"НаталиG: сторінки життя, які викладено нитками"
|
|
|
olimpia | Дата: Середа, 2011-12-28, 2:06 AM | Повідомлення # 162 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (НаталиG) Ось такий дракончик вишився на рюкзачку Ой, Наталко, а як же конкурс?! От шкода, що поспішила зовсім трохи, бо гарний дракончик і гарне втілення в життя.
Quote (НаталиG) фото з Різдвяного ярмарку Сподіваюсь, ярмарок пройшов вдало.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
НаталиG | Дата: Середа, 2011-12-28, 4:12 PM | Повідомлення # 163 |
побратим
| Наталочко, дякую тобі!!! Виглядали з Оленою тебе в той день, думали, може буде змога в тебе приїхати, може наступного разу. Quote (Bullet) Конкурсні роботи можуть бути опублікованими в мережі (на цьому форумі включно). я спочатку уважно прочитала умови конкурсу, а потім розмістила свого дракошку)))
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-12-28, 5:25 PM | Повідомлення # 164 |
Мудра людина
| Яка краса в темі, вітаю з дракончиком, ярмарком і закладинками -- гарнющі!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
НаталиG | Дата: Середа, 2011-12-28, 5:55 PM | Повідомлення # 165 |
побратим
| Спасибі, Танюш! По закладинкам - ти для мене головний ідейний вдохновитель і головний цензор!!!
|
|
| |
|
olimpia | Дата: Середа, 2011-12-28, 6:53 PM | Повідомлення # 167 |
мешканець сайту
| Quote (НаталиG) Виглядали з Оленою тебе в той день, думали, може буде змога в тебе приїхати Ні, в мене не вийшло, бо 20 треба було здавати річний звіт, от і сиділа вдома над ним, пихтіла. От ще пройду аттестацію і далі моя душа буде спокійна і радіти життю, а поки я ще в напрузі :).
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
НаталиG | Дата: Середа, 2011-12-28, 7:00 PM | Повідомлення # 168 |
побратим
| да... зараз не легко атестуватися. Підвищуєш категорію? Моїм лікарям в цьому році жодному не підняли категорію, лише декілька чоловік середнього персоналу
|
|
| |
olimpia | Дата: Середа, 2011-12-28, 7:02 PM | Повідомлення # 169 |
мешканець сайту
| Quote (НаталиG) Моїм лікарям в цьому році жодному не підняли категорію Наталю, не лякай мене! А в чому причина відмови?
|
|
| |
НаталиG | Дата: Середа, 2011-12-28, 7:14 PM | Повідомлення # 170 |
побратим
| там же ужесточили умови, підняли кількість балів, потрібні наявні лекції, публікації в пресі для вищої кат. (і ставки відповідно теж підняли) Не хвилюйся, якщо самозвіт нормальний, думаю все буде як і раніш. У нас в цьому році атестувалося сім лікарів. Три з вищою кат, три з першою, у всіх так і залишилося І одна молоденька дівчинка вперше ПАЦ проходила з л/спеціаліста , повинна завтра атестуватися , та мабудь вже з нового року, їй вроді як дають другу кат А ти на яку йдеш?
|
|
| |
olimpia | Дата: Середа, 2011-12-28, 8:56 PM | Повідомлення # 171 |
мешканець сайту
| Я йду на першу. Наталю, а ти працюєш?
|
|
| |
НаталиG | Дата: Четвер, 2011-12-29, 12:02 PM | Повідомлення # 172 |
побратим
| Працюю в міській поліклініці , завідую кадрами.
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2011-12-29, 12:19 PM | Повідомлення # 173 |
Мудра людина
| НаталиG, Вітаю з ярмарком і дракошиком! Цікаво, все ж - як ярмарок?
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-12-29, 12:45 PM | Повідомлення # 174 |
Мудра людина
| Для Ванюши, можливо, стане в нагоді така колядка: Я маленький пастушок, Загорнувся в кожушок, На скрипочку граю, Вас усіх вітаю. А ви, люди, чуйте, Коляду рятуйте. Яблучка, горішки Дітям на потішки. Сподіваюсь, згодиться до свят.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
НаталиG | Дата: Четвер, 2011-12-29, 6:25 PM | Повідомлення # 175 |
побратим
| Таночко, яка причудова весела колядка! Дякую!!!!!!!!!!! shtynka, я перший раз ярмаркувала досвіду ще не вдосталь дякую нашим дівчаткам, які давали тут нра форумі численні поради і ссилки. В мене від ярмарку море вражень, але більше інформаційних і пізнавальних. Ярмарок організовувався Німецькою Євангелістичною церквою, по європейським традиціям з глітвейном, органою музикою, хором хлопчиків і сосисками, які жарились на кострищі. А з фінансової сторони - добре хоч повернула собі кошти, які заплатила за участь в ньому))) - жиденько
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2011-12-29, 6:33 PM | Повідомлення # 176 |
Мудра людина
| Quote (НаталиG) я перший раз ярмаркувала ну власне, я взагалі ніколи ще не ярмаркувала - тому і питаю )) Quote (НаталиG) по європейським традиціям з глітвейном, органою музикою, хором хлопчиків і сосисками, які жарились на кострищі бач, якщо культурна програма сподобалась - то не дарма і ярмаркувала ))) Quote (НаталиG) добре хоч повернула собі кошти, які заплатила за участь в ньому))) теж непогано ))) Але бажаю на майбутнє кращих виторгів! Дякую за відповідь, Наталко! З наступаючими святами, Іванчику привіт!
Моя майстерня
|
|
| |
olimpia | Дата: Четвер, 2011-12-29, 8:16 PM | Повідомлення # 177 |
мешканець сайту
| Quote (НаталиG) Ярмарок організовувався Німецькою Євангелістичною церквою, по європейським традиціям з глітвейном, органою музикою, хором хлопчиків і сосисками, які жарились на кострищі. Ох, і багато я втратила..... Тепер буду знати на майбутнє.
|
|
| |
ElenFist | Дата: Четвер, 2012-02-09, 12:21 PM | Повідомлення # 178 |
відвідувач
| Наталочка, як у тебе справи? Щось давно не дописуєшь у темці...
|
|
| |
НаталиG | Дата: Неділя, 2012-04-01, 10:31 PM | Повідомлення # 179 |
побратим
| Привіт мої любі дівчатонька)))))))))))))) як же довго я не була на цьому затишному сайті, серед вас, мої милі))))))))))) тіяжкий життєвий етап, який намагаюсь подолати Дякую всім тим, хто допомогав мені на цьому шляху, я приходжу до тями
А ще дуже приємно, що на рідному сайті про мене не забували, і ось маю окрім ваших вітань і втішних слів ще й пошту щастя від Лізи і Сонцевуди, так приємно))))))))))) Забігаючи вперед скажу, що НІЧОГО не вишивала.. не було в мене натхнення, вибачте.
|
|
| |
|