Мастер клас по книжечці ігольниці (needle book)
|
|
Jasjka | Дата: Субота, 2011-05-14, 3:50 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Книжечка ігольниця,ще її називають needle book.Змаструвала її сама,але чесно признаюсь дивилась на інші майстри класи з мережі Матеріали: канва,схемка,нитки під схемку або які бажаєм кольора:),голочка,ножниці та фетр. Обійшла всі магазини з тканинами у себе в місті про фетр ніхто не чув жаль,багато цікаво з нього роблять().Знайшла великий вибір в інтернт магазині Моя схема(знайшла на одному форумі) та розшифровка до неї Вишиваю спочаку титульну сторіночку Відходимо від основної вишивки 2-3 клітиночки,можна і більше.І робимо рамочку- шов «назад голку», або «за голкою», але у кожну клітинку:) Вишиваєм задню частину нашої книжечки.Схемку у же сама придумувала,щось забрала,щось додала своє.Робимо таку саму рамочку, щоб розміри співпадали з титольною сторіночкою,у мене 64 клітиночки. Зшиваєм готові частинки до купи Робимо серединку.Вона має відповідати нашим двом уже зшитим кусочкам Канву можна замінити на тканину. Зшиваю фетр,бачила як зшивають руками,але сам фетр тікая,тому я трішки полегшила собі роботи-все зшила на машинці.Він,фетр, боре тримає голки!Хоча і його можна замінити на грубшу тканину,можна пальтову. Всі чатинки книжечки ігольниці зшиваєм до купи так же само як і дві попердні частинки. Готова книжечка!З різни сторін Легких,вам, хрестиків!
Творча майстерня
Повідомлення відредагував Jasjka - Субота, 2011-05-14, 3:50 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-05-14, 7:48 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
| Jasjka, дякую
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Сонька | Дата: Субота, 2011-05-14, 10:35 PM | Повідомлення # 3 |
побратим
| Jasjka, чудовий МК, доступне пояснення
|
|
| |
Jasjka | Дата: Субота, 2011-05-14, 11:21 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| lady-v, Сонька, Дякую старалась як для себе
Творча майстерня
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2011-05-14, 11:46 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Дякую Jasjka, так чудово зрозуміло, просто клас!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
olimpia | Дата: Неділя, 2011-05-15, 12:05 PM | Повідомлення # 6 |
мешканець сайту
| Дякую, Jasjka! Чудова ідея і чудовий майстер-клас!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
OxankaF | Дата: Неділя, 2011-05-15, 8:42 PM | Повідомлення # 7 |
побратим
| Гарний майстер-клас! Від себе можу додати, що я між внутрішньою і зовнішньою частиною додаю флізелін. Тоді книжка більш штивна і більще схожу на книжку) І зовнішня частина у вас складається з двох частин, а внутрішня з однієї. Я не ділю зовнішю на дві частини, а вишиваю зразу як одну. Тоді менше зшивати, бо те зшивання є трохи таки нудним. Крім того я вшиваю шнурочок і пришиваю гудзик, щоб гольничка закривалась, можна вшивати два шнурки чи стрічки, щоб було на зав"язку. Додаю кілька фото, щоб було зрозуміліше.
Повідомлення відредагував OxankaF - Неділя, 2011-05-15, 9:09 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-05-16, 1:08 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| OxankaF, а схему?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2011-05-16, 1:23 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| OxankaF, у тебе гарна книжечка вийшла. Стрічки та ґудзички не дала,бо по-вважала,що то книжечка,а значить не має зав"язуватись Дякую за пораду про твердість!Про це я розмірковувала Буду мати на увазі на слідуючу книжечку про титульну суцільну Quote (OxankaF) бо те зшивання є трохи таки нудним це точно
Творча майстерня
Повідомлення відредагував Jasjka - Понеділок, 2011-05-16, 1:25 PM |
|
| |
OxankaF | Дата: Понеділок, 2011-05-16, 2:38 PM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Quote (Jasjka) Стрічки та ґудзички не дала,бо по-вважала,що то книжечка,а значить не має зав"язуватись моя думка, що та книжка практичніша, коли закривається. Це звісно моя думка. Quote (lady-v) OxankaF, а схему? ось схема Ці червоні і жовті хрести - це болгарський хрест. Я вишивала меланжем правда, це авторські схеми, не знаю, чи можна їх викладати. Нехай модератори вирішують.
Повідомлення відредагував OxankaF - Понеділок, 2011-05-16, 2:44 PM |
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2011-05-16, 2:44 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Quote (OxankaF) моя думка, що та книжка практичніша, коли закривається. та й красивіші Моя схемка також авторська-будем в кутику стояти разом,хоч не скучно буде
Творча майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-05-16, 3:18 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| OxankaF, дякую
Моя майстерня
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Понеділок, 2012-04-16, 8:31 PM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Jasjka, Дякую за майстер-клас!
|
|
| |
Киянка | Дата: Середа, 2012-05-09, 10:12 PM | Повідомлення # 14 |
мешканець сайту
| Мар'янко, завдяки твоєму покроковому МК та якісним ракурсам фото я виготовила гольнички і собі, і двом подружкам на подарунки. Чесно "вишила" три томи.))) Дякую!
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2012-10-08, 4:22 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Киянка, я рада,що все пригодилось :)) Користуйтесь!
Творча майстерня
|
|
| |