Цікавинки від Іринки-Вітамінки
|
|
|
lady-v | Дата: Неділя, 2013-07-28, 2:15 PM | Повідомлення # 102 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Цитата (irinka-vitaminka) За цей час вишила ось таку подушку на весілля своєї подруги Гарна!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: Неділя, 2013-07-28, 11:46 PM | Повідомлення # 103 |
мешканець сайту
| Дуже мила подушечка-гарний подарунок!
|
|
| |
Afinna | Дата: Понеділок, 2013-07-29, 0:24 AM | Повідомлення # 104 |
побратим
| Гарний подарунок - добра згадка буде! Цитата (irinka-vitaminka) Там дуже чиста вода і дельфіни плавають прям біля берега. Справжній відпочинок!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-07-29, 8:42 AM | Повідомлення # 105 |
Мудра людина
| Вітаю з відпочинком біля води! І подушка така світла-хороша, довгих подружніх літ друзям!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2013-07-29, 5:05 PM | Повідомлення # 107 |
Мудра людина
| irinka-vitaminka, чудові органайзери, просто слів нема! особливо осанній. Не уявляю. як таке можна зробити
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-07-29, 5:31 PM | Повідомлення # 108 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| irinka-vitaminka, я так як і Юля не уявляю, як може вистачити сил зробити останній багатоярусний органайзер Клансий!! А чи зручно ним користуватись? Чи то більше для краси? Джинсові переробки -ціную за рециклінг!
А ще дуже сподобалась подушечка для весілля, мабуть, наречена була в захваті?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Понеділок, 2013-07-29, 6:27 PM | Повідомлення # 109 |
побратим
| Цитата (Bullet) А чи зручно ним користуватись? Чи то більше для краси? взагалі-то, той органайзер для муліне, яке намотане на бобіну. А я його ще приладнила і для стрічок. Користуватись зручно, ниточки розкладені акуратно та ще й у кольоровій гаммі.
Цитата (Bullet) А ще дуже сподобалась подушечка для весілля, мабуть, наречена була в захваті? дякую, та наречена ще не бачила подарунок, весілля тільки за 2 тижні
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 9:20 PM | Повідомлення # 110 |
побратим
| Доброго вечора, форумчани та форумчанки! Нарешті відійшла від походу по Криму. Вражень дуже багато, викладу їх у своїх фото. Одна зі знахідок Криму, то було лавандове поле. Назбирали ми з чоловіком цілий пакет. Пахнув весь одяг, коли їхали у потягу, то весь вагон. А тільки-но зайшли до хати, батьки кажуть, що від нас якоюсь травою пахне. От я зробила мішечок з тканини, яку забрала собі у грі "Кіт у мішку" та вишила його. Вишивала я по фотографії готової роботи. А коли вишила, то перенабрала у ПМ. Тож хочу також поділитись і схемою
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 9:29 PM | Повідомлення # 111 |
Мудра людина
| Цитата (irinka-vitaminka) . От я зробила мішечок з тканини, такий гарнесенький! і мабуть пахне лавандою,що всередині!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Lyubov | Дата: Вівторок, 2013-09-24, 0:45 AM | Повідомлення # 112 |
Мудра людина
| irinka-vitaminka, складной несессер с коробочками - класс!
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Вівторок, 2013-09-24, 10:20 AM | Повідомлення # 113 |
побратим
| Дівчата! У серпні гуляла на весіллі подруги, думала пошити собі платтячко у грецькому стилі, та розлінувалась. А тканину купила - креп-шифон молочного кольору (як зараз модно говорити кольору "шампань"). Шириною - 1,5 м, довжиною - 3 м. Прошу 20 грн за метр
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Вівторок, 2013-09-24, 10:28 AM | Повідомлення # 114 |
мешканець сайту
| irinka-vitaminka, Який органайзер!!!!! Хочу Ваш майстер клас по виготовленню :redface:! Думаю не мені одній було б цікаво
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Вівторок, 2013-09-24, 8:02 PM | Повідомлення # 115 |
побратим
| дякую усім за теплі слова
Irina_SV, я пошукаю книжку, за якою робила органайзер і обов'язково викладу її тут
|
|
| |
romantik | Дата: Вівторок, 2013-09-24, 11:11 PM | Повідомлення # 116 |
побратим
| Хотіла похвалити подушечку, а коли спустилась нижче, то бачу, що не можна стільки краси роздивитись за одну мить. Кілька раз прогулювалась по сторінці. Допишу повідомлення іще роаз обовязково пройдусь. Вироби просто клааааас!
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-09-25, 1:30 PM | Повідомлення # 117 |
Мудра людина
| irinka-vitaminka, шикарні роботи! І такі рзномантні!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Вівторок, 2013-10-22, 5:47 PM | Повідомлення # 118 |
побратим
| Дякую усім на похвали, вони дуже надихають...
Декілька нових робіт Ще один мішечок з лавандою
Ще один вишитий гаманець (замовила сестра, обов'язковою умовою було те, щоб була на ньому червона стрічка)
А це фото-порівняння мого гаманця (якому все 10-й місяць) та гаманця тільки-но з-під голочки
І отакі от скромні серветочки на кухню
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-10-22, 7:23 PM | Повідомлення # 119 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата irinka-vitaminka ( ) Декілька нових робіт хмммм... не розумію, чому частина цих робіт все ще не у мене в поштовій скринці на конкурс
???
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
sheva | Дата: Вівторок, 2013-10-22, 8:28 PM | Повідомлення # 120 |
побратим
| irinka-vitaminka, скільки різнопланової краси! Побачила подушечку - подумала: "Нічого собі!". Дійшла до органайзерів - почала тихенько заздрити. На гаманцях, взагалі, дух захопило від такої краси!!!
моя майстерня
|
|
| |