Магазинчик совки
|
|
sjana_if | Дата: Вівторок, 2012-12-18, 1:46 AM | Повідомлення # 101 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (sovka) А ще я вишила таких котиків Котики потрібні для недоброзичливих перевіряючих органів (в майбітньому), щоб перебігали їм дорогу
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2012-12-18, 10:24 AM | Повідомлення # 102 |
Мудра людина
| Котяча тема невичерпна. Мур-мяу. Вітаю із хорошими запасами!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-12-18, 10:38 AM | Повідомлення # 103 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (sovka) Поділюся з вами маленькою радістю - вчора розпаковувала посилку від мого поки що найбільшого постачальника. Посилка була у вигляді трьох баулів , а в них - тканини і ниточки DMC.
зараз з вами рдіє весь форум... дякую за фото, аж потепліло:) Quote (sovka) А ще я вишила таких котиків. Навіть не знаю, що то було за натхнення. Так просто, сподобались. це ви заразились від настрою нашого котячого обміну )))) (класні!)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
sovka | Дата: Понеділок, 2013-01-21, 11:39 PM | Повідомлення # 104 |
побратим
| Quote (sjana_if) Котики потрібні для недоброзичливих перевіряючих органів (в майбітньому), щоб перебігали їм дорогу Та ну їх... Я краще прибережу котиків для хороших людей
Tana, Bullet, так дійсно, котяча тема невичерпна. Будемо і надалі експериментувати.
Прошу вибачення, що закинула тему на тривалий час. Насправді новин назбиралося дуже багато, просто якось не було часу аби зібрати їх докупи бодай у кількох реченнях. Основна новина у тому, що я "прикрасила" собі святкування нового року реєстрацією у якості ФОП. Не буду детально зупинятися на цьому, бо по-перше, реєстрація ще не закінчена, а по-друге - опис моїх митарств потягне на нічогеньку повість, яку я згодом розміщу в одному з блогів (сюди - тільки посилання, аби не засмічувати тему). Загальний висновок такий - держава ще на стадії реєстрації дає вам зрозуміти, що легко не буде
До відкриття магазину залишаєься майже 2 тижні. Від однієї думки про це мізки закипають. Ще стільки всього потрібно зробити/замовити/отримати/оприбткувати... І все одно буде щось таке, чого не встигнеш (ба, навіть не знатимеш спочатку, що треба було І ЦЕ робити... ) і доведеться доробляти вже у процесі. Але я до такого готова, так що все ОК Адміністративні і комерційні турботи "розбавляю" естетичним задоволенням від закінчених робіт. За останні тижні їх трохи назбиралось:
|
|
| |
|
soncevuda | Дата: Понеділок, 2013-01-21, 11:49 PM | Повідомлення # 106 |
мешканець сайту
| коти коти коти коти .))))))))))))))) коти чудовві!!! )))))))
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 2:50 AM | Повідомлення # 107 |
Мудра людина
| sovka, нічогеньке таке розбавлення! молодець!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 7:10 AM | Повідомлення # 108 |
Мудра людина
| Quote (sovka) За останні тижні їх трохи назбиралось: Ой ой! і багато назбиралось!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 10:49 AM | Повідомлення # 109 |
Мудра людина
| Лесь, все супер!! НЕ переживай - все мине, і перший страх перед першим клієнтом (вибагливим),мине як страшний сон!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 4:10 PM | Повідомлення # 110 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| sovka, все дуже гарне, все сподобалось:) Не нервуйте щодо магазину, ми за вас у Декого попросимо і все буде Ок
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 5:08 PM | Повідомлення # 111 |
Активіст форума
| Quote (sovka) Навіть не знаю, що то було за натхнення. А я знаю... Котики завжди з"являються в житті людини, коли їй потрібна підтримка! Вони класні і будуть вам допомагати! А власна справа у нашій країні дійсно клопіт великий і переважно (на жаль) зайвий, стільки всього, без чого точно можна було б обійтись... До речі, важко не тільки відкрити, а й закрити ПП, перевірено на практиці... Тому треба, щоб магазинчик працював довго і успішно! Тримаємо кулачки і чекаємо на відкриття. Успіхів!
|
|
| |
sovka | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 9:24 PM | Повідомлення # 112 |
побратим
| soncevuda, Ролічок, Oленка, nosiknata, Bullet, Тетяна, дякую дівчата! Не знала про котів, що вони з'являються при потребі підтримки... У мене (поки що) немає киці, то, мабуть, треба призначити котом свого чоловіка. Хай тепер підтримує офіційно
Питання до тих хто стикався - чи не знаєте ви часом як зазвичай розраховують винагороду (зарплату) для продавця? Я тут трошки погуглила, але не знайшла якогось прикладу, що можна було б застосувати у моїй ситуації. Мені поки що не вдається "цивілізовано" піти з роботи, тому принаймні на 2-3 місяці (а то і довше, не дай боже) доведеться взяти продавця. Не хотілося б ані переоцінити, ані образити людину. Буду ДУЖЕ вдячна за будь-яку інформацію! Можна у приват.
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 10:26 PM | Повідомлення # 113 |
мешканець сайту
| Quote (sovka) Мені поки що не вдається "цивілізовано" піти з роботи, тому принаймні на 2-3 місяці (а то і довше, не дай боже) А цивілізовано - це як? Згідно законодавства, Ви повинні відпрацювати 2 неділі з моменту написання заяви на звільнення. Хіба ні? Чи є заміна на Ваше місце, чи нема - це вже не Ваша проблема.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 10:31 PM | Повідомлення # 114 |
побратим
| sovka ,робочий день 8 годин (з 9 ранку до 17 00) і один день вихідний в тиждень ,виходить26,27 робочих днів : 1)платять мінімальну заробітну плату 1100-1200гр. 2) по днях 1 день 50гр ,виходить 1200-1300гр. 3)на ваш розсуд залежно від торгів і вашої націнки на товар (платять 5 або 7 або 10 відсотків від вашого виторгу за місяць.)
|
|
| |
sovka | Дата: Неділя, 2013-01-27, 4:50 PM | Повідомлення # 115 |
побратим
| olimpia, цивілізовано у моєму випадку - без хвостів (так, щоб ніхто не дорікнув, що залишила свій відрізок роботи напризволяще). До речі, як таких зобов'язань щодо 2-х тижнів немає і якщо ви роботодавцю "не потрібні" на цей період, то вас можуть звільнити у той же момент. А якщо роботодавець зацікавлений у нормальній передачі справ і т.д., тоді доведеться залишитись. Із заміною на моє місце є проблеми, бо вийшло так, що я протягом кількох років сама створювала свою посаду і обов'язки. Коли піду, то швидше за усе, її розіб'ють на кілька частин і навішають додаткової роботи на інших людей. Ще й через це будуть довго згадувати
ромашка1, дякую за практичні поради. Взагалі я собі так все і уявляла. Тільки доведеться підлаштовуватися під "рівень" мого міста.
|
|
| |
|
sovka | Дата: Неділя, 2013-01-27, 5:30 PM | Повідомлення # 117 |
побратим
| І ще - шматочок поточного процесу. Мусила трохи призупинитися, бо закінчилися нитки. Поки ніде їх не знайшла, а для магазину такі і не планувала купувати... Може тепер передумаю
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2013-01-27, 5:33 PM | Повідомлення # 118 |
мешканець сайту
| як ви тільки час знаходите!! ))))
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Неділя, 2013-01-27, 7:19 PM | Повідомлення # 119 |
побратим
| sovka, один підприємець у нашому місті своїм продавцям запропонував таку заробітню плату - мінімалку + за кожні 100 грн виручки у день доплачував додатково
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2013-01-28, 9:09 AM | Повідомлення # 120 |
Мудра людина
| sovka, Леся, ну і продуктивність! Новий претендент на титул "Вишивальниця з моторчиком"
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |