Конкурс вишитого рушника 2013
|
|
Олена-3345 | Дата: Четвер, 2014-01-09, 5:32 PM | Повідомлення # 81 |
![Олена-3345](https://1618534669.uid.me/avatar.jpg) перехожий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Спасибі ТМК й marusya9 за щирі привітання, усім учасницям конкурсу - за творче змагання й цікаве безсловесне спілкування, усім, хто брав участь в голосуванні й обговоренні, - за ваші оцінки й думки, організаторам конкурсу - за прекрасну ідею , а Чернівецькому клубу сучасної вишивки "Вечорниці", в якому гуртуюся, - за ідею й мотивацію взяти участь у "турнірі" рукодільниць. Олена Чайка.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2014-01-09, 5:58 PM | Повідомлення # 82 |
![Сестра_Юлія](/avatar/98/432638.jpg) Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Оленко, вітаю з перемогою! Дуже гідна робота, красива, надзвичайно трудоємка! Віват! Дуже приємно, що й мої "невеликі декоративні рушнички" сподобались товариству, надсилала роботу не для перемоги, а просто, щоб підтримати конкурс.
|
|
| |
olimpia | Дата: Четвер, 2014-01-09, 6:17 PM | Повідомлення # 83 |
![olimpia](/avatar/85/266706.jpg) мешканець сайту
| Молодці всі! Вітаю переможців!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
sjana_if | Дата: Четвер, 2014-01-09, 6:26 PM | Повідомлення # 84 |
![sjana_if](https://2223630444.uid.me/avatar.gif) мешканець сайту
| Олена-3345, гарна робота! Дівчата - молодці!
|
|
| |
Олена- | Дата: Четвер, 2014-01-09, 7:34 PM | Повідомлення # 85 |
друг
| Шановцні форумчанки, у мене якась дивина з ніками. місяцями пробувала увійти під своїм ніком з паралельного входу через укоз - мене не впускала система форуму. Довелося перереєструвтаися. а сьогодні мою подяку висвітлила під якимось чужим іменем. тому , пройшовши вхід через стару вивірену систему, я подякую іще раз!
Спасибі ТМК й marusya9 за щирі привітання, усім учасницям конкурсу - за творче змагання й цікаве безсловесне спілкування, усім, хто брав участь в голосуванні й обговоренні, - за ваші оцінки й думки, організаторам конкурсу - за прекрасну ідею , а Чернівецькому клубу сучасної вишивки "Вечорниці", в якому гуртуюся, - за ідею й мотивацію взяти участь у "турнірі" рукодільниць.
Зоадно іще раз дякую всім засхвальні відгуки в о/пі на форумі! сподіваюся, великі звершення на ниві творчості у всіх нас іще попереду! Зичу всім натхнення і гарного настрою! Олена Чайка.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2014-01-09, 7:38 PM | Повідомлення # 86 |
![Tana](/avatar/22/897025.jpg) Мудра людина
| Вітаю переможницю Олена-3345! Сестра_Юлія з моторчиком і romantik за Пчілку красно дякую! Дякую shtynka за оргроботу, яку не завжди видно, але завдяки якій цей конкурс відбувся.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Тетяна | Дата: П`ятниця, 2014-01-10, 6:33 PM | Повідомлення # 87 |
![Тетяна](/avatar/87/608620.jpg) Активіст форума
| shtynka, спасибі за організацію і проведення конкурсу! Ти переживала, що буде мало робіт - а назбирала стільки, що важко було вибрати!Цитата shtynka ( ![Посилання на цитований текст](http://s2.ucoz.net/img/fr/ic/9/lastpost.gif) ) Дякую за таку активність. І тобі спасибі! Просто у мене племінників (і інших родичів) чимало , а на рушниках я відпочиваю, бо шию їх завжди на свій смак і в гарному настрої, та й тканина рушникова крупніша, шити легше...
|
|
| |
romantik | Дата: Субота, 2014-01-11, 1:32 PM | Повідомлення # 88 |
![romantik](/avatar/83/486940.jpg) побратим
| Вітаю переможців. І дякую всім, хто голосував за мою роботу.
|
|
| |
|