Ось в цьому розділі тепер працюватимемо за щільнішим графіком. Шановні форумчани! Розділ про підготовку до зльоту переведено в закритий режим. Доступ мають лише группам "Модератори" і "Координаційна група зльоту2011". Якщо ви ще є таким учасником, терміново напишіть нам на[color=blue] zlit2011@ukr.net.Для інших форумчан і гостей нашого форума відкритими залишаться теми з програмою заходу![/color]
Надихнувшись відеозвітом польських любителів рукоділля, ми надумали зробити і собі щось подібне. відео тут
Раніше ми обговорювали в кількох темах цю можливу подію. Наразі нам є чим поділитись і які питання поставити перед активними форумчанами.
Дата 8 жовтня 2011 року Місце проведення заходу -- бібліотека імені Наталі Забіли для дітей, м. Київ Адреса: проспект Науки, 4
Програма: 1.Освітня частина: • віртуальна презентація веб-проекту "Спілкування за вишиванням"; • книжкова виставка краєзнавчої та мистецтвознавчої літератури • виставка традиційних рушників, сорочок та предметів народного текстилю (з короткими доповідями-повідомленнями); • виставка сучасних вишитих робіт (їх коротка презентація); • майстер-класи (проводитимуться одночасно, з різних напрямків). 2.Концертно-розважальна частина: • конкурси серед відвідувачів на знання української традиції; • відзначення глядацьких симпатій серед експонованих робіт; • виступ творчих колективів.
План (в роботі в темі організації зльоту)
А ось у спойлері приховано фотографії призів і дарунків, надісланих форумчанками. Додаватиму за надходженням. Надихайтесь!
1. Оленка: переказ на 50 доларів в скарбничку форума!
2. від Лелітки.
3. від Вікторії lady_v Прекрасні штуки, і гольнички суперові, всякі фантастичні, і ниточки, і гольниці з дисків.
4. від Olimpia : 100 мотків муліне
Нашвидкоруч зробила кілька банерів розповсюджених розмірів, не особливо маю час, а завтра вже у дорогу їду, тож не судіть строго, користуйте що є, і свої варіанти додавайте.
Прошу допоможіть порекламувати наш некомерційний захід серед своїх соціальних мереж і блогів! Для цього візміть код під кнопкою, яку вподобали, і вставте його у ваші підписи на інших (!) форумах чи собі в блог! Дякуємо за підтримку!
Bullet, ЛІзо, я про те ж. Хто захоче вже щось собі замовити - будь-ласка, потім, у приватному порядку вирішувати. А так люди приїдуть обмінятися досвідом, себе показати, на інших подивитись...
але ми тут знаємо де купити не ДМС по 1,5 гривні за моточок...
Немаєєє!!! Добре що Ви так все добре знаєте!
Quote (Bullet)
книга гостей
Скажіть мені розмір зошита - я обкладинку вишию по шкірі, народним українским орнаментом - хрестиком - люблю я хрестик! "Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.