гра "Палітра. Жовтень в сірих тонах" /Архів
|
|
Bullet | Дата: Неділя, 2010-10-10, 5:54 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Координатор цієї гри - це переможець попередньої "Палітри. Вересень в кольорах теракоти" Олена Lakizka Чекаємо на її правила і кінцеві строки
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lakizka | Дата: Неділя, 2010-10-10, 11:16 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Тема жовтня : " Жовтень в сірих тонах" Гра без заявок, вільні умови участі Задані кольори: усі відтінки сірого. Допускається вишивання секційного фарбування у заданій гамі. Роботи мають містити більше 80% заданого кольору (додаток інших кольорів допустимий, але у відношенні приблизно 20% до основного заданого кольору). Варіації предметів: вишивки, одяг, сумки, листівки, прикраси, кулінарні шедеври, плетення, ліплення, ткацтво та ін. Вимоги до світлин: прислати в приват, або на електронну пошту lakizka@yandex.ru вв-коди світлини на радикал.ру , третій рядок, превью зі збільшенням по кліку. Кінцева дата прийому робіт - 29 жовтня. Початок голосування - 1 листопада. Усім бажаю творчого натхнення! --------------------------------------------------------------------------------
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 0:58 AM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| lakizka, дякую, Оленко! Тепер відомі дати і можна збирати собі папочку напрацьовок сірого кольору Обожнюю чорний і білий, а сірий - то дипломат між ними. Сірий буває і веселим і ніжним, не лише депресивним:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lakizka | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 10:00 AM | Повідомлення # 4 |
побратим
| Quote (Bullet) Обожнюю чорний і білий, а сірий - то дипломат між ними. Сірий буває і веселим і ніжним, не лише депресивним:) Та я теж люблю сірий, але зараз багато починають жалітися на осіню депресію, от я і злякалася, що хтось це так розцінить. Але щоб переконати, що це все ж таки універсальний колір для прикладу виставлю одну мою валяшку, яка це доведе (це не конкурсна робота!)
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 11:19 AM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| lakizka, які класні тапочки! А теплі певно!? Скажи, а як доглядати за такими валяними речами! Дівчата ! готуйтеся! То вже певно хтось отримає валяний подаруночок від Оленки!? Оленко, чи не так!?Поправ мене...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 12:30 PM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| Dmutrik09, не знаю,я к там Оленка, але адміністрація пропонує для конкурсів призи , зібрані зарання. nosiknata , прпвда, відмовилась від них і зробила свої призи (дяка їхй велика!), тому не хотілось би, щоб форумчанки переживали, що якщо вони виграють у цій грі, то для наступної саме вони готують свої призи. Це не так Призи є у адміністрації )) (слово яке! як контора..)))
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 3:48 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Я думаю, що ніхто дуже не переживає, бо на всякий випадок у кожної щось тай є в загашнику! Ну а КАПЦЯМИ просто не налюбуюся! А ще рожеві троянди!!!!! Ну просто надзвичайно! Ну а наша адміністрація- контора ( сподобалося мені це слово), як завжди на висоті, все продумано і прописано .... Як книжка пише. МОЛОДЧИНКИ!!!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
lakizka | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 4:52 PM | Повідомлення # 8 |
побратим
| Dmutrik09, ну розсекретила мене... Я звісно додам свою валялку до призового фонду. Щось підготую сіреньке...:) Від Лізиних не відмовяюся, просто буде більший призовий фонд. Наталка молодець, зібрала чудові зібрання в електроному варіанті. За тапками догляд передбачає ручне прання, потім одягнути на свою ногу і поправити форму , акуратно зняти і висушити. Ну і звісно час від часу трошки катишки вискубувати, бо все ж таки вовна...(надіюсь Ліза за такий офтоп не насварить )
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 5:52 PM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
| Quote (lakizka) (надіюсь Ліза за такий офтоп не насварить ) ну всьоо... я здой ацкій адмін? )) Олена, у нас багато місця за рахунок економії із-за чіпляння зображень на інші ресурси, а не сюди. Тим більше, що ця тема - обговорення. Обговорення = спілкування. Все гаразд
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 7:37 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Ой Лізо, як добре! Що не свариш нас! Бо капчики! Я балдю, балдьожні!!! Скажи, чи трояндочки теж валяла чи робила гачком ? Ще раз зайду на цю сторінку і здурію,- замовлю собі на Миколайка! А ти на замовлення робиш такі речі, Оленко !!??
Моя майстерня ®
|
|
| |
Оленька | Дата: Середа, 2010-10-13, 11:41 AM | Повідомлення # 11 |
відвідувач
| Сірий, гарний колір , скоро навкруги стане все сірим, так що саме в тему Вже почала переглядати свої творіння, малувато сірого буде , але щось знайшла
Повідомлення відредагував Оленька - Середа, 2010-10-13, 11:43 AM |
|
| |
lakizka | Дата: Середа, 2010-10-13, 1:42 PM | Повідомлення # 12 |
побратим
| Оленька, мені вже цікаво побачити...
|
|
| |
aniel | Дата: Четвер, 2010-10-14, 1:03 AM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Quote (Оленька) Вже почала переглядати свої творіння, малувато сірого буде , але щось знайшла Як це Ви почали переглядати творіння?? Старі?? Я думала що треба на конкурс тількі ті роботи виставляти. які були зроблені протягом певного місяця.. або початі колись, але завершені протягом місяця.. Хіба можна виставляти старі роботи? О_о
|
|
| |
Українка | Дата: Четвер, 2010-10-14, 9:09 AM | Повідомлення # 14 |
Активіст форума
| aniel, напевне що Оленька переглядала саме свої незавершені роботи,які завершить у жовтні А от організатори конкурсу поясніть цей момент,прошу.По яким критеріям ви будете вирішувати,чи зроблена річ в цьому місяці чи ні?Адже ми бачили і великі роботи,які нереально зробити протягом місяця.Особисто я не знаю,коли станеться збіг обставин і колір мого рукоділля в його завершувальній стадії буде пасувати до оголошеного кольору гри,тому що вишиваю великі речі...
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
cherry | Дата: Четвер, 2010-10-14, 10:20 AM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Дівчата, не ставтесь аж так серйозно і відповідально до цієї ГРИ! ЯК я зрозуміла, це не тільки масштабні вишивки можуть бути, а й - банка консервованих помідорів (червоне) або бетонна доріжка біля хати (сіре), щоб тільки зроблено ВАШИМИ ручками
|
|
| |
lakizka | Дата: Четвер, 2010-10-14, 10:26 AM | Повідомлення # 16 |
побратим
| Українка, aniel, правила описані тут http://www.vyshyvanka.ucoz.ru/forum/30-458-1. Я особисто готувала свою роботу в остані дні вересня, але звісно якщо це стосується вишивки, то логічно, що вона займає на багато більше часу. Я зрозуміла, що сюди викладаються нові роботи. Думаю, що останє слово за Bullet.
|
|
| |
veronika | Дата: Четвер, 2010-10-14, 12:09 PM | Повідомлення # 17 |
мешканець сайту
| Ну місяць то таки є трохи часу, мож роботу за пару годин зробити, а мож і за місяць. То думаю кому як
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Оленька | Дата: Четвер, 2010-10-14, 4:40 PM | Повідомлення # 18 |
відвідувач
| Дівчата, так я і мала на увазі свої розпочаті роботи, а одну навіть хотілку сюди приписала, ще тільки буду її робити, все руки до неї не доходили, а тут як раз нагода стала Ще тільки не вирішила, що на конкурс виставлю
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-10-14, 8:10 PM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
| Quote (aniel) Як це Ви почали переглядати творіння?? Старі?? Я думала що треба на конкурс тількі ті роботи виставляти. які були зроблені протягом певного місяця.. або початі колись, але завершені протягом місяця.. Хіба можна виставляти старі роботи? О_о Власне, в умовах конкурса зазначено, що в цій грі показуємл свої рукоділля, які виконали протягом конкурсного місяця. Старі роботи не показуємо. Для старих робіт - тема Наші роботи. Ділимось фотографіями наших виробів Quote (Українка) По яким критеріям ви будете вирішувати,чи зроблена річ в цьому місяці чи ні?Адже ми бачили і великі роботи,які нереально зробити протягом місяця Совість - найкращий контролер Якщо комусь заманеться обманути спільноту, він це все одно зробить. Перевірити правдивість слів форумчан майже неможливо. Ну якщо комусь ну дуууже захочеться виставити стару роботу - що ж вдієш... все одно виставить. це ж інтернет. Quote (cherry) Дівчата, не ставтесь аж так серйозно і відповідально до цієї ГРИ! ЯК я зрозуміла, це не тільки масштабні вишивки можуть бути, а й - банка консервованих помідорів (червоне) або бетонна доріжка біля хати (сіре), щоб тільки зроблено ВАШИМИ ручками Саме так. Будь=яка робота, виконана руками і яку можна зафіксувати фотокамерою:) Помідори, вишиванки, дитячі нагрудники, ткані доріжки, паперові закладнки - ВСЕ РУЧНЕ. Дівчата, прохання і справді не ставитись до цієї гри так прискіпливо Це гра, при чому одна з кількох, що кожного місяця відкриваються у нас на форумі Сенс конкурса не у тому, щоб спеціально під конкурс щось робити. Ні. Просто в кінці місяця перегляньте свої рукоділля, і якщо знайдете серед них замовлений в грі колір, - сміливо надсилайте роботи:) Всім успіху!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2010-10-14, 8:53 PM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| Так Лізо! Не варто вже так серйозно ставитися до гри.Це гра.Але ця гра- є великим поштовхом для того, щоб закінчити давно почату роботу, і звичайно почати ще одну...
Моя майстерня ®
|
|
| |