Надя: творча майстерня
|
|
myrka83 | Дата: Четвер, 2010-12-09, 8:42 PM | Повідомлення # 21 |
друг
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Надя, Quote ніколи не можу запам'ятати , коли почала. аналогічна біда
Маю Дурусю (2008р.) і Олексійчика (2011р.)
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Субота, 2010-12-11, 9:57 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Quote (Надя) А це моя скатертина .Застеляти шкода,а продати за копійки ще більше шкода Ви знаєте в мене така ж проблема іноді виникає Шкода , що я не можу нічого Вам порадити , може інші дівчата щось корисне нарадять. А скатертина чудова! Скільки ж то праці та часу в неї вкладено!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Надя | Дата: Субота, 2010-12-11, 10:12 PM | Повідомлення # 24 |
друг
| Праця та час нічого в порівнянні з душою вкладеною в кожну роботу.Може й справді хтось щось порадить корисне.
|
|
| |
ganzya | Дата: Неділя, 2010-12-12, 0:01 AM | Повідомлення # 25 |
Активіст форума
| Quote (Надя) А це моя скатертина .Застеляти шкода,а продати за копійки ще більше шкода. Прошу поради!!! така ж проблема , знайшла вихід в тому що поверх накрила прозорою плівкою , так щоб тільки центр був прикрито (там де посуд ставлю) а ще міркую може скло буде краще?
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
Надя | Дата: Четвер, 2010-12-16, 10:56 AM | Повідомлення # 26 |
друг
| Або не класти посуд, а тримати в шафі, як я .На жаль це не вихід. Додано (2010-12-16, 10:56 Am) --------------------------------------------- А тепер у рамці.
|
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2010-12-16, 11:08 AM | Повідомлення # 27 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Надя, у рамці дуже гарно!!! По новому заграла робота. А скатертину застеляти треба! Я теж вишила, шкода було застеляти, а потім вирішила, що краще буду прати плями, ніж її ніхто не буде бачити і вона буде в шафі лежати. Вже 3 рази стелила на святковий стіл, були плями, я їх Ванішем запирала і потім у пральну машинку. Льон такий же, як і був, плями відійшли Якщо боїтесь - краще плівкою накрити, або склом. Але стелити на стіл - однозначно!!!
|
|
| |
Надя | Дата: Четвер, 2010-12-16, 11:10 AM | Повідомлення # 28 |
друг
| Goncha, Дякую за гарні слова.
|
|
| |
ganzya | Дата: Четвер, 2010-12-16, 11:11 AM | Повідомлення # 29 |
Активіст форума
| Картина - нема слів така краса! гарна та дуже складна робота
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
bulbashka_aero | Дата: Четвер, 2010-12-16, 11:14 AM | Повідомлення # 30 |
побратим
| Quote (ganzya) така ж проблема , знайшла вихід в тому що поверх накрила прозорою плівкою , так щоб тільки центр був прикрито (там де посуд ставлю) а ще міркую може скло буде краще? Те саме хотіла сказати. Все ліпше, ніж зачинити таку красу у шафі.
|
|
| |
Світланка | Дата: Четвер, 2010-12-16, 11:20 AM | Повідомлення # 31 |
побратим
| Надя, у мене теж колись була така проблема.... тим більше що квартира не наша (знімаємо) але одного разу таки повісила деякі рушнички і поклала серветку на монітор гарно, очі спочивають на тому! а коли повернулися з відпустки і побачили свої вишивки невимовне щастя! ми - дома! Ми ж вишиваємо не для скрині, а для себе і своєї родини! Прикрашайте тим щастям своє життя і дім а продавати не варто, ніхто так не берегтиме вашу працю як Ви та і гроші зникнуть і не буде не вишивки не грошей Хоча скатертину я ще не вишивала тому мені легше судити...
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Надя | Дата: Четвер, 2010-12-16, 8:35 PM | Повідомлення # 32 |
друг
| ganzya, bulbashka_aero, Світланка, Дякую. Приємно за визнання.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2010-12-16, 8:44 PM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| Надя, вишивати і користуватися! Приймати гостей , пити запашну каву за скатертиною! Звичайно прати і знову пити каву !І хай всі вам завидують, що у вас такі золоті руки !...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Надя | Дата: Четвер, 2010-12-16, 10:04 PM | Повідомлення # 34 |
друг
| Dmutrik09, Дякую за пораду і за золоті руки.Приємно!!!
|
|
| |
Українка | Дата: Субота, 2011-01-01, 9:46 PM | Повідомлення # 35 |
Активіст форума
| Надя, з Новим Роком!
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
Повідомлення відредагував Українка - Субота, 2011-01-01, 9:46 PM |
|
| |
|
Надя | Дата: Четвер, 2011-01-06, 11:32 PM | Повідомлення # 37 |
друг
| Додано (2011-01-06, 11:32 PM) --------------------------------------------- Дякую всім за привітання.І вас усіх щиро вітаю з Різдвом Христовим!!!
|
|
| |
Цветана | Дата: Неділя, 2011-01-09, 2:14 PM | Повідомлення # 38 |
побратим
| Надя, скатерть приємно вразила - ще не бачила такого! Дуже гарна! Я бі стеліла її, не вагаючись, і на свята, і - по настрою! Ваніш випере, якщо що - :D, а настрій в оселі такою красою буде зроблен - на "раз-два"! Зі святами тебе и всього найкращого в Новому році!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2011-01-09, 7:26 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Надя! Бажаю веселих свят і насолоди як від роботи, так і від користування всім вишитим добром! Родині -- щастя, сили, миру, злагоди і всіляких гараздів!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
НаталиG | Дата: П`ятниця, 2011-03-25, 5:52 PM | Повідомлення # 40 |
побратим
| Надя, шикарні роботи!!!!!!! Дуже сподобались образа і купон чоловічої сорочки!!! А китайська принцеса просо вразила!!! А Богородиця, то Іванки Стоянової? Спадобала цю схему, але у фалообміннику, який пропонується пишуть що файл видалено...
|
|
| |