Bullet: творчі пошуки
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 9:52 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Вітаю всіх в моєму новоствореному міні-щоденничку на *Вишиванці*. Тут показуватиму усі свої ручні роботки. Так склалось, що я вишиваю виключно *за компанію* з вами, у нашому форумі. Хто незнайомий зі мною близько, розповім. як спостерігати за мною в інших блогах: Скрапоробки - блог на Блогспоті про скрапбукінг, яким я останнім часом захопилась. ЖЖ - мій Живий Журнал на livejournal.com Мій магазин ручних робіт, завітайте!
Також я відкрила магазинчик своїх графічних картин на єтсі.ком, запрошую вас:
Я художник за покликанням і за освітою. Народжувач торбин по життю. Розповсюджувач приємної краси Так от я, досить *скромно*, да. Правила мого щоденника-теми: прошу просто поводитись природньо, але більш-менш культурно. Буду дуже рада, якщо мої рукодільні захоплення оволодіють і вашими думками і вільним часом
Цей пост буде постійно верхнім. Сюди вноситиму цікаве з мого поточного життя-буття. ++++++++++++++++++++++ Мої перемоги, відео Про мою участь в проекті Вишиванка для Мадонни тут і тут
++++++++++++++++++++++ І почала вишивати невеличку картинку "Пташка на сосновій гілці", розміри 125 х 91 стібок. Канва Аїда-18, нитки Sari. 21.01.2013 - 20.02.2013 - - 10.03.2013 20.03.2013 - 10.06.2013
Моя авторська програма на місцевому фастівському телебаченні: плейлист на Ютьюб
Плейлист на Ютьюб нашого 1-го Всеукраїнського зльоту закоханих в укр. народну вишивку: дивитись відео тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-12-22, 10:12 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2015-01-13, 1:48 PM | Повідомлення # 4781 |
маніяк графічних ліній
| cherry, який приємний відгук, Ромасю! Зараз вивішу фото!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
cherry | Дата: Вівторок, 2015-01-13, 9:11 PM | Повідомлення # 4782 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Дяка-дяка!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2015-01-18, 5:14 PM | Повідомлення # 4783 |
маніяк графічних ліній
| Мене захопило вишивання. З головою. Втім, не вишивання по мотивам Олени Пчілки, не відтворення українського строю, а ті самі , образно кажучи, "ведмедики", проти яких я від самого початку виступала у нас на форумі.
Передивилась свою тему - вишивок дуже мало. Чи то із-за того, що не вивішувала частину робіт, які сподівалась встигнути завершити для конкурсів, дивною умовою яких була заборона на публікацію фотографій ДО кінця голосування... Чи то із-за того, що не вважала їх вартими публікування.
Дівчата, я точно знаю, що ви вишиваєте. Форум глохне без вас, давайте показувати свої роботи, завершені і ті, що у процесі.
Просто для того, щоб нам було тепло і приємно спостерігати одна за одною.
Ось, прикладом, залишений на певний час (причина: підготовка до зимових свят) процес вишивання подушки для улюблених вушок. Старий візерунок, нове втілення. Показувала його в цьому повідомленні
А також розпочатий ще влітку процес - вишивання інтер"єрної картини "Дві подружки в кафе", який готувала до кавового конкурсу, але не встигала.Тому і полишила його, тепер берусь знову. Неймовірно дрібне виходить, хоч схема - 150 = 120 хрестиків.
От одразу видно, що процеси вишивальні - є.
Діліться і ви, гаразд?
|
|
| |
Киянка | Дата: Неділя, 2015-01-18, 9:40 PM | Повідомлення # 4784 |
мешканець сайту
| Цитата Bullet ( ) Мене захопило вишивання. З головою. Це дуже похвально, Лізо! Цитата Bullet ( ) конкурсів, дивною умовою яких була заборона на публікацію фотографій ДО кінця голосування Ця умова необхідна для неупередженого голосування. Коли робота світитиметься в мережі до або під час голосування, то на нашому форумі голосування буде за автора, а не безпосередньо за виконану роботу. Принаймні я цим керувалася, коли оголошувала умови "кавового" конкурсу.Цитата Bullet ( ) От одразу видно, що процеси вишивальні - є. Успішного завершення!
|
|
| |
fatini | Дата: Понеділок, 2015-01-19, 1:56 AM | Повідомлення # 4785 |
побратим
| Лізо, які класні роботи! Подушки- то просто мої мрії. Я би тільки їх і вишивала. На Оксанкин конкурс теж не встигла закінчити роботу (мініатюру) а тепер вона абсолютно самотня лежит ьі чекає свого часу перетворення у готовий виріб )))
Бери в співавтори Творця і сотвориш неперевершене. * Андрій КОВАЛЬ
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2015-01-26, 1:19 PM | Повідомлення # 4786 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Киянка ( ) Ця умова необхідна для неупередженого голосування. Оксаночко, я розумію, просто з певного часу у нас ВСІ конкурси стали такими. Мене особисто це засмучує, можливо, у мене просто такий характер, хочеться показувати, що я роблю, хочеться дивитись, що роблять інші. А з причини таких умов конкурсів форум затухає на цікаві картинки. Ну це моя упереджена думка, прошу її сприймати як мою особьисту!
Цитата fatini ( ) На Оксанкин конкурс теж не встигла закінчити роботу (мініатюру) а тепер вона абсолютно самотня лежит ьі чекає свого часу перетворення у готовий виріб ))) Тому і прикро, що подушка не була показана ні ДО конкурсу, ні ПІСЛЯ Подушка, наприклад, це велика річ. Не всяк її встигне вишити.
А я теж не з пустими руками сьогодні до себе в тему-майстерню прийшла. Я надибала в Пінтересті цікаву дошку з вишивками і ділюсь з вами. http://www.pinterest.com/kfernandezfalla/punto-yugoslavo-esquemas/ Ось такі цікаві, як менні здається (на перший погляд) швидкі вишивки - і їх там тьма
Користуйтесь
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2015-01-30, 1:38 PM | Повідомлення # 4787 |
маніяк графічних ліній
| Від учора я в траурі, геройськи загинув мій однокласник Ваня - куля снайпера... Вічна йому пам"ять. Від того, що розумію, що всі ми - ляльки в чужих брудних руках, стає кепсько. Для підняття настрою публікую хорошу картинку з правильним висловом:
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2015-02-03, 10:59 PM | Повідомлення # 4788 |
маніяк графічних ліній
| У мене з"явився "світ у вікні" (головне, що не в кінці тунелю))), і я твердо вирішила знову взятись за майстрування чогось.
Як впевнити себе у необхідності займатись творчістю в період суму:
Просто розумійте, що ви - творите. Ви створюєте. Ви не рушите, не плюндруєте. Ви створюєте красу. Ви - частинка задуму світобудови. Бога. Всесвіту. Займаючись творчою діяльністю, ви покращуєте світ настільки, наскільки ви можете.
Піду, підготуюсь до творіння на завтра. І вам раджу.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Середа, 2015-02-04, 5:17 PM | Повідомлення # 4789 |
Активіст форума
| Bullet, я вам від щирого серця співчуваю і повністю згідна, що ми маріонетки. Здається війна так далеко,що аж не віритьсящо вона йде на Україні, а от коли гинуть рідні, тоді починаєш у це вірити. В мене племінник був у полоні, слава Богу,що повернувся живим, хоч спочатку визнали дезертиром, потім були суди і в результаті відпустили додому, але це поки що. Тримайтесь. Ви знаєте, я тоже не раз задумуюсь,чи потрібна зараз, в такий час, мені чи комусь та вишивка, ті сумки,вишиванки і т.д., але ви правильно говорите- ми ж не вбиваємо нікого, а творимо, наскільки це можливо в наш час.Додано (2015-02-04, 5:17 PM) --------------------------------------------- Bullet, дуже вдячна вам за те, що поділились дошкою з вишивками. Я там просиділа мабуть з годину, качала,качала і бачу, що все настільки гарне, що не перекачаєш. Хоч там ця вишивка зображена на полотенцях, але мені,здається, що її можна примінити і на вишиванках, що я і збираюсь зробити найближчим часом.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2015-02-06, 12:36 PM | Повідомлення # 4790 |
маніяк графічних ліній
| Цитата НаташаО ( ) Bullet, дуже вдячна вам за те, що поділились дошкою з вишивками. Я там просиділа мабуть з годину, качала,качала і бачу, що все настільки гарне, що не перекачаєш. Хоч там ця вишивка зображена на полотенцях, але мені,здається, що її можна примінити і на вишиванках, що я і збираюсь зробити найближчим часом. Зараз такий час, Наташо, що використовувати мотиви з рушників люди намагаються усюди: на сорочках, на сучасному одязі, на аксесуарах )
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2015-02-17, 4:36 PM | Повідомлення # 4791 |
Активіст форума
| Лізо, з днем народження! Бажаю щастя і радості, здійснення найкращих мрій. Хай все буде добре!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2015-02-17, 4:53 PM | Повідомлення # 4792 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Тетяна ( ) Лізо, з днем народження! Бажаю щастя і радості, здійснення найкращих мрій. Хай все буде добре! Дякую, Тетяночко, все так і буде, я намагатимусь Запрошую до чайного столу:
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2015-02-18, 11:27 AM | Повідомлення # 4793 |
маніяк графічних ліній
| Цитата НаташаО ( ) Bullet, і я вітаю з Днем народження, хоч і з запізненням. Злагоди, тепла , затишку , миру вам та вашій родині. все одно приємно) Дякую, дякую)
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2015-02-22, 1:45 AM | Повідомлення # 4794 |
мешканець сайту
| Bullet, Ліза, вітаю з днем народження! Бажаю здоров"я міцного, творчого натхнення, задоволення від своєї праці, а також кохати і бути коханою, хай все в житті складається якнайкраще! Миру тобі і твоїм рідним! Миру нам всім! ( вибачаюся за запізнення, з інтернетом були проблеми))), але краще пізно ніж ніколи...)
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2015-02-22, 11:11 AM | Повідомлення # 4795 |
маніяк графічних ліній
| намисто, дякую, справді дуже приємно! Пізно ніколи не буває побажати щось приємне, правда ж?
А я вчора пошила нову клаптикову косметичку, ось покажу. Все одно вишивка поки в секреті :)))
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2015-02-28, 8:57 PM | Повідомлення # 4796 |
маніяк графічних ліній
| і ще малюю, стараюсь щодня малювати хоча б закарлючку. творчість відволікає від темних думок. І так-так, я абстрагуюсь:)
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2015-03-01, 0:08 AM | Повідомлення # 4797 |
Мудра людина
| Супер! Люблю твої малюнки, Омельчук Єлизавето!Особливо, яблучка!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
SvitЛана | Дата: Неділя, 2015-03-01, 4:11 PM | Повідомлення # 4798 |
перехожий
| Bullet, Косметичка така креативна! Цитата Bullet ( ) творчість відволікає від темних думок. І так-так, я абстрагуюсь:) Хороша ідея для абстрагування!Пщєднаня прекрасного з корисним!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2015-03-06, 4:51 PM | Повідомлення # 4799 |
маніяк графічних ліній
| Цитата SvitЛана ( ) Bullet, Косметичка така креативна! я старалась )))
SvitЛана, Dmutrik09, дякую за вдгуки, заходьте ще
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2015-03-07, 11:15 PM | Повідомлення # 4800 |
маніяк графічних ліній
| Замовлені доріжки для шезлонгів готові, радію, як дитя. Це була приємна, але не сама легка робота, хоч виглядає - ніби легко. Разом ці 4 доріжки (50х110см кожна) виглядають як нормальна ковдра Сподіваюсь, замовниця Валентина їх вподобає в кінцевому вигляді. Це моє перше таке крупне замовлення.
|
|
| |