Ксенія: я вчуся вишивати
|
|
Ксенія | Дата: Субота, 2011-06-18, 9:46 PM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (Oленка) Ви ще дуже молода дівчинка. Довгі жилети додають років на вигляд В знаєте, інколи мені не завадило би років додати, щоб зі школяркою не плутали До того ж я із серпня асистент кафедри філософії, а на вигляд - студентка-другокурсниця. Несолідно якось Quote (Oленка) Здається мені що, можна б було послабити поясок і можливо його вишити Пояс можна замінити, в принципі, на крайку, в мене є така, а послабити - ні в якому разі! В мене і так різниці "талія-стегна" немає, а так обманюю зір Quote (Oленка) Як на мій погляд, я б Вам те платтячко троши завузила, що б трошки вузче в бедрах Річ у тому, що я його вручну шила, і як згадаю, що стільки праці переробляти... Хоча можно узагалі, в принципі, рукава залишити, а перед переробити на простий футляр - одразу і в шитті попрактикуюся. Quote (Kaluna) А мені ви дуже симпатичні в цьому наряді можна на аватарку виставляти таку красуню Чи варто щось змінювати - верхня частина, рукави виглядають просто розкішно, вам дуже до лиця.... Захвалили ви мене Мережки - навряд, занадто вже воно цупке, та і переплетіння ниток не дуже добре видно. Коротше, сама заплуталася, поки літо, все одно носити спекотно, а я поки буду з вашою допомогою думати
Полтава, Огнівка
|
|
| |
010101 | Дата: Неділя, 2011-06-19, 1:19 AM | Повідомлення # 22 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Ксенія, а мені подобається! Крайки не треба - з таким поясом дуже сучасно і стильно.
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-06-19, 10:02 AM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Quote (Ксенія) а на вигляд - студентка-другокурсниця Нажаль це дуже швидко проходить! Не спішіть! Ще сім років назад в мене питали посвідчення, коли вино в ресторані заказувала, а тепер уже не питають. А інколи так хочеться! А дорослий вигляд розуму не додасть, так що не спішіть дорослішати на вигляд! Quote (Ксенія) До того ж я із серпня асистент кафедри філософії якщо таку роботу запропонували все в порядку! Поздоровляю, набирайтесь сил, відпочивайте! Quote (Ксенія) В мене і так різниці "талія-стегна" немає, а так обманюю зір Дуже вдало обманюєте! Нізащо не подумала що то оптичний обман! Виглядаєте як Барбі в цьому платті! Нічого не мінять!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Ксенія | Дата: Неділя, 2011-06-19, 10:49 PM | Повідомлення # 24 |
побратим
| Quote (Oленка) А дорослий вигляд розуму не додасть, так що не спішіть дорослішати на вигляд! Слухаюся, мем! Quote (Oленка) Нічого не мінять! Ну от, я теж так думаю - покручу-покручу, і залишу Але жилет таки зроблю - теплий, в'язаний Лише намагатимуся, щоб він був не "віковим". Quote (Oленка) Дуже вдало обманюєте! Нізащо не подумала що то оптичний обман! Я ж коли на себе шию, мірки знімаю, от і знаю. В усіх розмірах стандартних об'єм стегон більший за об'єм талії, а в мене стегна вужчі - вічна проблема. Так що трохи таки обманюю (до речі, ще один аргумент проти завужування)Додано (2011-06-19, 10:49 PM) --------------------------------------------- Ще колись пропалила улюблену блузку, і вирішила швиденько закрити дірку вишивкою: Жаль, вона вже зносилася - матеріал протерся на плечах (ага, ношу вже з десятого класу), тепер думаю спороти вишеньки і прикріпити деінде
Полтава, Огнівка
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2011-06-20, 0:16 AM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Quote (Ксенія) І тепер хочу якимось чином її доповнити, а як - ще не знаю. сукня шикарна щодо крайки - підтримую! думаю, буде гарно! Мережка по низу - навряд чи... тканина на вигляд цупка і в цьому свій кайф... я б не розбавляла... мені в такому варіанті більше подобається.
взагалі вітаю із майстернею і такими цікавими роботами!
Моя майстерня
|
|
| |
Ксенія | Дата: Понеділок, 2011-06-20, 6:19 PM | Повідомлення # 26 |
побратим
| shtynka, дякую за приємні слова! Крайка чи пояс - це можна чергувати Додано (2011-06-20, 6:19 PM) --------------------------------------------- Маленька спроба створити а-ля Тільд: побачила "тільдів" в Інтернеті, швиденько намалювала щось подібне, і вийшов такий котик. В нього, як у справжнього котика, спереду бантик: а ззаду хвостики і попа : Це брелочок, можна щось почепити
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-06-20, 6:46 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Гарний котик! Він більше Ксенівський чим Тільдівський!
|
|
| |
Ксенія | Дата: Вівторок, 2011-06-28, 8:23 PM | Повідомлення # 28 |
побратим
| Oленка, на жаль Додано (2011-06-28, 8:23 PM) --------------------------------------------- Коли не було потрібних ниток, пробувала свої сили в термоглині. Перша проба - божі корівки: На жаль, вони чомусь липкі. Я вже повнястю знімала лак, знежирювала, вкривала лаком знову - все одно липнуть. Так що з розпущенним волоссям не вдягнеш. Котячі лапки - люблю котів : Жовті зірочки - розміром точно як жовтенятська зірочка (обводячи яку по периметру, я, власне, їх і вирізала): Арабески - під пальто (воно викладене отуто, хотіла повторити візерунок: І Йолки - на зрозуміло-усім-яке-свято:
Полтава, Огнівка
|
|
| |
010101 | Дата: Вівторок, 2011-06-28, 8:33 PM | Повідомлення # 29 |
майстер з вишивки
| Ксенія, ах, які гарні сережки!!! Мої дівчата мліють від божих корівок! А я люблю котів
|
|
| |
Ксенія | Дата: Вівторок, 2011-06-28, 9:01 PM | Повідомлення # 30 |
побратим
| Goncha, влаштуйте їм забавку - хай самі зліплять, це зовсім не важко
Полтава, Огнівка
|
|
| |
010101 | Дата: Вівторок, 2011-06-28, 9:12 PM | Повідомлення # 31 |
майстер з вишивки
| Quote (Ксенія) хай самі зліплять
о, знаючи моїх дівчат, термоглина буде по всій квартирі! Але треба буде спробувати
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-06-28, 9:17 PM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Ксенія, гарненькі цяцьки Ви наробили, особливо корівки мені сподобались
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-06-28, 9:21 PM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| цікаві сережки!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-06-28, 10:31 PM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| +1 похвала. Мені сподобались ялинки!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2011-06-28, 10:34 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| Ксенія, Quote На жаль, вони чомусь липкі буває від неправильного лаку. але вже як липі, то нажаль це назавжди... а такі начебто нічогеньки вийшли прикраси. молодець!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Юлия | Дата: Вівторок, 2011-06-28, 10:37 PM | Повідомлення # 36 |
побратим
| Ксенія, дуже гарні всі вироби!!! Особливо божі корівки! Додано (2011-06-28, 10:37 PM) --------------------------------------------- А де продається ця термоглина? І скільки коштує? Ніколи такого не зустрічала в продажу...
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
|
|
| |
Ксенія | Дата: Вівторок, 2011-06-28, 10:45 PM | Повідомлення # 37 |
побратим
| lady-v, дякую, корівки усім подобаються чомусь Oленка, дякую! Навздогін - пара магнітиків, вони зараз живуть у Харкові в моїх дядька та тітки (власне кажучи, в рідного брата моєї бабусі та його дружини ): Додано (2011-06-28, 10:45 PM) ---------------------------------------------
Quote (Tana) Мені сподобались ялинки! Дякую. Це Йолки, на честь самі-знаєте-кого Quote (Ролічок) то нажаль це назавжди... я вже це і сама зрозуміла Юлия, от я ж сказала, що корівки усім подобаються До речі, робили їх ми з моїм Сашком разом, перша проба. Така термоглина продається або в дитячих магазинах, або ще трапляється в канцелярських товарах. Інколи ще можна зустріти на ярмарках народних майстрів. Вона у брусочках, кожен розміром десь з маркер, одного кольору, ціна - 2-2,50 грн. Є в більших об'ємах - плитках абощо, але я її ніколи не купляла, бо це так, погратися. Можна купувати одразу в наборах з кількох кольорів, так трохи дешевше, але вони можуть знадобитися не всі. Фурнітура - від 50 копійок. Кольори різноманітні, глину можна змішувати, отримуючи таким чином нові. Вона твердіша за пластилін, легко прилипає до рук і поверхні - треба змочувати їх, щоб не було відбитків пальців, радять користуватися гумовими рукавичками (сама не пробувала). Коли зліпили - запікати в печі, я перші свої спалила Коротше кажучи, заняття за ціною доступне, і дітям цікаве, і дорослим
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Юлия | Дата: Вівторок, 2011-06-28, 10:55 PM | Повідомлення # 38 |
побратим
| Ой, як класно! Дуже дякую за детальне роз"яснення! Я думала, що все набагато складніше! проте у моєму селі явно такого немає. Тим більше фурнітури. але то не біда, - пошукаю в інтернет-магазинах, бо дуже вже сподобалось!
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
|
|
| |
Сонька | Дата: Середа, 2011-06-29, 0:40 AM | Повідомлення # 39 |
побратим
| Ксенія, гарні прикраси! Молодець!!! Самій подобається цей матеріал. Вироби з термоглини або пластики я не запікаю, бо пари отруйні (потрібно в окремому добре провітрюваному приміщенні це робити) і після того не радиться використовувати духовку для кулінарних цілей. Я їх варю. Маю для цього спеціальну посуду, яку теж використовую тільки для пластики. Також не радиться давати пластику малим дітям тому, що вони можуть попробувати "на зуб", а це небезпечно. Руки і інструменти потрібно добре мити після роботи. Для цих цілей і радять рукавички. Цю інформацію знайшла в інтернеті. Коли ознайомлювалася з пластикою, то читала багато різних порад.
|
|
| |
Ксенія | Дата: Середа, 2011-06-29, 7:05 PM | Повідомлення # 40 |
побратим
| Quote (Сонька) Вироби з термоглини або пластики я не запікаю, бо пари отруйні (потрібно в окремому добре провітрюваному приміщенні це робити) і після того не радиться використовувати духовку для кулінарних цілей. Упс... Дякую і за гарні слова, і за пораду, ніде не бачила про отруйність термоглини. Матиму на увазі!
Полтава, Огнівка
|
|
| |