Kaluna запрошує на толоку
|
|
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 9:53 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Примітка адміністратора: в першому повідомленні, яке буде постійною "шапкою" на всіх сторінках теми, на прохання автора майстерні буде викладатись корисна інформаці від авторки: майстер-класи, корисні посилання тощо.
Майстер-клас по змережуванню
Творча майстерня на Блогері
Мітки Майстер-класи у блозі на Блогері
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Вівторок, 2010-12-28, 11:59 PM | Повідомлення # 161 |
Мудра людина
| Дякую !!! Quote (Via) І на новорічний конкурс торбинку відіслали? ні, мабуть щось пропустила Quote (Via) Дякую за ідею. будь-ласка, майте пользу Для вас світлини сорочки з Івано-Франківщини
Повідомлення відредагував Kaluna - Середа, 2010-12-29, 0:08 AM |
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-12-29, 12:23 PM | Повідомлення # 162 |
Мудра людина
| Kaluna, дякую, це чергова перлина народного одягу в намисті "Вишиванки традиційної". Дякую за таку цінні фото. Справжній скарб!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2010-12-29, 12:25 PM | Повідомлення # 163 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Kaluna, дякую - дуже ефектна сорочка!!!!
|
|
| |
|
svetik67 | Дата: Четвер, 2010-12-30, 0:38 AM | Повідомлення # 165 |
відвідувач
Група: Користувачі
| Гарна, елегантна листівка! Простий і вишуканий орнамент!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2010-12-30, 1:31 AM | Повідомлення # 166 |
Мудра людина
| Kaluna, сорочка дійсно перлинка!А наша Таня вміє надихнути на нові роботи- це явже знаю!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-12-30, 9:34 AM | Повідомлення # 167 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Kaluna) А це мій новий досвід надихнулась Таниними вишуканими листівками білим по білому, сама спромоглась на ось таку: шкода, що він не зміг потрапити на конкурс листівок із-за правил конкурса. Листівка вийшла дуже акуратна, а візерунок "зорі" - на всі випадки житття
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-12-30, 9:55 AM | Повідомлення # 168 |
Мудра людина
| Quote (Kaluna) А це мій новий досвід надихнулась Таниними вишуканими листівками білим по білому, сама спромоглась на ось таку: Вітаю! Дуже гарно. Приємно, що і я причасна. Нових таких хороших традиційних орнаментів, і наш світ вирівняється, буде гармонічним і ласкавим до нашого роду-народу На що ще надихнути?!)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2010-12-30, 10:19 AM | Повідомлення # 169 |
Мудра людина
| Kaluna, дуже гарно! А що за техніка? Занизування?
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - Четвер, 2010-12-30, 10:19 AM |
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2010-12-30, 3:01 PM | Повідомлення # 170 |
Мудра людина
| Kaluna, чудова листівка!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2010-12-30, 11:29 PM | Повідомлення # 171 |
Мудра людина
| Dmutrik09, Bullet, Tana, shtynka, lady-v, svetik67, Дякую за підтримку мого чергового починання! Так потихеньку завдяки вам і дійсно майстринею стану! Quote (Bullet) шкода, що він не зміг потрапити на конкурс листівок із-за правил конкурса головне то досвід і те, що вона дійсно сподобалась тому, для кого я її зробила і вам ... а в конкурсах можна робити кілька номінацій і це збільшить кількість учасників Quote (shtynka) А що за техніка? Занизування? , було таке бажання, щоб виглядала витонченіше, та так як інший колір картону не підходив, вирішила для виразності вишити заволіканням Quote (Tana) На що ще надихнути?!))) На сорочку для себе! Власне, я вже в підготовчому процесі десь пів року .. спочатку знайшла візерунок, потім придумала яка ж та сорочка має бути, потім нарешті підібрала тканину, купила, зробили викройку ..... потім купила ще одну тканину ..... завдяки Тана освоїли вподобаний візерунок і ось два дні дивлюсь на відшитий зразок і думаю: чи не буде сорочка виглядати "пісно" при вишивці лише білими нитками на сірому льоні, чи додати туди всеж-таки хоч трішки червоного.... тоді треба шукати ін. візерунок... ось такий процццццес Може, щось порадите? А як у вас складається робота?
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2010-12-31, 0:11 AM | Повідомлення # 172 |
Мудра людина
| Kaluna, процццццес іде аналогічно! шиєм, порем, вишиваєм на клаптиках! Подобається ідем далі, якщо ні далі шукаємо. Вішаю клаптик на плечики до спідниць з такими зажимами і висить клаптик , я ходжу , дивлюся,зранку, в день, ввечері ..... Так і ти Олечко зроби, щось тай прийде до голови... Головне, щоб завжди було перед очима....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2010-12-31, 2:42 AM | Повідомлення # 173 |
Мудра людина
| Quote (Kaluna) листівковий експеримент Дуже вдалий експеримент!!! Гарнааааа! а вишивати такою технікою ще треба повчитись ( мені) Quote (Dmutrik09) вишиваєм на клаптиках Так так, і я так роблю - помагає!!!Quote (Kaluna) я вже в підготовчому процесі десь пів року Десь так і у мене - зрію-визріваю а сорочку ще не вишиваю :D
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував nosiknata - П`ятниця, 2010-12-31, 2:42 AM |
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-12-31, 10:13 AM | Повідомлення # 174 |
Мудра людина
| Quote (Kaluna) я вже в підготовчому процесі десь пів року .. А як у вас складається робота? ой, вишита частина подолу і все.... муки-муки в одну нитку Згодна з Dmutrik09, відшиті клаптики допомагають, приживаться на полотні, якщо туд иприкладати,тоді вже й щось можна до ладу довести. Тут я поки що поганий приклад, забираю свої слова назад
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2011-01-01, 12:33 PM | Повідомлення # 176 |
Мудра людина
| Kaluna, зайчики чудові - доні вітання! І вам дякуємо за привітання!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2011-01-01, 2:58 PM | Повідомлення # 177 |
Мудра людина
| Зайці з серветок (мій інет не витягує посилання)? Такі цікаві! Всі побажання приймаємо і бажаємо те саме навзаєм!
|
|
| |
Українка | Дата: Субота, 2011-01-01, 9:38 PM | Повідомлення # 178 |
Активіст форума
| Kaluna, з Новим роком! Всьго найкращого вашій родині!
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2011-01-03, 6:20 PM | Повідомлення # 179 |
Мудра людина
| Українка, Дякую за сяячу ялинку і привітання! Вам здійснення всих самих насйсміливіших мрій! Dmutrik09, Дякую, порадували римованим повідомленням, дійсно - талановита людина, талановита в усьому Quote (Tana) Зайці з серветок так, з них Quote (Kaluna) поспішаю дошити серветку до новорічного столу, вчора пригадала Звітую : серветку таки встигла дошити до новорічного столу а сьогодні ще й парочку новеньких листівочок зробилось Такі мої новорічні клопоти
Повідомлення відредагував Kaluna - Понеділок, 2011-01-03, 6:21 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-01-03, 6:24 PM | Повідомлення # 180 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Kaluna) Звітую : серветку таки встигла дошити до новорічного столу а сьогодні ще й парочку новеньких листівочок зробилось Такі мої новорічні клопоти ой яка краса! І листівки (поліфункціональні, бо до будь-якого свята!) , і серветка (вона взагалі таким теплом аж віє). Вітаю!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |