Наш стенд на святкуванні дня Незалежності, 2011
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-08-09, 2:57 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Шановні форумчанки, особливо жителі Київщини!
19 серпня 2011 року в с.Велика Снітинка Фастівського р-ну відбудеться святкування Дня Району + Дня Незалежності (2 в 1))).
Наш форум запрошено до участі в офіційній частині. Зрозуміло, це мікрорівень, але я радію, що ми можемо отримати цінний досвід організації своєї експозиції!
Дуже прошу всіх небайдужих долучитись до формування нашого стенду на цьому святі.
Що потрібно: - вишиті сувеніри в народній традиції (сучасні аксесуари з використаними українськими орнаментами чи швами: гольниці, закладинки, кухонні додатки тощо) - елементи українського строю (1-2 сорочки, якщо осучаснені - то ще краще) - елементи декору інтерьєру (ваші пропозиції, але будь ласка, дуже легке, щоб можна було в автобус взяти із собою і одразу ж повернути)
Строки: 19 серпня, 1 день, в 8 - 9 ранку заїжджаємо, формуємо свої столи, в 14 годин планується завершення офіційної частини, тож ми протримаємось максимум до 15-ї години. В цей же день вироби треба забрати.
Як особисто ви можете взяти участь: - приїхати і бути консультантом нашого мікромайданчика - надати ваші вироби (все з гарантованим поверненням) і підтримувати нас віддалено - надати нам ваші візитки - ми охоче порекламуємо вашу працю!
Навіщо це потрібно особисто вам: - ви допомагаєте популяризувати українську традицію В СЕЛІ (не секрет, що зараз село переживає кризу і намагається наслідувати *місто* - переходить на китайський ширвжиток, забуваючи своє коріння і свої традиції). - ви допомагаєте поширювати інформацію про наш форум, який займається збереженням, відтворенням і інтеграцією в сучасність української вишивки; - ви отримуєте безцінний досвід проведення масового заходу (вчитесь не боятись людей-глядачів, покупців тощо)
- ну і найперсональніша причина: ви рекламуєте себе як майстра, себе як аматора, себе як людину, причетну до своєї національної культури.
ось на цих двох столиках (ліве фото) нас чекають 19-го серпня з 9 ранку до 14-15 год на Дні Району + святкування Дня незалежності.. Дорогі форумчанки з Києва і області, запрошую вас долучитись до формування виставкової площадки від нашого форума, в першу чергу цікавлять вироби в сучасній інтерпретації української традиції (але згодиться всме, що ви запропонуєте)))
Село Велика Снітинка налічує понад 3 тисячі населення, має інтернет
Детальніше: http://uk.wikipedia.org/wiki/Велика_Снітинка http://wikimapia.org/6095718/Велика-Снітинка - з гугл-мапою ! Сайт с. Велика Снітинка Хто є хто: С.В.Снітинка
Радо відповім на всі ваші питання Ваш адміністратор.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-08-09, 3:35 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| У зв'язку з занятістю не може підтримати захід. Мої поради досвіченого "торгаша" такі:D : світло, стенди-столи, крючки, мотузки, скотч, ножиці і багато-багато товару треба брати, щоб заповнити цей простір.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-08-09, 4:14 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Дякую, Таня, правда, торгувати там ми не будемо, у нас буде представницька діяльність Поради слушні, світло - вікно поруч відкриють від завіс. Список інструментів склала, дякуючи тобі!
Саме головне нині - це вироби! Мені здається, ця тема стане показником нашої сплоченості, отак само і відбуватиметься на зльоті: не хочу, щоб люди читали і мовчали. Київ ві села відрізняється меншою ймовірністю осоромитись, якщо щось не складеться, тому хочу як адміністратор ресурса, використати цю можливість. Хотілось би , щоб поруч був хтось з форумчан, нас так багато в Києві, я сподіваюсь на відгук, дорогі мої!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Катюня | Дата: Вівторок, 2011-08-09, 4:24 PM | Повідомлення # 4 |
мешканець сайту
| Я не зможу приїхати :(. Бажаю успіху!!!! Подумки я з вами
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-08-09, 4:25 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Катюня) Бажаю успіху!!!! Подумки я з вами це теж важливо Дякую!!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-08-09, 5:07 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Bullet, чому я так живу далеко! Я хочу до вас ! І хочу дуже сильно, але...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-08-09, 6:27 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| Dmutrik09, нічого, Леся, мі почекаємо поки ти приїдеш до нас у жовтні
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-08-10, 10:43 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Особливо зважаючи на відсутність реакції на мій заклик допомогти в формування виставки у с.В.Снітинка А, що , можна з Тернополя щось переслати? І потім назад вже Ви перешлете? Просто я туго розумію сам захід
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Ролічок | Дата: Середа, 2011-08-10, 11:15 AM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Bullet, я можу тільки щось переслати. пару закладинок (з палітри), сумки (в традиції - 3 шт). не знаю щодо дипломної роботи - потрібен манекен, а як переслати - об"ємний пакунок. вишита подушка - теж з конкурсу. але в мене все не дуже традиційне... пиши!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-08-11, 0:29 AM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ролічок) вишита подушка - теж з конкурсу. але в мене все не дуже традиційне... пиши! пишу: - потрібні нетрадиційні вироби з використанням традиційних елементів декору (вишивка, чи орнаментика українська, чи український шов). lady-v, Ролічок, я взагалі мала на увазі не когось конкретно, дякую, що озвались Просто як адмін я бачу, хто заходить в теми, і заходило багато жителів Київщини Уже все Ок, я самостійно обдзвонила декого поруч себе (з форумчанок) і маємо вже непоганий стендик
Я зрозуміла свою функцію: наступного разу буду так і казати: Ти, Ти і Ти - надайте таке-то і таке-то, а ти, ти і ти - таке-то і інше-то ЩОб не було зіпосованого телефону.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2011-08-11, 0:40 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Я зрозуміла свою функцію: наступного разу буду так і казати: Ти, Ти і Ти - надайте таке-то і таке-то, а ти, ти і ти - таке-то і інше-то ЩОб не було зіпосованого телефону. Все так і є в житті, і така наша українська ментальність, знаю зі свого організаторського досвіду .Треба говорити і робити КОНКРЕТНО, З ТЕБЕ ТЕ ІТЕ, МАЄ БУТИ ТАМ І ТАМ, КОНЧЕ. Як я тебе розумію.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-08-11, 2:10 AM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
| Dmutrik09, ))) але вже ніби все гаразд, дякуючи попердній згоді надати експонати Ірі Українці і Лєни Fiery.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-08-19, 9:00 PM | Повідомлення # 13 |
маніяк графічних ліній
| вибачте, що фото необроблені, але поспішаю вже страшенно на потяг!!
ось як ми представляли себе, поки що вивішую лише світлини нас і нашого стола, а по приїзду покажу які персонажі там убли, це щось І про еротичну плахту нагайєте, аббо Оленка fiery сама розповість тут:)))
зліва направо: Оленка файрі, я, моя мама.
Оленка посеред гурту співаючих бабусь, ткі були гармонійні вони, не розумію чому, але не лише ми до них приставали пофотктаись ))
І я не змогла НЕ втулитись серед них
Мені день дуже -дуже дуже сподобався!!
Величезна дяка Оленці fiery за підтримку моральну і пристуність, і за вишитий рушник! І неймовірна дяка Українці за надані експонати, що зайняли більшу чатсину столів Іро, нагадую: на бірках треба друкувати свій телефон!!
Висновки після виставки: - люди не знають, що таке льоля, коли хотіли купити, ходили навколо ірчиних льоль, питали про ціну, я перепитую: Льоля сподобалась? А яка саме? - А ось ця, ця, - відповіда жіночка і дьоргає за рукав ірину персональну сорочку )))) (дорослу).
Найбліьший фурор зчинили ірчині плаття! Нам теж вони сподобались, але ми не очікували такого ажіотажу у селян
Ну все, я поїхала, а ви тут смакуйие новину і фото
|
|
| |
Kate-Black-Cat | Дата: П`ятниця, 2011-08-19, 9:14 PM | Повідомлення # 14 |
перехожий
| Яка Ліза гарнюня
І Олена також - добре що серед бабусь її краще видко, ніж за столом. Можна роздивитися
Повідомлення відредагував Kate-Black-Cat - П`ятниця, 2011-08-19, 9:24 PM |
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-08-19, 10:08 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Вітаю! Красунечки! Уявляю, як було непросто втрьох попри всі ці гарні фото))) Молодчинки!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-08-19, 11:02 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) поки що вивішую лише світлини нас і нашого стола, а по приїзду покажу які персонажі там убли, це щось Гарні фотографії, бо на них гарні люди А , ще, я там свої дрібнотулі побачила, приємно
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Лелітка | Дата: Неділя, 2011-08-28, 3:37 PM | Повідомлення # 17 |
мешканець сайту
| Овва! Я тут і свої роботи побачила! Дякую!!!Мелочь, но приятно!
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
oksana_pavlova | Дата: П`ятниця, 2019-08-30, 0:37 AM | Повідомлення # 18 |
перехожий
Група: Користувачі
| ого
https://www.shop-security.com.ua/videonagliad/gotovi-kompletki/
|
|
| |