Dmutrik09: Мої скарби
|
|
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-02-20, 3:20 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дякую адміну за відкриття теми. Сюди винесу свої майстер класи для зручності МАЙСТЕР КЛАС ПО НАБИРУВАННЮ МАЙСТЕР КЛАС ПО НАСТИЛУ ( складна мережка з чисницями та прутиками)
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2014-10-19, 1:39 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2013-12-12, 1:46 AM | Повідомлення # 1941 |
Мудра людина
| Ще цього пізнього вечора хочу зробити анонс грудневого журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ",в якому є (відкрию секрет) 5 моїх робіт. Також протягом року будуть виходити до друку чергові номери з моїми роботами та невеличкою кількістю рушників з моєї колекції. Зроблю інтригу, не всі вишивки ви бачили у мене в майстерні. Так, що гортайте сторінки цього журналу, сподіваюся вам сподобається! Ось тепер, можна перегорнути цьогорічну вишивальну сторінку ! Рік , що закінчується був важким і морально ,і фізично.Але зроблено було багато. Присвячую світлій пам'яті свого батька.... ДАЛІ БУДЕ.....і вже дуже, дуже скоро.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2013-12-12, 2:04 AM | Повідомлення # 1942 |
Мудра людина
| Цитата Dmutrik09 ( ) Присвячую світлій пам'яті свого батька.... Світла пам'ять. Леся, він тобою і у вічності пишаеться. А я тебе вітаю з досягненнями і здобутками. Хай твориться легко. В житті все ладиться. Наступний рік хай буде таким же плодотвоним. І бажано без втрат.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Четвер, 2013-12-12, 2:27 AM | Повідомлення # 1943 |
побратим
| який сюрприз приємний( помню літом інтригували), вітаю ! Цитата Dmutrik09 ( ) анонс грудневого журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ" з нетерпінням буду чекати ,журнал "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ" у моє місто не завозять ,а подивитись так хочеться
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2013-12-12, 3:07 AM | Повідомлення # 1944 |
Мудра людина
| ромашка1, можете зайти сюди . Позаглядати , чи навіть підписатися чи зателефонувати і придбати. ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ МОЖНА ПРИДБАТИ ,АБО ПІДПИСАТИСЯ НА ЖУРНАЛ.
Моя майстерня ®
|
|
| |
Lyubov | Дата: Четвер, 2013-12-12, 7:57 AM | Повідомлення # 1945 |
Мудра людина
| Пани Леся, я так рада за Вас - рада и за Ваших многочисленных читателей: они смогут многому научиться тому, из тех богатств вышивального искусства, которым Вы владеете. Очень жаль, что жизнь, несмотря на радость творчества, общения с любимыми родными и близкими друзьями, полна страданий, многие раны от которых долго не заживают. Пожалуйста, держитесь, не падайте духом! У Вас такие прекрасные работы, такие дары от Создателя: семья, дети, творчество!!! Вы нас так радуете!
|
|
| |
ТМК | Дата: Четвер, 2013-12-12, 11:34 AM | Повідомлення # 1946 |
Мудра людина
| Цитата Dmutrik09 ( ) Рік , що закінчується був важким і морально ,і фізично Нехай в ньому залишаться всі негаразди, втрати і біди. А новий рік подарує щастя! Цитата Dmutrik09 ( ) Присвячую світлій пам'яті свого батька.... Достойне вшанування! Татко пишається тобою, Лесенько! Світла йому пам"ять! Цитата Dmutrik09 ( ) анонс грудневого журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ" Вітаю, Лесю! Пишаюсь знайомством з тобою! Браво!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Четвер, 2013-12-12, 11:47 AM | Повідомлення # 1947 |
мешканець сайту
| Dmutrik09, Лесю, у Вашій майстерні завжди цікаво! І сюрпризи Ви вмієте зробити для нас, Ваших шанувальників
Бажаю, щоб видань було й було ще! Творіть в зодоволення для себе, для нас. Дивлячісь, які є невтомні і чарівні майстри, надихаєшся сама і віриш більше в свої сили
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Zeta | Дата: Четвер, 2013-12-12, 2:28 PM | Повідомлення # 1948 |
Мудра людина
| Цитата Dmutrik09 ( ) анонс грудневого журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ", Лесю! ВІТАЮ!!!! це дуже приємна новина! а яке видавництво випускає цей журнал? де можна його купувати? чи виписувати по інтернету?
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: Четвер, 2013-12-12, 7:05 PM | Повідомлення # 1949 |
мешканець сайту
| Ой, як чудово! Скоро всі наші найвидатніші майстрині будуть на сторінках цього журналау! Вітаю, Лесю! Обов*язково придбаю журнал. Успіхів тобі і всій твоїй творчій родині! Додано (2013-12-12, 7:05 PM) --------------------------------------------- Zeta, ці журнали продаються у звичайних кіосках з пресою, а в переферійних районах можуть бути на пошті.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-12-12, 11:23 PM | Повідомлення # 1950 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Dmutrik09 ( ) Ще цього пізнього вечора хочу зробити анонс грудневого журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ",в якому є (відкрию секрет) 5 моїх робіт. Ай, вітааааююю!!!! Майже стрибаю (ну подумки - точно стрибаю!)
Цитата Dmutrik09 ( ) Але я завжди з вами, нами, служу нашій спільноті Як адміну мені то дуже приємно читати, але , вибач, дорога, виправлю тебе: всі ми служимо значно більшій справі: продовженню української культури вишивки. Пафосно трохи, але так і є, куди діти правду?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2013-12-12, 11:47 PM | Повідомлення # 1951 |
Мудра людина
| Цитата Bullet ( ) всі ми служимо значно більшій справі: продовженню української культури вишивки. Це так! ТОЧНО ТАК! Дівчата, дякую!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2013-12-13, 1:24 AM | Повідомлення # 1952 |
Мудра людина
| Цитата Bullet ( ) всі ми служимо значно більшій справі: продовженню української культури вишивки. Пафосно трохи, але так і є, куди діти правду? ВИШИВАНКА FOREVER!!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-12-13, 2:09 AM | Повідомлення # 1953 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Zeta ( ) ВИШИВАНКА FOREVER!!!! тисну руку
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: П`ятниця, 2013-12-13, 9:28 AM | Повідомлення # 1954 |
побратим
| ВІтаю! Дуже цікаво! Буду шукати у нас теж.
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: П`ятниця, 2013-12-13, 11:58 AM | Повідомлення # 1955 |
мешканець сайту
| Лесю, вітаю з публікацією і дякую! Молодець! Молодці! Ми пишаємося вашою творчою родиною!
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
вишивалочка | Дата: П`ятниця, 2013-12-13, 11:26 PM | Повідомлення # 1956 |
побратим
| Вітаю з подвійною публікацією! один журнал давно дома- але другий.. чи в продажу..
Повідомлення відредагував вишивалочка - П`ятниця, 2013-12-13, 11:27 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2013-12-14, 3:01 AM | Повідомлення # 1957 |
Мудра людина
| Дякую за підтримку дорогі мої форумчани! Журнал буде в кіосках на західній Україні 20-21 грудня у продажі.
Моя майстерня ®
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-12-14, 3:17 AM | Повідомлення # 1958 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Dmutrik09 ( ) Журнал буде в кіосках на західній Україні 20-21 грудня у продажі. чекатиму!
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Субота, 2013-12-14, 12:44 PM | Повідомлення # 1959 |
мешканець сайту
| Dmutrik09, Вітаю з черговою публікацією! Дякую, що анонсували, а то ваш попередній журнал "другим туром" мені довозили.) Дуже приємно, що у нас на форумі збільшується число пань з обкладинки!
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2013-12-15, 9:47 AM | Повідомлення # 1960 |
Мудра людина
| Світла пам'ять батьку!
І хай буде 2 і ще 22222 номерівз твоїми роботами та скарбами!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |