Палітра.Біла палітра лютого.
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2011-03-03, 1:45 PM | Повідомлення # 61 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| OxankaF, http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/44-561-1 вас і всіх гравців запрошую до новоствореної теми Фіолетова палітра
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
OxankaF | Дата: Субота, 2011-03-05, 12:23 PM | Повідомлення # 62 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Ух, отримала приз. Сиджу, милуюсь. Дуже дякую, Вікторія, стільки позитиву, я й не сподівалась. А серветка на фото не передає всієї краси, настільки вона милує очі. п.с. Фото буде пізніше, заряджаються батарейки
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-03-05, 12:26 PM | Повідомлення # 63 |
Мудра людина
| OxankaF, Ого, як то швидко наша пошта спрацювала
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Жанна | Дата: Неділя, 2011-03-06, 3:05 PM | Повідомлення # 64 |
мешканець сайту
| lady-v, отримала ваш подарунок!!! дякую надзвичайно!!!!! :))))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-03-06, 3:10 PM | Повідомлення # 65 |
Мудра людина
| Жанна, рукодільничайте на здоров'ячко!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-03-06, 10:18 PM | Повідомлення # 66 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Жанна) lady-v, отримала ваш подарунок!!! дякую надзвичайно!!!!! :)))))) вітаю-вітаю! Фото призів при отриманні є обов"язковим, давайте, показуйте себе з призом, ми всі з нетерпінням чекаємо
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-03-06, 10:26 PM | Повідомлення # 67 |
Мудра людина
| Bullet, тут фото грузиться
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-03-06, 11:07 PM | Повідомлення # 68 |
маніяк графічних ліній
| Quote (lady-v) Bullet, тут фото грузиться ой, перепрошую! Вже побачила! Чарівний дарунок
|
|
| |
сяня | Дата: Понеділок, 2011-03-07, 8:47 PM | Повідомлення # 69 |
побратим
| OxankaF, вітаю з перемогою. А схемку можна? Мені дуже подобаються такі вишивки, попробую вишити. Яку тканину Ви брали?
Повідомлення відредагував сяня - Понеділок, 2011-03-07, 8:47 PM |
|
| |
OxankaF | Дата: Середа, 2011-03-09, 12:37 PM | Повідомлення # 70 |
побратим
| Схемки не маю. Мала скачані журнали і з них комбінувала. Тканину я брала базарну, нашого виробництва. Додано (2011-03-09, 12:37 PM) --------------------------------------------- Ось нарешті показую фото приза, який я отримала від lady-v. Серветка дуже гарна, а метелик - взагалі прекрасний. Також отримала магник на холодильник (і звідки Вікторія знала, що ми колекціонуємо магніти з різних міст?) і листівка з видом Тернопіля. Також був лист з дуже теплими і щирими словами. Дякую, Вікторіє.
Повідомлення відредагував OxankaF - Середа, 2011-03-09, 12:37 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-03-09, 1:04 PM | Повідомлення # 71 |
маніяк графічних ліній
| Quote (OxankaF) (і звідки Вікторія знала, що ми колекціонуємо магніти з різних міст?) А у мене враження, що всі форумчанки колекціонують Бо я не колекціонувала, поки мені не прислали різні форумчанки з десяток магнітиків Тепер я їх колекціоную Із новим листом кожним )))) Гарний приз, вітаю ще раз!
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-03-09, 1:52 PM | Повідомлення # 72 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) А у мене враження, що всі форумчанки колекціонують Точно, я теж так подумала , тому і вислала OxankaF, дякую за звіт, і мені дуже приємно, що серветка Вам сподобалась
Моя майстерня
|
|
| |
OxankaF | Дата: Середа, 2011-03-09, 2:15 PM | Повідомлення # 73 |
побратим
| Quote (lady-v) Точно, я теж так подумала , тому і вислала а ми колекціонуємо давно, привозимо магніти з усіх міст, де були. А це перший магнітик, який подарований, ще й з міста, в якому не була. Тепер просто змушена відвідати Тернопіль.
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-03-09, 2:30 PM | Повідомлення # 74 |
Мудра людина
| Quote (OxankaF) Тепер просто змушена відвідати Тернопіль. Буду чекати
Моя майстерня
|
|
| |