"НаталиG: сторінки життя, які викладено нитками"
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-03-12, 0:33 AM | Повідомлення # 241 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Цитата (НаталиG) о жіночих свят змайструвала я ось такий букетик труфельних крокусів для своїх співробітниць по роботі Цитата (НаталиG) були щу й трояндочки, які виготовила моя донька і невеличкий букетик тюльпанів для вчительки. так гарн, Наталко! Мені аж самій захотілось спробувтаи таке зробити (але я тримаю себе в руках)))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Марина19 | Дата: Вівторок, 2013-03-12, 0:37 AM | Повідомлення # 242 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Гарно- гарно, а ще й як смачно!!! :-):-):-)
|
|
| |
Zeta | Дата: Вівторок, 2013-03-12, 12:07 PM | Повідомлення # 243 |
Мудра людина
| ооо - такі букетики мені подобаються останнім часом більше,ніж справжні!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2013-03-12, 12:21 PM | Повідомлення # 244 |
Мудра людина
| НаталиG, які чудові букети, мені б теж було шкода цукурки з них їсти ))))
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
НаталиG | Дата: Вівторок, 2013-03-12, 5:59 PM | Повідомлення # 245 |
побратим
| Цитата (Bullet) Мені аж самій захотілось спробувтаи таке зробити (але я тримаю себе в руках та ну.. тримати себе в руках, коли дуже хочеться? треба спробувати й збити, так би мовити, оскому Цитата (Марина19) Гарно- гарно, а ще й як смачно!!! поки квіточки крутила, мусила держати оборону від діточок... бо ж смаколики)) і я як порядна мама купила із запасом цукерочок, дала частину домашнім ...а вийшло "- краще б не давала, і ми б не знали які ці труфеля смачні" Цитата (Zeta) такі букетики мені подобаються останнім часом більше,ніж справжні! та 100%, Танюш!!!Цитата (lady-v) НаталиG, які чудові букети, мені б теж було шкода цукурки з них їсти )))) ну що ж робити? залишається тільки несправжні цукерки туди покласти... але то вже буде зовсім не те... в букеті для коліжанок їх акуратненько витягнули з обгорток, і так і залишився букетик з порожніми коробочками-крокусами
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2013-03-12, 6:38 PM | Повідомлення # 246 |
Мудра людина
| Цукеркові букети!...НЯМ-НЯМ ))) мені було важко стриматись під час їх виготовлення Оригінальний подарунок до 8 березня!
Творча майстерня
|
|
| |
a-stra | Дата: Середа, 2013-03-13, 1:14 PM | Повідомлення # 247 |
Активіст форума
| Цитата (НаталиG) поки квіточки крутила, мусила держати оборону від діточок... бо ж смаколики)) Ой, Наталочко! Оборона має буте дуже з невсипущим наглядом!!! Я коли цукерки купую, я незнаю, коли вони зникають, тільки по кількості блискучих папірців то там то сям бачу що відбувся напад, і, мабуть, вже нічого мамі не лишилось!)))
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
НаталиG | Дата: Субота, 2013-04-13, 3:17 PM | Повідомлення # 248 |
побратим
| Похвалюся я і тут своїм блакитним настроєм:
Такі скарби від [b]welshrabbit. Оленка з такою любов'ю все підібрала!!! Все-все таке чудове, ніжного кольору неба))) фаворит.... блакитне слоненятко...)))))) я ж на них так заглядалася в майстерні Оленки))) та й гадки не мала, що один з них оселиться у мене дома! Дякую, сонечко!!! :)[/b]
|
|
| |
НаталиG | Дата: Субота, 2013-04-13, 3:27 PM | Повідомлення # 249 |
побратим
| ...І в продовження кольорової теми блакиті (окрім нової аватарки, яка теж в тему потрапила, але то випадково ) Ось такий браслетик змайструвався.. камінці, шарміки, ланцюжок... спільна робота з донькою. Браслет "Над морскою, над волною", вибачайте, назва мовою орігіналу. Мабуть вже хочеться тепла і на море...)
Повідомлення відредагував НаталиG - Субота, 2013-04-13, 3:42 PM |
|
| |
Lyubov | Дата: Субота, 2013-04-13, 4:44 PM | Повідомлення # 250 |
Мудра людина
| НаталиG, конфетные букеты и вкусные, и красивые! Сразу все зайцы Ваши! Молодец!!!
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2013-04-13, 6:44 PM | Повідомлення # 251 |
Мудра людина
| НаталиG, Привіт! Дуже рада бачити нову аватарку, гарнесенька. Вітаю з подаруночком. Бажаю щоб настрій був весняний, гарний, щоб впевненість була і наснага до творчості. Ідея з цукерковими букетиками чудова! Я про таке не чула і ніде не бачила. Ти молодець!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
НаталиG | Дата: Субота, 2013-04-13, 7:23 PM | Повідомлення # 252 |
побратим
| Lyubov, Oленка, дякууууую вам, дівчаточка!!!!!!!!!!))))
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Неділя, 2013-04-14, 9:25 AM | Повідомлення # 253 |
побратим
| Наталко, я теж хотіла написати, що тобі дуже пасує нова стрижка! Рада, що сподобалися блакитні штучки і слоник:))
|
|
| |
НаталиG | Дата: Неділя, 2013-04-14, 7:05 PM | Повідомлення # 254 |
побратим
| welshrabbit, дякую, моя хороша!!! Я дуже ввагалася: стригтися-ні... але із-за стресів останнім часом просто мусіла зробити стрижку... волосся нажаль повипадало, як з осіннього дерева...( Хочу похизуватися ще одними наслідками палітри. Я вже писала Сестрі Юлі, що завдяки приготуванню для неї посилочки я зовсім другими очима подивилася на помаранчовий колір, я його полюбила!!! Як наслідок з'явилися дві пари нових кульчиків - з полімерної глини (робота моєї доньки Оксани) і гачкованих з хлопкових ниточок (так сподобались віддітнки тих, що подарувала Юлі, що й собі пішла купила): $IMAGE1$
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-04-15, 11:59 AM | Повідомлення # 255 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| НаталиG, "і тут Остапа понєсло" (с) )))))
Вітаю з рукодільним неспокоєм, Наталко :)))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2013-07-18, 11:29 AM | Повідомлення # 256 |
мешканець сайту
| Цитата (НаталиG) "так хочеться іноді бути слабкою... а "ізби все горять, а коні все скачуть..." - це про нас Бродила в твоїй майстеренці. Натрапила на цю твою феноменальну фразу і посміхнулася. Згадала яка ти весела і жартівлива. Наталочко, де ти?
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2013-07-18, 4:23 PM | Повідомлення # 257 |
Мудра людина
| Цитата (намисто) Згадала яка ти весела і жартівлива. Наталочко, де ти? +1!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |