Жанна: творись диво - велике і маленьке
|
|
a-stra | Дата: П`ятниця, 2012-07-20, 11:52 AM | Повідомлення # 121 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Жанна, Я коли була недавно у такому ж положенні, називала це синдром гніздування. Я шила штори, хотіла попереставляти всі меблі, страшенно нервувала, що ми не готові до зустрічі з новим членом родини))) Чудові льолі, дуже потрібна подушечка, і старшенькій дуже подобається я так розумію))) Бажаю Вам врадість і плідно проводити цей чудовий час очікування!!! Насолоджуйтесь!!!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Жанна | Дата: Субота, 2012-07-21, 0:23 AM | Повідомлення # 122 |
мешканець сайту
| дівчата, дякую дуже))
a-stra, синдром гніздування - суперська назва !! дуже влучно треба підказати чоловікові, бо він не ще не придумав, як то назвати моє творчо-побутове пожвавлення :)))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2012-07-21, 9:59 AM | Повідомлення # 123 |
Мудра людина
| Quote (a-stra) Я коли була недавно у такому ж положенні, називала це синдром гніздування. Так цей стан у всьому світі так і називається. Як би ми не пручались, а закони природи на нас діють так само як і на все живе. Твори, Жанночко, це найплідніший час.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Жанна | Дата: Субота, 2012-07-21, 11:29 PM | Повідомлення # 124 |
мешканець сайту
| Quote (Oленка) закони природи на нас діють так само як і на все живе погоджуюся абсолютно! )) моя доня дуже любить тварин, і ми з нею якийсь період дуже часто дивилися один і той самий фільм - "Мир животных. Мамы и детеныши" (науково-популярний). малеча називала його "мавпи-риби", і навіть коли ми пропонували якогось мультика подивитися, то вона казала, "ні, тільки мавпи-риби" - і ми його потрохи дивилися, я аж напам"ять вивчила)))) то там настільки цікаво, як у різних тварин все відбувається - народження, виховання діток. які емоції і стосунки панують у їхніх сімействах. і це настільки дивовижно!!! не розумію, чому часто кажуть, що тварини не мають емоцій.. у них насправді такі ж глибокі переживання бувають, як і в нас..
а щодо творчості - то ділюся ще одним своїм "вагітним" віршем
Щиро вдячна Тобі, милий Господи, що Ти знову даруєш мені цей годинник пісочно-сонячний, що відлічує ночі і дні. І священним піском їх відмірює, життєдайним, духмяним піском - й напувається серце мріями, й наливається тіло теплом... І водночас так важко й так радісно - рахувати ці дні золоті; бути Жінкою, бути Мамою, бути Сонцем в чиємусь житті...
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Тетяна | Дата: Понеділок, 2012-07-23, 5:29 PM | Повідомлення # 125 |
Активіст форума
| Жанночко, це такий чудовий час - радісного очікування дива... Бажаю тобі запам"ятати це відчуття назавжди. Діти згодом виростуть, а радість - залишиться! Quote (Жанна) а щодо творчості - то ділюся ще одним своїм "вагітним" віршем - супер!
|
|
| |
Жанна | Дата: Понеділок, 2012-07-30, 6:14 PM | Повідомлення # 126 |
мешканець сайту
| настрочила собі отакого халатика - хотілося легкого, довгого, на запАх, щоб був зручний і пристойно виглядав (а то в мене мій літній домашній халат надто короткий :)))) довжина цього халата - трохи довше за коліно. пробувала вже його у використанні - то ніби зручний)) сподіваюся, буде мені гарно носитися)) що ще можу про нього сказати - то це, що шила його "методом тика": шось сама собі придумувала, кроїла, пробувала, підрізала-підшивала, де не влаштовувало - і отаке вийшло))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Середа, 2012-08-01, 8:57 AM | Повідомлення # 128 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Щось радикал знов глючить (( не бачу халатика...:(((
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Жанна | Дата: Четвер, 2012-09-20, 1:33 AM | Повідомлення # 129 |
мешканець сайту
| дорогі дівчата-рукодільнички))) я так скучила, та все ніяк не можу організувати час так, щоб якусь його частину приділяти комп"ютеру))))
синочка народила 4 серпня, тож йому вже 1,5 міс)))) назвали нашого хлопчика Романчик)) так що маємо вже двійко діток; і я вже маю ще одного маленького "музика", для якого хочеться творити правда, здебільшого зараз у нас коли твориться щось цікавеньке, то це не мамине шиття-вишиття, і не мотанкарство, а всілякі малювання та аплікації з донечкою) - намагаюся вільний час приділяти їй, ото й на себе не вистачає... треба якось переосмислювати режим дня і ночі, бо це не діло))) а ще хочу показати такого цікавенького їжачка, якого ми з Софійкою вже кілька разів робили з грушок та винограду - дуже просто і весело)) малечі - неабияка втіха і ласування, звісно))) (ідею в інтернеті побачила)
п.с. а про халатик, до речі, то він дійсно мені прийшовся дуже зручним -особливо після народження Ромчика - коли пузіко вже сховалося)) і дуже мені знадобився - і в пологовому, і вдома - і досі "знадоблюється"
Додано (2012-09-20, 1:33 AM) --------------------------------------------- а ще хочу дууже-дуууже подякувати Bullet, a-stra, lady-v, nosiknata, Ролічок за привітання з Днем народження в темі "Зі святом" - я тільки побачила) так приємно! )) дякую!!!!!
мій рукодільний ЖЖ
Повідомлення відредагував Жанна - Четвер, 2012-09-20, 1:35 AM |
|
| |
Sabrin | Дата: Четвер, 2012-09-20, 11:36 AM | Повідомлення # 130 |
побратим
| Вітаю Вас із народженням сина! Бажаю всім(і Вам, і йому) міцного здоров"я, Вам ще наснаги і терпіння. Дуже дякую за "їжачка", моя дитина любить якраз груші і виноград, буде дуже доречно.
|
|
| |
a-stra | Дата: Четвер, 2012-09-20, 1:55 PM | Повідомлення # 131 |
Активіст форума
| Жанна, Жанночко! Вітаємо з народженням синочка!!! Бачите, все встигли, і халатик змайстрували, і в хаті попорались!!)))) Бажаємо, нехай зростає синулька на радість всій Вашій родині! Нехай буде щасливим, розумним, слухняним! Нехай Господь благословляє всю вашу родину!!!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Люлюсик | Дата: Четвер, 2012-09-20, 2:30 PM | Повідомлення # 132 |
відвідувач
| Жанна, ВІТАЮ! Здоров"ямамі та синочкові. радості родині. хай він росте на втіху вам!!!
|
|
| |
Жанна | Дата: Четвер, 2012-09-20, 10:27 PM | Повідомлення # 133 |
мешканець сайту
| Люлюсик, a-stra, Sabrin, щиро дякую за привітання-побажання!)))) постараємося все виконати
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2012-09-20, 11:36 PM | Повідомлення # 134 |
Мудра людина
| Жанна, вітаю двічі матусю з щасливим поповненням в родині! Вам терпіння і мудрості, а діткам здоров'ячка! ( А їжачок симпатичний , моя Дарина тільки побачила і вже собі такий просить )
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Тетяна | Дата: Субота, 2012-09-22, 6:46 PM | Повідомлення # 135 |
Активіст форума
| Жанночко, вітаємо! Так хвилювалися, що ти надовго десь пропадала. Мамі молочка побільше, і спокійних ночей, а синочку - рости здоровим і міцним на радість батькам! Quote (Жанна) та все ніяк не можу організувати час - ще встигнеш, потім сама дивуватимешся, скільки всього встигала за цей перший рік!
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2012-09-22, 6:56 PM | Повідомлення # 136 |
Мудра людина
| Жанна, так, часу не втрачали... якось заховалась, і тишком нишком поповнила щастячком родину! Здоров"я вашій родині, а тобі енергії, щоб вистачало і на діток і на відпочинок часу! Дуже рада за вас, такі позитивні новини! Всього найкращого!
Моя майстерня
|
|
| |
Катюня | Дата: Субота, 2012-09-22, 9:47 PM | Повідомлення # 137 |
мешканець сайту
| Жанна, З народженням синочка!!!!!! Щастя, спокійних ночей, і міцного здоров'я всієї родині!!!!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2012-09-22, 10:00 PM | Повідомлення # 138 |
Мудра людина
| Жанна, Quote (Жанна) синочка народила 4 серпня, тож йому вже 1,5 міс)))) назвали нашого хлопчика Романчик)) Вітаю! Бажаю всього найкліпшого і Вам і Вашим малюкам!!!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-09-23, 0:45 AM | Повідомлення # 139 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Жанна, ой яка прекрасна новина, щось я невчасно побачила це! Пізніх вітань не буває, тому аночко, прийміть від мене вітання! Це так прекрасно Малючок Романчик :)* Хай буде здоровим, росте на радість батькам і всьому люду! Будьте щасливі :)*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2012-09-23, 10:58 PM | Повідомлення # 140 |
Мудра людина
| і я приєднуюсь до привітань! хай козак росте на радість мамі і татові!!! щастя вам та міцного здоров"я
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |