Конкурси 2009: оргмоменти
|
|
Олька | Дата: Вівторок, 2009-01-06, 10:53 AM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| я на своём профессиональном форуме в прошлом году заняла первое место в конкурсе и пересылку подарка курьером оплачивала сама. а вот вчера побывала на почте - отправка простого письма уже 1,50, о бандерольках вообще молчу... на самом деле, я согласна с Ксенией - я бы оплатила пересылку подарка сама. но это не всем может понравиться, поэтому ваш вариант, Bullet, о виртуальных подарках считаю очень даже замечательным!
|
|
| |
ganzya | Дата: Вівторок, 2009-01-06, 3:08 PM | Повідомлення # 22 |
Активіст форума
| А я за значки и коронки под подписью.
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
Schastyachko | Дата: П`ятниця, 2009-01-09, 9:37 PM | Повідомлення # 23 |
відвідувач
Група: Користувачі
| Як на мене, то я згодна з ganzya, значки і коронки - нормальний подарунок для конкурсу. Все чесно: віртуальний конкурс - віртуальний приз. Проте, може виникнути деяка плутаниця. в Новорічному конкурсі призи повинні отримати всі (згідно з умовами), то що ж тоді, всім коронки? Якщо коронки тільки для переможців, то що тоді простим учасникам? пропоную об'єднати коронки з пересилкою схем в електронному вигляді. Щоб чесно було і ніхто не ображався, то можна щоб такі призи отримували всі учасники форума, не тільки некияни.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2009-01-10, 11:53 AM | Повідомлення # 24 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Schastyachko, думаю, прситану на вашу пропозицію.. але ще будемо обговорювати дякую за розуміння.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Світланка | Дата: Понеділок, 2009-01-12, 10:56 AM | Повідомлення # 25 |
побратим
| Schastyachko, я з Вами повністю погоджуюсь... бо навіть отримувати призи... якось не зручно, адже знаєш що людина все на голому інтузіазмі створює... вже сам сайт це подарунок для всіх нас! да і назвати електронну книжку віртуальним призом не можна! Це дуже корисна річ! А якщо чесно, то я була дуже щаслива побачивши під аватаркою корону... можливо і цього було б досить.... але це вже Вам вирішувати, пані адміністратор! Bullet, погоджуйтесь на віртуальні призи! Це швидко і завжди можна переслати
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
Повідомлення відредагував Світланка - Вівторок, 2009-01-13, 10:18 AM |
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2009-03-08, 9:01 PM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Вважаю, можна оголошувати конкурс Великодній Пропоную номінації: 1) вишита доріжка, серветка до свята; 2) декор святкового столу; 3) "невишиті" подарунки до Великодня. Ваша думка!?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
ksan2103 | Дата: Неділя, 2009-03-08, 11:00 PM | Повідомлення # 27 |
перехожий
Група: Користувачі
| Доброго дня товариству, я новачок на вашому сайті, дуже сподобався... Я теж трішки займаюсь рукоділлям, з радістю прийму участь у ваших конкурсах, тільки будь ласка докладніше опишіть куди скидати фото своїх робіт і де можна подивитись новорічні конкурсні роботи ...
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-03-09, 2:46 AM | Повідомлення # 28 |
маніяк графічних ліній
| ksan2103, http://www.vyshyvanka.ucoz.ru/forum/25 тут можна переглянути теми новорічних конкурсів. Про всякий випадок, вислала вам ПП з лінком Приєднуйтесь, ми ще й на Країну Мрій збираємось організовано вийти і показати всім, що ми вміємо Tana, супер-ідея, але треба попередити ще раз про ситуацію з призами. Таня, твоя ідея віддавати призи переможцям на Країні Мрій мені дуже сподобалась: і особисто в руки і познайомимось нарешті всі Чекаю ще на чийсь відгук і потому відкриваю тему Великоднього конкурса.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2009-03-09, 10:08 AM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Так як ми з Bullet самостійно формуємо призовий фонд , то наближча масштабна нагода усім побачитися -- це фестиваль, де, впевнена, наш сайт і форму покаже себе у всій (або майже всій ) красі. Там і роздамо призи: конкурсні і заохочувальні. Стосовно писанок. Можливо, їх слід винести в окрему номінацію, але як не крути зображення яйця буде всюди, чи то на вишивках, чи то у вигляді писанок.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
abilan | Дата: Субота, 2009-07-25, 10:47 AM | Повідомлення # 31 |
побратим
| За спекотою літа, мабудь сюди не заглядають. Деякі думки є. Наприклад, може хтось з форумчан запропонує свій вироб у приз? Крім того, у кожної з нас є щось вдома, що можна подарувати. І не таки, як "на тобі, боже, що мені не гоже". А щось справді цікаве. Можливо хтось купив собі два примврника цікавої книги, а можливо у когось є матеріали науково-практичних конференцій, досліджень, надрукованих малим тиражем, але дуже цікаві... Треби подумати... Обовязково запропоную щось цікаве. Вартість почтового відправлення візьму на себе.
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-08-18, 0:36 AM | Повідомлення # 32 |
маніяк графічних ліній
| abilan, зазирнула в цю темі. і бачу, що недарма. Думаю, Анна, ваша пропозиція може бути дуже життєвою, якщо її трііішечки підкорегувати: хто захоче зробити подарунок *від себе* переможцю, напише мені "в приват" і я вишлю адресу переможця. Відповідно щоб можна було вислати той власний приз йому/їй. abilan, Як ідея?
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-08-26, 0:20 AM | Повідомлення # 33 |
маніяк графічних ліній
| Прошу зауважити шановних відвідувачів форуму, що до кінця прийому конкурсних робіт лишилось 4 дні ! Нагадую також, що участь можуть брати роботи будь-якого рукотворного напрямку, не обов"язково вишивання!
|
|
| |
abilan | Дата: Четвер, 2009-08-27, 10:32 AM | Повідомлення # 34 |
побратим
| Bullet, можна і так. Я мала на увазі призовий фонд. Quote (Bullet) зробити подарунок *від себе* переможцю це приємна несподіванка. Справді приємна і неочикувана.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-08-27, 10:59 PM | Повідомлення # 35 |
маніяк графічних ліній
| Quote (abilan) це приємна несподіванка. Справді приємна і неочикувана. я розриваюсь: вішати фото призів чи не вішати? Щоб люди знали, що виграватимуть, чи нехай буде сюрприз , а поиім переможці самі сфотографують і покажуть на форумі, що отримали в цій грі abilan, каюсь, я вам вишлю льон на початку наст. тижня (тьак сталось, перепрошую)*
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2009-08-28, 3:04 AM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) я розриваюсь: вішати фото призів чи не вішати? Щоб люди знали, що виграватимуть, чи нехай буде сюрприз , а поиім переможці самі сфотографують і покажуть на форумі, що отримали в цій грі Я за сюрприз!!! за приз-сюрприз))) я приймаю участь у конкурсах не заради винагороди ( навіть коронка чи віртуальний приз були би більш ніж достатніми, а відправлені поштою з ініціативи модераторів - це взагалі фантастика!) а для задоволення, для спілкування, для обміну досвідом і як результат прагнення до вдосконалення і творчого пошуку.
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував nosiknata - П`ятниця, 2009-08-28, 3:04 AM |
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2009-08-28, 10:22 AM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
| Дякую за продовження терміну, мій серпень не такий вдалий, як інші місяці)))
|
|
| |
abilan | Дата: П`ятниця, 2009-08-28, 10:37 AM | Повідомлення # 38 |
побратим
| Quote (Bullet) я розриваюсь: вішати фото призів чи не вішати? як на мене, то непринципово. Хоча, щоб заохотити більше люду до участі в конкурсах треба вивішувати, або якось натякувати. Все залежить від мети, яка ставиться до проведення конкурсів. А кому, як не адмінам про це краще знати. Quote (Bullet) abilan, каюсь, я вам вишлю льон на початку наст. тижня (тьак сталось, перепрошую)* Мені вижливіше, щоб я подякувала своєчасно, а то не дай бог, поштою десь загубиться, а мені не зручно бути спитати Вас. от і вийде якось...такось... Quote (Bullet) З причини слізних прохань особливо активних учасниць, останній день прийому конкурсних робіт переноситься на 31 серпня до 23:50. І знову приємна несподіванка!!!
|
|
| |
Ludmila | Дата: П`ятниця, 2009-08-28, 1:15 PM | Повідомлення # 39 |
мешканець сайту
| Дякую за продовження терміну, ще один доданий день дасть можливість все завершити і взяти участь у конкурсі
|
|
| |
lakizka | Дата: Субота, 2009-08-29, 7:44 AM | Повідомлення # 40 |
побратим
| Цілий місяць не було доступу до сайту (в мами немає інтернету). Щойно побачила про конкурс і зрозуміла, що я не встигла і тут... дякую за продовження терміну прийому конкурсних робіт. Тепер таки прийдеться піднатужитись і завершити мою роботу(за це теж окреме дякую - стимул це рушійна сила ). Все ніякого тепер нету - йду працювати.
|
|
| |