Конкурс ПОРИ РОКУ: ЗИМА 2015
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2015-01-26, 7:27 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Розпочинаємо перший конкурс цього Нового 2015 року - ПОРИ РОКУ: З И М А.
Критерії відбору робіт на зимовий конкурс:
1. Робота має бути вишита протягом останніх 6 місяців 2. Зимова тематика 3. Для нетематичних вишивок чи абстракцій: Кольорова гамма відносно зимова (дивіться розкладку кольорів нижче)
Шукати натхнення в зимових палітрах ТУТ
Номінації в голосуванні :
1. Масштабні вишивки: розмір від 100 хрестиків по меншій стороні.
2. Мініатюри: вишивки від 10 до 100 рестиків по меншій (!) стороні.
* Роботи, що будуть вишиватись спеціально для цього конкурса і будуть сфотографовані в процесі вишивання з накладеним папірцем зроздрукованим лого нашого сайта або просто знаписаним на папірці від руки "Спілкування за вишиванням", - такі роботи отримають фору +1 голос уже на початку голосування. ( в осінньому конкусрі не було необхідності в додаванні голосів, т.як роботи і так мали дуже великий розбіг в кількості голосів)
Техніки вишивання: допускаються будь-які техніки вишивки, будь-які прийоми
*************************************************************************** СТРОКИ ПРИЙОМУ РОБІТ: - починати слати з 27 січня 2015.
Зимові місяці: грудень, січень, лютий. Роботи надсилати до 15 лютого.
Умови прийому робіт:
1. Якісні фото ваших робіт від 500 пікселів по меншій стороні, максимальний розмір фото 1200 пікселів по більшій стороні. 2. На фото - жодних відміток, ніяких поправок фотошопом (ніяких рамок чи підписів, будь ласка). 3. Приймаються лише ваші роботі, виконані вами! 4. Кількість фото на конкурс: мінімум 2 шт, максимум 4 шт (робота сфотографована загально і фрагментом саму вишивку зблизька)
Якісні фото робіт надсилати на адресу elisa@ukr.net з обов"язковою темою листа"Пори року ЗИМА" нікнейм" (слово нікнейм заміняйте на ваш нік на форумі)
Правила оформлення листа:
1. Тема листа "Пори року: ЗИМА - нікнейм" 2. В листі мають бути зазначені ваші реальне ім"я-прізвище, місто проживання, мобільний телефон. 3. Опис роботи: - Назва роботи, - Легенда (коротка оповідка про вашу роботу чи про процес вишивання \для кого вишивали, чи чому обрали саме цю схему чи саме цей виріб для прикрашання вишивкою тощо\ - використані матеріали (бажано номер канви, якщо відомо) - розмір роботи в сантиметрах
*************************************************************************** ***************************************************************************
Призовий зимовий фонд:
1. Від мене і моєї інтернет-крамнички: - набір текстильних підставок для зимового чаювання
УВАГА: призи будуть надіслані за рахунок отримувача сучасними поштовими службами
*************************************************************************** Куратор конкурса адміністратор Bullet. В цій темі ви можете ставити питання щодо участі в конкурсі та вносити корективи. Дякую всім за вашу потенційну згоду брати участь в цих сезонних конкурсах
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Четвер, 2015-02-12, 9:03 AM |
|
| |
Тетяна | Дата: Субота, 2015-01-31, 9:34 AM | Повідомлення # 2 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
| Ох, як завжди: вишите є, але ще ж треба його оформити...
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2015-02-03, 11:02 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Тетяна ( ) Ох, як завжди: вишите є, але ще ж треба його оформити... Але, як завжди, обов"язково потрібно взяти участь
Пам"ятаймо, що роботи можуть бути опубліковані раніше де завгодно.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2015-02-07, 7:57 PM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
| Прошу вас активізуватись :)
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2015-02-11, 10:43 AM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Ура, є перший учасник з чарівною роботкою!
Чекаю, що підтянуться й інші!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2015-02-12, 2:02 AM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| А яка у нас гама "зимова"? синє плюс жовте - це зимове?)
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2015-02-12, 8:57 AM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Сестра_Юлія ( ) синє плюс жовте - це зимове?) надсилай )))
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2015-02-13, 12:56 PM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| На цю хвилину маємо трьох учасників! Прошу форумчан активізуватись і надсилати ваші листи-роботи. Якщо потрібно 1-2-3 дні додати до кінця строку прийому робіт - не соромтесь, пишіть
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2015-02-14, 2:10 AM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Bullet, та додай іще кілька днів. чи й тиждень. упевнена, що дівчатам є що показати за зиму! просто фотографується і прасується все в останній момент
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2015-02-22, 11:09 AM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Запитів на продовження стрку прийому нема, кілька робіт уже отримано. СЬОГОДНІ ВІДКРИВАЮ ГОЛОСУВАННЯ!
|
|
| |