Конкурс = Смачна фантазія = , ГОЛОСУВАННЯ
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2012-04-05, 10:16 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Повідомлень: 11630
Статус: Offline
| Дочекались учасників конкурсу і голосуємо до 20 квітня 2012 року включно. Прошу вас визначити ОДНУ роботу, що заслуговує на відзнаку! Прошу ваш вибір виділити чорним жирним кольором!
Призовий фонд для переможця в повідомленні № 2. ============================================
1. Кава з круасанчиками. Картинки у стандартних рамочках для фото (10х15 см). Канва, хрестик, муліне DМС.
Рецепт "Кльовські круасанчики" : На 1 стакан кефіру беремо 25-30 грам дріжджів звичайних (не сухих), або 1 столову ложку сухих, 180-200 грам цукру. Перемішуємо і залишаємо на хвилин 10, щоб розійшлися дріжджі. Далі секретний інгрідієнт - 150 мл розтопленого смальцю (або маргарину для слойоного тіста), додаємо його у кефір, далі близько 2,5-3 стаканів муки, тісто має вийти м’яке, але не приставати до рук - і можна зразу виробляти і пекти. Розкачуємо пласт тіста товщиною 0,5 см, розрізаємо по діагоналі на 8 або 16 променів (дивлячись які за широкі хочете отримати круасани), на ширшу частину викладаємо начинку, яку підкаже вам фантазія (будь-яке густе варення, терті чи дольками яблука, вишні, половинки слив, можна солодкий сир, можна мак чи горіхи), замотуєте і випікаєте при температурі 180 С, близько 30-40 хв., дуже не зажарюйте (щоб цього не вийшло противень змастіть жиром і посипте мукою). Готові, ще гарячі круасани посипайте пудрою, краще через ситечко - рівномірніше ляже. Смачного!
=====================================
2. "Dreaming of Tuscany" набор Dimensions , канва аіда 18 , розмір 13х18 , техніка : хрест, напівхрест, бекстіч
До цього смачного краєвиду додамо ще один десерт
Абрикосовий пиріг Інгредієнти: 180г масла 1/3 стакану коричневого цукру 1 банка консервованих або 18 свіжих абрикосів 1/4 стакану арахісу або кеш"ю, або мигдалю 1 стакан борошна 1/3 стакану какао-порошку 1 1/4 ч л розпушувачу 1/4 ч л солі 1 стакан білого цукру 2 яйця 1/2 стакану молока 1 ч л ванільного цукру
Приготування: Розігріти духовку до 190 С. В глибокій формі розтопити третю частину масла (60г), додати до нього коричневий цукор, добре перемішати та розмазати по дну. Посипати подрібнені горіхи. Покласти зверху половинки абрикосів (зрізами догори). Для тіста змішати всі сухі інгредієнти, додати масло, вимішати. Додати яйця, молоко та ванільний цукор, знову швидко перемішати. Викласти та розподілити тісто на половинках абрикосів. Випікати 40-45 хв, потім швидко перевернути на велику плоску тарілку або дощечку. Подавати до столу гарячим, можна додати збиті вершки або морозиво. Смачного!
========================================
3. "Кавовий диптих".
Швидке втілення любові до монохромів. Розміри кожної - 23 на 28 см. Муліне, канва бежевого кольору, для оформлення - дизайнерський картон та фоторамочки. Техніка вишивки - хрестик. + До кави пропоную приготувати легкий медовий тортик "Бджілка". 4 яйця збити з 2 склянками цукру, влити 100 г розтопленого маргарину. Розтопити 2 стол. ложки меду та змішати з 1 чайною ложкою соди, висипати цю масу до яєць.Потім, досипаючи поступово 4 склянки просіяного борошна, замісити рідкувате тісто. З нього випекти 4-5 коржів. Крем для змащування - сметанний. Прикрасити торт шматочками фруктів, товченими горіхами або розім"ятим коржем. Дати настоятись.
=========================================
4. Taste of the Mediterranean. Вишивка за набором Dimensions Техніка - хрест, напівхрест, бекстіч. Основа - Аіда 14, Розмір 35х26 см без рами та паспарту
До цієї картинки підійде, звичайно, середземноморська кухня)
Салат Кускус
1,5 чашки (375мл) крупи кускус 2 порізаних томати 1 дрібно нарізаний червоний солодкий перець 1/3 чашки (75 мл) оливкової олії 1/4 чашки (50 мл) свіжого лимонного соку 1 великий подрібнений зубок часнику (за бажанням) 1/2 чайної ложки ( 2 мл) кориці 1/4 ч л куркуми 1 ч л кмину 1/4 чашки (50мл) подрібненої свіжої м"яти чи орегано 1/2 чашки(125 мл) подрібнених фісташок чи мигдалю 1/2 чашки (125мл) світлих родзинок 1 ч л (5 мл) солі 1 ч л (5 мл) перцю чорного
Приготування: Цю смачну страву легко приготувати. У глибокій мисці кускус залити 1,5 чашками (375 мл) окропу, накрити та залишити на 5 хв. Потім розпушити виделкою та дати охолонути. Додати всі інші інгридієнти та змішати їх виделкою. Страву можна готувати заздалегідь - вона почекає вас у холодильнику до 24 год.
=============================================================== ГОЛОСУВАННЯ РОЗПОЧАТЕ! Прошу віддати 1 голос за 1 роботу, виділіть вашого обранця жирним шрифтом чорного кольору. Дякую
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
romannah | Дата: Субота, 2012-04-07, 3:46 PM | Повідомлення # 21 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 519
Статус: Offline
| 2. "Dreaming of Tuscany" дуже мене пиріг заінтригівав. щось подібне треба спекти до свят.
я всіх люблю
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Неділя, 2012-04-08, 1:06 PM | Повідомлення # 22 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 350
Статус: Offline
| "Dreaming of Tuscany"
|
|
| |
Kaluna | Дата: Неділя, 2012-04-08, 1:33 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 1141
Статус: Offline
| 2. "Dreaming of Tuscany"
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
sovka | Дата: Неділя, 2012-04-08, 3:03 PM | Повідомлення # 24 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 392
Статус: Offline
| 2. " Dreaming of Tuscany"
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-04-16, 5:56 PM | Повідомлення # 25 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Повідомлень: 11630
Статус: Offline
| Піднімаю тему, щосб призабули про неї наші форумчани Активізуйтесь, оберіть переможця, до кінця голосування ще кілька днів!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Тетяна | Дата: Понеділок, 2012-04-16, 7:14 PM | Повідомлення # 26 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 773
Статус: Offline
| 4. Taste of the Mediterranean. Залишилось тільки уточнити, де взяти "крупу кускус" - а автор готував її власноручно з манки? - і дочекатись, поки виросте зелень і помідори з перцем , бо дуже хочеться таки скуштувати.
|
|
| |
НаталиG | Дата: Понеділок, 2012-04-16, 11:28 PM | Повідомлення # 27 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 426
Статус: Offline
| 2. "Dreaming of Tuscany" ))))))))))
|
|
| |
сяня | Дата: Вівторок, 2012-04-17, 11:26 AM | Повідомлення # 28 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 299
Статус: Offline
| 2. "Dreaming of Tuscany"
|
|
| |
Сонька | Дата: Вівторок, 2012-04-17, 2:10 PM | Повідомлення # 29 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 289
Статус: Offline
| 1. Кава з круасанчиками.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-04-20, 11:38 PM | Повідомлення # 30 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Повідомлень: 11630
Статус: Offline
| Шановні форумчани, голосування закривається завтра, 21 квітня. Причина затримки - моя температура : ) Я просто боюсь невірно щось підрахувати. Дякую.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Lyubov | Дата: П`ятниця, 2012-04-20, 11:47 PM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 1490
Статус: Offline
| 4. Taste of the Mediterranean. P.S. Даже если не разберусь, что такое кускус.
Повідомлення відредагував Lyubov - П`ятниця, 2012-04-20, 11:55 PM |
|
| |
Марина19 | Дата: Субота, 2012-04-21, 0:17 AM | Повідомлення # 32 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 359
Статус: Offline
| 1 Кава з круасанами. Дуже смачні круасани вийшли та й не дорогі. :-)
|
|
| |
Жанна | Дата: Субота, 2012-04-21, 11:13 AM | Повідомлення # 33 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 596
Статус: Offline
| 2. "Dreaming of Tuscany" - дуже вишукано))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-04-21, 5:38 PM | Повідомлення # 34 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Повідомлень: 11630
Статус: Offline
| Голосування припинене. Голоси не приймаються. Іде підрахунок голосів.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Марімарфа | Дата: Субота, 2012-04-21, 5:48 PM | Повідомлення # 35 |
відвідувач
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 49
Статус: Offline
| 4. Taste of the Mediterranean.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-04-21, 5:54 PM | Повідомлення # 36 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Повідомлень: 11630
Статус: Offline
| Вітаю всіх із завершенням конкурса вишивок на кухонно-харчову тематику!
Ми маємо 4 роботи-учасниці від трьох форумчанок!
1. Кава з круасанчиками. автор Olha --- 3 голоси 2. "Dreaming of Tuscany" автор Dakota - 15 голосів - беззаперечний переможець! 3. "Кавовий диптих". автор Сестра Юлія - 4 голоси 4. Taste of the Mediterranean. автор Dakota - 7 голосів
Зважаючи на маленьку кількість учасниць і на беззаперечність перемоги автора "Мрій про Тоскану", весь призовий фонд направляється до переможця, це форумчанка Dakota (Олена Набока) Приз буде надісланий переможцю протягом місяця з моменту оголошення перемоги! Зважаючи на те, що призи знаходяться в різниз містах України, Олена, прошу вас зв"язатись зі мною (через приват) для уточнення адреси та варіантів поштового пересилання чи передачі призів!) Окрім призів, переможець отримує медальку в нагороди (дивіться під аватаркою користувача) і в підпис медальку , яку при бажанні може прибрати з підпису.
Ольга та Юля, дякую за участь в конкурсі! Ваші роботи, незважаючи на відрив в кількості голосів, - то окраса будь-якої кухні!
++++++++++++++++++++ А тепер саме час на вітання переможця і учасниць, на висловлення захоплень та прохання схем, дописів у репутаціях та інше : ) Вітаю всіз із завершенням конкурса!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Lyubov | Дата: Субота, 2012-04-21, 6:20 PM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 1490
Статус: Offline
| Dakota (Олена Набока), поздравляю! Olha и Сестра Юлія - вы тоже большие молодчинки!
|
|
| |
Dakota | Дата: Субота, 2012-04-21, 7:17 PM | Повідомлення # 38 |
друг
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 69
Статус: Offline
| Lyubov, Bullet, дякую вам! Щиро вдячна всім, кому сподобались мої вироби та страви! Сподіваюсь і надалі бути з вами та приймати участь в інших починаннях, не тільки конкурсних. Тим більше, що перемога надихає, а кількість справжніх майстринь на форумі не дає розслаблятись!
Я також думаю, що варто відзначити призом Каву з круасанчиками, мені сподобалась ця робота, сподіваюсь, всі будуть згодні))
Тетяна, кускус я купую на невеличкому ринку , поруч з своїм будинком, на лотках, де продають сухофрукти жителі сонячних республік)) Мабуть, ви просто не звертали увагу на такий продукт у продажу)
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-04-21, 7:26 PM | Повідомлення # 39 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Повідомлень: 11630
Статус: Offline
| Quote (Dakota) Я також думаю, що варто відзначити призом Каву з круасанчиками, мені сподобалась ця робота, сподіваюсь, всі будуть згодні)) Будь ласка, ви можете від себе визначити будь-який приз і від себе особисто дарувати кому завгодно ; ) Це не забороняється правилами форума.
За результатами ж голосування переможною визначено одну роботу, тому і приз - автору саме визначеної роботи. Інакше навіщо взагалі було голосування?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dakota | Дата: Субота, 2012-04-21, 7:42 PM | Повідомлення # 40 |
друг
Група: Перевірений користувач
Повідомлень: 69
Статус: Offline
| Bullet, це справді правильне рішення) Можна я відзначу призом роботу Olha ? Приз уже є і я можу його відіслати
|
|
| |