встигла доробити... ну, вже в наступній палітрі братиму участь, а тут - милуватимуся виробами і голосуватиму
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-03-21, 10:44 AM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| І я не встигла , але голосувати теж буду
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
OxankaF | Дата: Понеділок, 2011-03-21, 12:20 PM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Прошу модераторів створити тему для голосування.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-03-21, 2:52 PM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
| http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/44-565-1 - ось тема!
|
|
| |