Kaluna запрошує на толоку
|
|
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 9:53 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Примітка адміністратора: в першому повідомленні, яке буде постійною "шапкою" на всіх сторінках теми, на прохання автора майстерні буде викладатись корисна інформаці від авторки: майстер-класи, корисні посилання тощо.
Майстер-клас по змережуванню
Творча майстерня на Блогері
Мітки Майстер-класи у блозі на Блогері
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2013-11-16, 10:27 AM | Повідомлення # 1241 |
Мудра людина
| Цитата Kaluna ( ) Олюню! Вітаю тебе з дниною! Нехай бог дарує тобі здоров'я, твої рідні огортають тебе теплом, нехай твій дім буде завжди затишним! Долучаюсь до всіх привітань пізніше, але щиро. Хай радують тебе всі твої рукотворіння, розумова праця та навіть щоденна метушня!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Неділя, 2013-11-17, 1:53 AM | Повідомлення # 1242 |
Мудра людина
| Tana, дякую! Дуже приємно!!! Вітання в цьому році тривають вже два тиждні, тепер навіть не уявляю яким він буде у мене Всього кілька нічних годин і жменя кольорових ниток доповнили розпочатий контур вишивки. Вишивала, ніби малювала - як на душу лягло: Яскравих вам днів і вражень!
|
|
| |
sheva | Дата: Неділя, 2013-11-17, 1:58 AM | Повідомлення # 1243 |
побратим
| Kaluna, саме у таких випадках і не вистачає кнопочки "КЛАС", бо слів не вистачає, панують емоції. Дивовижно красиво! Завжди надзвичайно захоплювалася тим, що не дано самій: вишивка по вільному контуру.
моя майстерня
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Неділя, 2013-11-17, 2:03 AM | Повідомлення # 1244 |
мешканець сайту
| Цитата Kaluna ( ) Вишивала, ніби малювала - як на душу лягло Олю, гарно лягло!
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2013-11-17, 10:11 AM | Повідомлення # 1245 |
Мудра людина
| Цитата Kaluna ( ) Вишивала, ніби малювала - як на душу лягло: Чиста творчість! Побачимо, який буде сад-виноград навколо півника!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Неділя, 2013-11-17, 1:06 PM | Повідомлення # 1246 |
Мудра людина
| Tana, Andrew_Yer, sheva, Дякую! Цитата Tana ( ) Побачимо, який буде сад-виноград навколо півника! Таню, сад-виноград не передбачався , замало площі Тобі ця птаха нагадує півника?! Бо я її сприймала як особу жіночої статі
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2013-11-17, 1:15 PM | Повідомлення # 1247 |
Мудра людина
| Kaluna, Олю пташка просто чарівно-казкова. Так і хочеться заспівати " що то за пташка, що за пташиина в нашому саду співааає ?"
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Неділя, 2013-11-17, 3:41 PM | Повідомлення # 1248 |
мешканець сайту
| Kaluna, чарівно! Дивлюсь на Ваші роботи і ніби в казку попадаю
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Afinna | Дата: Неділя, 2013-11-17, 10:12 PM | Повідомлення # 1249 |
побратим
| Цитата Kaluna ( ) Всього кілька нічних годин і жменя кольорових ниток доповнили розпочатий контур вишивки. Вишивала, ніби малювала - як на душу лягло Kaluna, Олю, гарна-прегарна диво-пташка! Дуже гарні емоції і настрій навіває! Дуже цікаво що ж це таке чарівне буде , але терпляче чекатимемо
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-11-18, 3:11 PM | Повідомлення # 1250 |
Мудра людина
| Цитата Kaluna ( ) Тобі ця птаха нагадує півника?! Споглядання петриківський рай-пташок, мабуть, навіяло.Будь-якому випадку жінка-птаха-душа -- ланцюжок зрозумійлий... Логічного яскравного продовження і розвитку теми!
|
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 1:28 AM | Повідомлення # 1251 |
Мудра людина
| Dmutrik09, Irina_SV, Afinna, Tana, дякую! Цитата Afinna ( ) терпляче чекатимемо дочекалась таки свого часу :)))) Сьогодні, після Європейської площі, сіла я тихенько на кухні в куточку і зібрала то все до купи: тепер це чохлик для "читалки" - буде чим дивувати пасажирів метро :)))) деталі ТУТ Гарного тиждня і здійснення мрій!
|
|
| |
Марина19 | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 9:52 AM | Повідомлення # 1252 |
побратим
| казкова читалка - супер!
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 9:54 AM | Повідомлення # 1253 |
Мудра людина
| Цитата Kaluna ( ) тепер це чохлик для "читалки" - буде чим дивувати пасажирів метро :)))) Неперевершений
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 11:12 AM | Повідомлення # 1254 |
мешканець сайту
| Цитата Kaluna ( ) тепер це чохлик для "читалки" - буде чим дивувати пасажирів метро :)))) Дуже гарно! Мені так подобаються, коли люди творять оригінальні і ексклюзивні речі! Ви молодчинка . Дивуйте пасажирів метро і нас ще й ще:)
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 9:57 PM | Повідомлення # 1255 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Kaluna ( ) тепер це чохлик для "читалки" - буде чим дивувати пасажирів метро :)))) Який український!!! Тепер сусіди по метро будуть з нетерпінням чекати, поки ти закриєш читалку, щоб подивитись на обкладинку
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 10:24 PM | Повідомлення # 1256 |
Мудра людина
| lady-v, Марина19, Irina_SV, Bullet, дякую :)))) тепер нові плани, правда, не вишивальні
|
|
| |
Afinna | Дата: Вівторок, 2013-11-26, 9:03 PM | Повідомлення # 1257 |
побратим
| Цитата Kaluna ( ) тепер це чохлик для "читалки" - буде чим дивувати пасажирів метро Kaluna, Олю, ганюній такий!!! Вітаю з обновкою! Я теж дуже люблю такими речами себе оточувати, вони щонайменше милують око, а до того ж ще настрій піднімають, спокій бережуть і "затишок завжди з тобою" Цитата Kaluna ( ) тепер нові плани, правда, не вишивальні Бажаю щоб було все так, як тобі добре
|
|
| |
Kaluna | Дата: Середа, 2013-11-27, 0:53 AM | Повідомлення # 1258 |
Мудра людина
| Afinna, дякую за теплий відгук, сподіваюсь що так і буде але все частіше переконую себе що вже так є
|
|
| |
Kaluna | Дата: Неділя, 2013-12-29, 1:53 AM | Повідомлення # 1259 |
Мудра людина
| Давненько не зазирала до себе в майстерню ))) Сьогодні знайшлась потрібна хвилина і "Вишивка Східного Поділля" Причепіїв. В результаті - так виглядає символ 2014р. в моєму виконанні
За компанію вишила ще одну мініатюру, сподіваюсь, покажу згодом. То ж як каже Леся - далі буде ...
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2013-12-29, 3:07 AM | Повідомлення # 1260 |
Мудра людина
| Цитата Kaluna ( ) так виглядає символ 2014р. в моєму виконанні
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|