Лелітка: мій світ
|
|
|
Tana | Дата: Вівторок, 2012-07-10, 11:33 PM | Повідомлення # 322 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (Лелітка) До слова, багато (а може більшість?) киян проіснцування такого музею навіть не чули. Чули, знаємо.
Вітаю із такою вагомою для лялькарки подією і вдалою поїздкою! Трішки висловилась на ФБ.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2012-07-17, 1:46 PM | Повідомлення # 323 |
Мудра людина
| Лелітка, вітаю з участю у конкурсі!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Лелітка | Дата: Середа, 2012-08-01, 2:00 PM | Повідомлення # 324 |
мешканець сайту
| Дівчатонька, всім дякую! Вибачте, що із запізненням. Але щось ніяк не заходила. Найближчими днями тут виставлю світлини вишитих сорочок, які наполювала в Яремче в суботу-неділю. Коротко - на моєму сайті. А тут, на вишиванці , буде багато світлин. Гуцульська вишивка - це щось! Але згодом! А то я щось втомилась.
Додано (2012-08-01, 2:00 PM) --------------------------------------------- Привіт всім. Обіцяла - виставляю вишиванки з Яремче. З музею "Українська старовина": Весільні сорочки [/URL Зразки старовинної вишивки [/u
Ще кілька сорочок Олі,у якої ми гостювали. Вишиті бісером, нитками:
Додано адміністратором: Галиночко, я повиправляла коди превью: не були закриті теги урл.
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
Повідомлення відредагував Bullet - Середа, 2012-08-29, 2:42 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-08-01, 2:07 PM | Повідомлення # 325 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Лелітка, ой, я аж злякалась, що це все Галею і вишите! Галочка, така краса, краса!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2012-08-01, 2:24 PM | Повідомлення # 326 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Лелітка, ой, я аж злякалась, що це все Галею і вишите! Bullet, а ми дамо Галі спецзавдання - найближчі п'ять років вишити стільки ж
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Лелітка | Дата: Середа, 2012-08-01, 9:24 PM | Повідомлення # 327 |
мешканець сайту
| Я би не проти так вишивати. Це вищий пілотаж Ось ще борщівська сорочка. Це копія з тернопільського музею. Але в оригіналі вишиття було чорне. Вишивальниця додала червоного і вишневого. Не моя :) Я позичила , щоб відшити А як вам ця - Гусятинський район. Сорочка старезна, тканини уже полізла,а нитки , вишиття, ніби зараз вишиті.
Не могла втриматись - приміряла
Додано (2012-08-01, 9:24 PM) --------------------------------------------- Quote (lady-v) ми дамо Галі спецзавдання - найближчі п'ять років вишити стільки
Віко, ти що знущаєшся? Хоча. тоді мені доведеться довго на цьому світі жити
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
Повідомлення відредагував Bullet - Середа, 2012-08-29, 2:48 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2012-08-01, 10:37 PM | Повідомлення # 328 |
Мудра людина
| Quote (Лелітка) Хоча. тоді мені доведеться довго на цьому світі жити Та я як раз так і кажу
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2012-08-01, 10:57 PM | Повідомлення # 329 |
Мудра людина
| ой,як мені борщівська сорочка подооообається! Галю - вона тобі дуже пасує
|
|
| |
Lyubov | Дата: Четвер, 2012-08-02, 0:08 AM | Повідомлення # 330 |
Мудра людина
| Галя, такие красивые орнаменты на сорочках! Здорово. Спасибо за фото, в том числе и детальные.
|
|
| |
Лелітка | Дата: Вівторок, 2012-08-07, 7:47 PM | Повідомлення # 331 |
мешканець сайту
| Всім дякую. що завітали і оцінили. У мене майже тиждень не було інтернету Це - жах! Нарешті все стало на свої місця! Додано (2012-08-07, 7:47 PM) --------------------------------------------- До речі, відшила узор з цієї гусятинської сорочки. але на канві №16. Вийшло як ткане полотно. пізніше викладу. Відрізняється від оригіналу. Але цікаво.
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2012-08-08, 9:23 AM | Повідомлення # 332 |
Мудра людина
| Лелітка, Галю! яке гарне полювання вийшло. Дякую за світлини. Quote (Лелітка) втриматись - приміряла Личить! Я піддержую Віку. Живи довго-довго, будь здоровою, і все оте виший!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
|
Лелітка | Дата: Вівторок, 2012-08-28, 11:01 PM | Повідомлення # 334 |
мешканець сайту
| За валентинку
Повідомлення відредагував Bullet - Середа, 2012-08-29, 2:43 PM |
|
| |
sovka | Дата: Середа, 2012-08-29, 11:07 AM | Повідомлення # 335 |
побратим
| Лелітка, червоно-чорна сорочка зачотна! У ній немає нічого "зайвого". Цікаво, як міг би виглядати чисто чорний варіант. Не надто похмуро? Ви його бачили?
Я ото думаю, може собі таке пошити? Але боюся, що мені ця кольорова гама буде не до лиця, бо я сіроока шатенка з блідим кольором обличчя Мені б щось ближче до синього чи зеленого...
|
|
| |
Sabrin | Дата: Середа, 2012-08-29, 11:33 AM | Повідомлення # 336 |
побратим
| А мені Гусятинська сорочка подобається! І кольори, і узір. Але то не хрестик, значить, в мене не вийде.
|
|
| |
Ролічок | Дата: Середа, 2012-08-29, 11:50 AM | Повідомлення # 337 |
Мудра людина
| Лелітка, гарні сорочки! і тобі вони дуже пасують!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2012-08-29, 12:44 PM | Повідомлення # 338 |
Мудра людина
| Сорочки крисиві, а наша ГАЛЯ - Ще красивіша!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-08-29, 2:46 PM | Повідомлення # 339 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Лелітка) За валентинку вітаю:)
Галя, дуже пасують сорочки. Треба шити! Приєднуюсь до тих, хто бажає вам доброго здоров"я на довгі літа
п.с. я трохи похазяйнувала в повідомленнях ваших, щоб виправити некоректні коди превью зображень
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Лелітка | Дата: П`ятниця, 2012-09-21, 10:59 PM | Повідомлення # 340 |
мешканець сайту
| Лізо. дякую. що похазяйнувала. А то я щось зашилась з тією школою. Вітаю усіх із святом Різдва Пресвятої Богородиці! Сьогодні було свято школи. Трохи познімала вишиванки. Ця мені дуже сподрбалась. А сама не знаю , коли вже знову засяду за рукоділля. Обіцяла своїм п'ятикласникам майстер-клас по мотанках. То хіба що тоді.
Більше свтлин із свята на моєму сайті. Заходьте на цю сторінку http://lelitka.te.ua/talanty-nashoji-shkoly/Додано (2012-09-21, 10:57 PM) ---------------------------------------------
Quote (Dmutrik09) Сорочки крисиві, а наша ГАЛЯ - Ще красивіша
Дякую. Лесю!Додано (2012-09-21, 10:59 PM) ---------------------------------------------
Quote (sovka) У ній немає нічого "зайвого". Цікаво, як міг би виглядати чисто чорний варіант. Не надто похмуро? Ви його бачили?
Я ото думаю, може собі таке пошити? Але боюся, що мені ця кольорова гама буде не до лиця, бо я сіроока шатенка з блідим кольором обличчя Мені б щось ближче до синього чи зеленого...
А що як поекспериментувати? Колір змінює вишивку навіть якщо брати той самий. А чорного я не бачила.
|
|
| |