Намисто: Намистинки моєї душі
|
|
намисто | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:46 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2013-10-27, 1:04 PM | Повідомлення # 661 |
мешканець сайту
| Dmutrik09, Дякую, що ти хазяйнувала, бо я все роблю так як раніше, а прев"юшки не робляться... Цитата Tana ( ) Сподіваюсь, Максиму сподобалось і в музеї Гончара, бо літаки -- поза конкуренцією)))Принаймні, згадуватиме точно. А Музей води сподобався? Тетянко, ще раз щиро дякую за зустріч! Для мене це позитив на довгий час! А музеї...Ти сама бачила і мама як подивилася на фото, де ми з Максимом біля музею Гончара, спитала, чого він тут такий сумний...Я їй кажу, чекай, зараз побачиш і зрозумієш! Відкриваю фото , де Максим верхи на пушці, а він там аж світиться...:))) Хлопці...:))) Кесарю кесареве, а Богу Боже... http://i.piccy.info/i8
В музей води попали аж в середу після лікарні перед від"Їздом,бо у вівторок у них саніітарний день. Але потрапили і були дуже задоволені!:) http://i.piccy.info/i8 http://i.piccy.info/i8 http://i.piccy.info/i8 http://i.piccy.info/i8 http://i.piccy.info/i8
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував намисто - Неділя, 2013-10-27, 1:13 PM |
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Неділя, 2013-10-27, 2:56 PM | Повідомлення # 662 |
побратим
| Десь чула,що дитина - це мамине серце по за тілом.... Бажаю здоров"я всій Вашій родині! Любові і натхнення!!!
Повідомлення відредагував olgavasilevskia - Неділя, 2013-10-27, 2:58 PM |
|
| |
edeiveysvik | Дата: Неділя, 2013-10-27, 5:25 PM | Повідомлення # 663 |
друг
| Оленочко, доброго дня і з поверненням.Хай береже васБог ваших діточок і всю родину...Максимко, нехай набирае сил і одужуе, що придасть мамі надхнення. Оленочко, щиро рада бачити вас усміхненою і Максимка також. Велике щастя у Бога мати здорових усміхнених дітей... Всього вам найкращого...Робота причудова ... а ще й для души. Рада, дуже рада за вас...
Вишивка- мій рятівний куточок, спокій моєї душі
|
|
| |
Mellory_zp | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 0:13 AM | Повідомлення # 664 |
побратим
| намисто, бажаю синочку міцного здоров"я! Сукня буде чарівна, чекаю з нетерпінням! А я тим часом вишиваю собі сорочку і користуюся Вашими майстер-класами
Я в ЖЖ Моя група Вконтакті "Український стиль"
|
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 0:21 AM | Повідомлення # 665 |
мешканець сайту
| Цитата olgavasilevskia ( ) дитина - це мамине серце по за тілом.... Бажаю здоров"я всій Вашій родині! Любові і натхнення!!!
Ой, Олю, як воно часом болить, те серденько...:) Дякую!!!!!
edeiveysvik, Віка, дякую щиро за всі ваші слова підтримки, все так і буде. Тепер у нас все буде добре!:)
Цитата Mellory_zp ( ) А я тим часом вишиваю собі сорочку і користуюся Вашими майстер-класами
Дякую за побажання!!! Мені приємно, що все що я роблю не дарма і вам це потрібно.:) Бажаю натхнення і багато вільного, спокійного часу!:)
|
|
| |
sovka | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 12:02 PM | Повідомлення # 666 |
побратим
| намисто, Оленко, бажаю міцного здоров'я вашій малечі і всій родині.
Що до сукні - поки що задум не особливо вгадується але впевнена, що сукня буде так само гарна, як і попередні роботи. Скоріше закінчуйте, бо у мене у "вашій" папочці вже давно немає оновлень
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 12:17 PM | Повідомлення # 667 |
мешканець сайту
| намисто, Хай Бог оберігає Вас і Вашу родину та посилає міцне здоров'ячко!
Нехай синочок Вас радує та надихає на шедеври. Бо всі Ваші роботи - неперевершені!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
намисто | Дата: Середа, 2013-10-30, 11:36 AM | Повідомлення # 668 |
мешканець сайту
| Irina_SV, sovka, Дякую за побажання! Потрохи життя налагоджується... Цитата sovka ( ) Що до сукні - поки що задум не особливо вгадується У мене ця робота "танцюється по ходу п"єси" Не маю чітко визначаного плану, імровізую...і одержую насолоду від процесу.
Цитата sovka ( ) Скоріше закінчуйте, бо у мене у "вашій" папочці вже давно немає оновлень Постараюся, але мій фотограф у довгостроковому відрядженні, та й погода скоро спортиться, Так що швидше за все сукню на донці побачите аж весною. Маю ще декілька не пофотографованих робіт, зокрема, сорочку для сина і сарафан вишитий петельним швом, також зараз закінчую ще одну білим по білому сорочку вирізуванням. То може і зберемося всією сім"єю в фотоательє при нагоді.:) Лиш би все було гаразд...:) Цитата Irina_SV ( ) Бо всі Ваші роботи - неперевершені! Дякую!
|
|
| |
Lyubov | Дата: Середа, 2013-10-30, 4:01 PM | Повідомлення # 669 |
Мудра людина
| Цитата намисто ( ) Так может и соберемся всей семь "семьей в фотоателье при случае. Будем ждать с нетерпением!
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2013-11-03, 3:31 PM | Повідомлення # 670 |
мешканець сайту
| Уставка до сорочки. Якщо фото загрузиться...
Повідомлення відредагував намисто - Неділя, 2013-11-03, 3:32 PM |
|
| |
Irina_SV | Дата: Неділя, 2013-11-03, 3:54 PM | Повідомлення # 671 |
мешканець сайту
| намисто, яка ніжність. супер!!!!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Неділя, 2013-11-03, 4:00 PM | Повідомлення # 672 |
побратим
| І узор же "той самий" ,але чудо є чудом.....Браво!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2013-11-03, 5:34 PM | Повідомлення # 673 |
Мудра людина
| намисто, Оленко, получиллося вставити фото! Молодець!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Mellory_zp | Дата: Неділя, 2013-11-03, 10:53 PM | Повідомлення # 674 |
побратим
| намисто, дуже подобається! мене зараз дуже тягне до білого )
Я в ЖЖ Моя група Вконтакті "Український стиль"
|
|
| |
Kaluna | Дата: Середа, 2013-11-06, 5:15 PM | Повідомлення # 675 |
Мудра людина
| намисто, красива вишивка! Ніжна, вишукана, довершена...
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Четвер, 2013-11-07, 3:01 AM | Повідомлення # 676 |
побратим
| намисто, гарна вишивка, ніжна, повезло замовниці
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2013-11-17, 3:13 AM | Повідомлення # 677 |
Активіст форума
| намисто, дуже гарно. Якщо не секрет, якими нитками ви вишиваєте - ДМС чи іншими. Бо виглядає так тонко ,дуже деліктна робота.
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2013-11-21, 10:26 PM | Повідомлення # 678 |
мешканець сайту
| НаташаО, ромашка1, Kaluna, Mellory_zp, Dmutrik09, olgavasilevskia, Irina_SV, дякую, дівчаточка! Цитата НаташаО ( ) Якщо не секрет, якими нитками ви вишиваєте - ДМС чи іншими. Бо виглядає так тонко ,дуже деліктна робота. В основному вишиваю муліне ДМС, деколи турецькою віскозою. Дякую!
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2013-11-21, 11:24 PM | Повідомлення # 679 |
мешканець сайту
| 16 листопада 2013 року упокоїлася в Бозі моя найкраща подруга Мар"яна, з якою ми дружили 15 років. Так важко втрачати друзів назавжди... Мар"яна завжди захоплювалася моєю творчістю і завжди мене всіляко підтримувала. Вона була людиною з активною життєвою позицією, мала мільйон друзів і знайомих, була цікавою розмовницею,її можна було слухати годинами...Займалася спортом, якби не вона, я б ніколи не встала на лижі. А вона в мене вірила і посприяла тому, що я в свої 30 років навчилася кататися на гірських лижах. Вона мала естетичний смак, любила робити життя навколо себе красивим, затишним і цікавим. Мар"янка була дуже мужньою людиною і 4 роки боролася з онкозахворюванням. Вона дуже любила життя і хотіла жити...Світла і вічна їй пам"ять!
|
|
| |
ромашка1 | Дата: П`ятниця, 2013-11-22, 0:13 AM | Повідомлення # 680 |
побратим
| яка красива дівчина,Оленко співчуваю всім серцем ,у вашому серці вона завжди буде звами
|
|
| |