Як викладати на форумі фотографії
|
|
Сонька | Дата: Субота, 2010-05-29, 6:21 PM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (Сонька) Додано адміністратором: Дозвіл наданий, ви переведені в групу користувачів, що можуть вільно користуватись усіма функціями форума:) Вітаю. Дякую. Але я вже можу редагувати нові повідомлення, а до старих немає кнопочки. Додано адміністратором: Старі повідомлення не чіпайте, бог із ними. Вішайте картинки в нові. Або просіть модераторів, щоб допомогли зі зміною старих ваших повідомлень.
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2010-05-31, 2:20 AM |
|
| |
010101 | Дата: Неділя, 2010-05-30, 2:48 PM | Повідомлення # 22 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| І я прошу дозволу на викладення фото на форумі. Дякую Додано адміністратором: готово.
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2010-05-31, 2:19 AM |
|
| |
Fleur | Дата: Неділя, 2010-06-06, 6:11 AM | Повідомлення # 23 |
відвідувач
| Прошу дозволу на викладення знімок і ВВ-кодів. Дякую. Додано адміном: маєте.
Повідомлення відредагував Bullet - Четвер, 2010-06-10, 2:19 AM |
|
| |
олюнька | Дата: Понеділок, 2010-06-07, 6:47 PM | Повідомлення # 24 |
відвідувач
| Quote (Fleur) Прошу дозволу на викладення знімок і ВВ-кодів. Дякую. І мені, і мені, будь ласка! Додано адміном: маєте.
|
|
| |
OxankaF | Дата: П`ятниця, 2010-07-09, 6:40 PM | Повідомлення # 25 |
побратим
| Quote Прошу дозволу на викладення знімок і ВВ-кодів. і я прошу дозволу на викладання фото. Хочу показати свої роботи, а нема як... Додано адміном: маєте :)
Повідомлення відредагував Bullet - Четвер, 2010-07-15, 4:19 AM |
|
| |
Данута | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 0:03 AM | Повідомлення # 26 |
перехожий
| Я теж дуже-дуже прошу дозволу на викладення фото. Так хочеться показати сорочку чоловіка. Можливо комусь пригодиться. Адже бачу, що algo вишиває таку ж. Будь ласочка.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 2:25 AM | Повідомлення # 27 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Данута) Я теж дуже-дуже прошу дозволу на викладення фото. Так хочеться показати сорочку чоловіка. Можливо комусь пригодиться. Адже бачу, що algo вишиває таку ж. Будь ласочка. будь ласочка )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
cherry | Дата: Четвер, 2010-08-12, 1:13 PM | Повідомлення # 28 |
побратим
| І я прошу дозволу на викладання фоток)))
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-08-12, 4:03 PM | Повідомлення # 29 |
маніяк графічних ліній
| Quote (cherry) І я прошу дозволу на викладання фоток))) ви вже давно перевірений користувач. А що, не можете вставити ВВ-коди? :(((
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
skrynia | Дата: Четвер, 2010-08-12, 6:31 PM | Повідомлення # 30 |
друг
| Шановна Bullet, дайте мені будь-ласка право на додавання фотографій! Я порядна, я спамити не буду, а рекламуватися тільки з Вашого дозволу І фото вставляти тільки з радикалу бо є багато чим поділитися, а не можу...
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-08-12, 10:46 PM | Повідомлення # 31 |
маніяк графічних ліній
| Quote (skrynia) Шановна Bullet, дайте мені будь-ласка право на додавання фотографій! Я порядна, я спамити не буду, а рекламуватися тільки з Вашого дозволу І фото вставляти тільки з радикалу бо є багато чим поділитися, а не можу... даю-даю ) я у вашій порядності не мала шансів засумніватись, що це ви..?.))))
|
|
| |
skrynia | Дата: П`ятниця, 2010-08-13, 9:41 AM | Повідомлення # 32 |
друг
| Quote (Bullet) даю-даю ) я у вашій порядності не мала шансів засумніватись, що це ви..?.)))) Дуже дякую
|
|
| |
cherry | Дата: П`ятниця, 2010-08-13, 12:03 PM | Повідомлення # 33 |
побратим
| Bullet, та я все шукаю кнопку "додати фото"
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2010-08-13, 12:29 PM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Quote (cherry) та я все шукаю кнопку "додати фото" треба просто скопіювати посилання на рідикалі третє зверху (воно так і є під номером 3) і вставити в повідомлення. Це посилання коли скопійоване повністю - вже готове, і правильно спрацює на форумі
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-08-13, 1:51 PM | Повідомлення # 35 |
маніяк графічних ліній
| Quote (cherry) Bullet, та я все шукаю кнопку "додати фото" уважно читаэмо тему!
|
|
| |
cherry | Дата: П`ятниця, 2010-08-13, 3:52 PM | Повідомлення # 36 |
побратим
| lady-v, Bullet, дякую, вже нареші зрозуміла
|
|
| |
СОЙКА | Дата: Середа, 2010-09-01, 11:25 AM | Повідомлення # 37 |
друг
| Трохи набралася оптимізму,як дочитала цю тему до кінця . Форум читаю давно і нарешті зважилася зареєструватися,щоб мати можливість спілкуватися за вишивкою разом з вами та бачу,що тут не так то просто,пройти ці всі кроки новачка?Виживають самі стійкі і наполегливі Додано (2010-09-01, 11:25 Am) --------------------------------------------- Прошу дозволу на викладання фотографій.
|
|
| |
okuhar | Дата: Середа, 2010-09-01, 1:45 PM | Повідомлення # 38 |
відвідувач
| Bullet, Добрий день! будь-ласка, внесіть мене в групу перевірених користувачів, бо не можу викладати фото з радікалу)))
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-01, 6:33 PM | Повідомлення # 39 |
маніяк графічних ліній
| СОЙКА, okuhar, є
|
|
| |
Mixahl | Дата: Четвер, 2010-09-02, 11:11 PM | Повідомлення # 40 |
перехожий
| І я прошу дозволу на викладення фото на форумі. Дякую
|
|
| |