Майстерня romannah: "Там, де гори сині"
|
|
shtynka | Дата: Середа, 2011-12-21, 2:48 PM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (lady-v) мої хлопці не носять краваток у нас інша біда - в запоріжжі не модно носити вишиванки... а от краватки - носять... але я більше схильна до популяризації вишиванки, як такої... до неї і краватка не треба...
А взагалі роботи гарні - професійні! Каталог складати пора ))) romannah, і від мене вітання вашому чоловіку, бажаю справити ще не один трьохзначний ювілей )))
Моя майстерня
|
|
| |
olimpia | Дата: Середа, 2011-12-21, 5:10 PM | Повідомлення # 42 |
мешканець сайту
| Quote (shtynka) в запоріжжі не модно носити вишиванки... Тут я не згодна. Що тоді казати про Одесу? Але, коли минулого року на День Нежалежності я поїхала в місто в вишиванці - то центр Одеси був на мені. Жінки поглядала з-під лоба, щоб ніхто не бачив, а чоловіки відверто оберталися.Але яке було моє здивування, коли на Приморському бульварі я побачила багато молоді у вишиванках! І були люди, які наздоганяли мене, щоб розпитати про вишиванку! Мені здається, що її треба просто одягти і ніхто не зможе залишитися байдужим до такої краси. Тому будемо вводити моду на вишиванки самі! А краватки пречудові!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
romannah | Дата: Субота, 2011-12-24, 1:39 AM | Повідомлення # 43 |
мешканець сайту
| Дівчата, дякую за те що заглянули в мою гостину. стільки вражень, що не зможу все охопити. Дякую за привітання Остапа- святкування переносимо на весну і надіюся що ви також будете присутні. Плануємо робити концерт творчий. Я вчилася в Чернівцях в 80-х і також в святкові дні ходила в джинсах і в вишиванці. Це не подобалося партократам, але вголос мені ніхто не насмілювався нічого казати- просто боялися тоді. Ви ще всі молоді, але якщо ми не будемо жити по принципу"посунься Параско"- то нас будуть поважати. - ще тепленькі, завтра поїдуть до своїх "джентельменів".Додано (2011-12-24, 1:36 AM) --------------------------------------------- -прошу дуже строго не критикувати. Це моя перша золотоволоска. Додано (2011-12-24, 1:39 AM) ---------------------------------------------
я всіх люблю
Повідомлення відредагував romannah - Четвер, 2011-12-22, 3:45 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-12-24, 2:33 AM | Повідомлення # 44 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (romannah) Дякую за привітання Остапа- святкування переносимо на весну і надіюся що ви також будете присутні. Плануємо робити концерт творчий. я обіцяю бути подумки з вами
Quote (romannah) -прошу дуже строго не критикувати. Це моя перша золотоволоска. А чого критикувати? А мені не побачилась там Золотоволоска, а побачилась Сонячна якась богиня:) Бо на фартушку у неї сонце, а нині було зимове сонцестояння (здається так))) Класна мотаночка
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-12-24, 11:37 AM | Повідомлення # 45 |
Мудра людина
| Quote (romannah) Це моя перша золотоволоска. Красунечка!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
romannah | Дата: Субота, 2011-12-24, 3:58 PM | Повідомлення # 46 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) побачилась Сонячна якась богиня:) Бо на фартушку у неї сонце, а нині було зимове сонцестояння Можливо, саме тому я відклала всю роботу і захотіла зробити таку Сонячну лялечку - і Сонце саме по собі вишилось. Лізо, ви дуже добре підмітили. Нам тепер так бракує Сонечка в ці дні. нехай моя лялечка і називається "Сонячна".
я всіх люблю
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2011-12-24, 4:49 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Quote (romannah) захотіла зробити таку Сонячну лялечку Я сьогодні побачила сонце за вікном і у Вашій майстерні! Вітаю з новою роботою!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
ivabog | Дата: Субота, 2011-12-24, 5:38 PM | Повідомлення # 48 |
побратим
| romannah, дуже файна мотаночка! А я все ніяк не наважуся зробити свою першу таку лялю.Все чомусь думаю, що не вдасться.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2011-12-24, 8:59 PM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| romannah, гарні все: і краватки і лялечка! Така тепла тепла цього хололдного зимового дня!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
veronika | Дата: Субота, 2011-12-24, 9:44 PM | Повідомлення # 50 |
мешканець сайту
| Дуже гарна сонячна дівчина, Ви молодець!!!!!! Треба зробити ще до пари
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
romannah | Дата: Субота, 2012-01-14, 0:40 AM | Повідомлення # 51 |
мешканець сайту
| Дівчата, дякую за гарні відзиви. Знаєте я сьогодні думаю над цією лялечкою. Мене просто ввечері "перло" і якби хтось підказував збоку "ери нитки , клаптик тканини , який напередодні зіпсувала зшиваючи краватку. Я нічого не планувала-просто руки робили і все. все якось по -іншому. а сьогодні знову хочеться робити нове Сонечко. (можливо в цьому щось є) Додано (2012-01-14, 0:40 AM) --------------------------------------------- рукав розведений для майбутньої сорочки (низинка)
я всіх люблю
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2012-01-14, 10:50 AM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| Quote (romannah) рукав розведений для майбутньої сорочки огого! шикарна має бути сорочка. Одним кольором чи ще буде заповнення?
Моя майстерня
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2012-01-14, 2:53 PM | Повідомлення # 53 |
Мудра людина
| romannah, сорочка буде шикарна!Вітаю з такою роботою!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Ролічок | Дата: Субота, 2012-01-14, 3:20 PM | Повідомлення # 54 |
Мудра людина
| romannah, дійсно - сорочка шикарна!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2012-01-14, 4:53 PM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| romannah, оце так масштаб вишивки! Для мене космічний :), рукав просто розкішний!! Як довго його вишивали?
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Катюня | Дата: Субота, 2012-01-14, 4:56 PM | Повідомлення # 56 |
мешканець сайту
| romannah, ото дивовижнв робота!!! Як гарноооооо. не маю слів!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
veronika | Дата: Субота, 2012-01-14, 5:49 PM | Повідомлення # 57 |
мешканець сайту
| Шикарна буде сорочка, треба дошити Вам іі скоренько
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2012-01-14, 9:05 PM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| romannah, я в захваті! Яка колосальна, розкішна, чудова робота!!!!!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
|
Lyubov | Дата: Субота, 2012-01-14, 11:44 PM | Повідомлення # 60 |
Мудра людина
| "Лепота!"- воскликнул царь Иоанн Васильевич в том к/ф, где он менял профессию. Очень хочется красивого продолжения. Будем ждать!!!
|
|
| |