Росава, Дякую за такі чудові МК по мотанках! Які чудові іграшки і всі вони теплі і з душею! Так і хочеться погратися з цим рукотворним чудом! Моя майстерня ®
Жанна, Jasjka, Dmutrik09, дівчата, дуже рада що вам сподобались мої МК. Сподіваюсь, по тим світлинам все зрозуміло.
Зайчик-на-пальчик - то є й справді іграшка Розвиває моторику у малюків, координацію рухів, ну і звісно фантазію
А ось круп'яничка/зерняночка - це насамперед оберіг. Хоча дитині її також давали гратися: вважалося, що від того зерно/крупа, що всередині лялечки, матиме дитячу добру енегетику, а отже, і врожай на наступний рік буде добрим
Ляльку ставили на покутті до сівби, а коли засівали поле, то висіювали і зерно з лялечки...
Чудове поєднання прекрасного з корисним! які вони милі ці товстушечки. Нехай завжди будуть такими от товстенькими і гарненькими1 "Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Росава, дякую за МК. Гарнесенькі ці крупяничкі, а такі малесенькі, як намистинки. Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.