Лялька в національному вбранні
|
|
lady-v | Дата: Неділя, 2013-01-06, 12:09 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Лялька в національному вбранні
Номінації: 1.Національне, українське, вбрання на фабричну ляльку 2.Лялька у національному, українському вбранні з нуля (зшита, мотанка, нитянка, круп'яничка, тощо...)
Оскільки форум у нас вишивальний, то кожна лялька повинна мати в своєму вбранні вишиті елементи
Умови конкурсу: 1. Конкурсантом може стати учасник(-ниця) форуму, який має більш, ніж 20 змістовних повідомлень, на час подання роботи на конкурс. 2. Термін виконання робіт − 2013р. 3. Роботи на конкурс приймаються у вигляді листа на електронну скриньку viktoriyakryvonis@ukr.net з 1 до 31 травня 2013 року за формою: 1) тема листа "Лялька в національному вбранні"; 2) Ваш нік на форумі; 3) ПІБ і поштова адреса з індексом; 4) назва Вашої ляльки; 5) опис роботи у вільній формі ( обсягом кілька рядків) ; 6) приєднані 1-4 фото в форматі .jpg (не архів, не ВВ-коди), без жодного авторського підпису; назва файлів Фото1.jpg тощо; бажаним є загальний вигляд виробу і крупний план.
Пам’ятайте, що цікаво підписана робота і її якісні фотознімки підвищують шанси на перемогу!
Увага! Конкурсні роботи можуть бути опубліковані раніше конкурсу
Кількість робіт від одного учасника − необмежена. Але кожний виріб надсилайте в окремому листі.
Призи: 1) Від Bullet, в кожну номінацію маємо приз: журнал "Все о рукоделии" від нашого постійного спонсора "Мир рукоделия" 2) Від Лелітки: переможцю (переможцям) - лялька, фірмові ламіновані закладинки 3) Від Zeta: пів кіло тканинок для створення лялечок! 4) Від soncevuda, блокнот з вязаною м"якенькою обгорткою 5)Приз від http://tana-sribna.livejournal.com/ : 1) схема подільського рушника (відновлена Лідією Бебешко ); 2) другий випуск альманаху "Жила", присвяченого іграшкам; 3) нитяні лялечки з довгими лляними косами
6) Від Росава 1. Два журнали по рукоділлю "Ручные чудеса"(15 та 17 номер) з різноманітними майстер-класами; 2. Оберегові лялечки. Призовий фонд формується - долучайтесь
7) Від lady-v,
Два комплекти ( по одному в кожну номінацію )
"Ранкові роси"
"Волошковий сон"
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2013-05-11, 10:50 PM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
| Цитата (Лелітка) Віко, а мій приз тобі як - передати чи Що? Як хочеш Можеш сама вислати, можеш мені дати ))) А завтра о14.30 я буду на Театральному майдані, хочеш зустрінемось?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Лелітка | Дата: Неділя, 2013-05-12, 7:33 PM | Повідомлення # 42 |
мешканець сайту
| Мо. зустрінемось десь на наступному тижні. Бо мене трохи не буде. На фестиваль я не потрапила...
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
Тетяна | Дата: Понеділок, 2013-05-13, 11:16 AM | Повідомлення # 43 |
Активіст форума
| Ох, а я зітхаю тяжко - не судилось моїй лялечці в цьому році отримати обновку... Так планувала, так збиралася, і викрійки розкреслила, і повний костюм придумала, і тканини, і нитки попідбирала. А на візерунку як застрягла - і далі не пішло, хоч ти плач. Все не те і не таке. Мабуть, треба відкласти, хай вилежиться, визріє... Хочеться ж щось гарне зробити, щоб хоч собі подобалось... Всім-усім учасницям бажаю творчого натхнення і цікавого змагання, а призи ж які в цьому році!
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2013-05-13, 11:20 AM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| Цитата (Лелітка) Мо. зустрінемось десь на наступному тижні. Зідзонимось Телефон мій маєш? Цитата (Тетяна) Ох, а я зітхаю тяжко - не судилось моїй лялечці в цьому році отримати обновку. Сумно. Бажаю Вам завжди мати творче натхнення!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-05-13, 9:50 PM | Повідомлення # 45 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Тетяна) Ох, а я зітхаю тяжко - не судилось моїй лялечці в цьому році отримати обновку... Так планувала, так збиралася, і викрійки розкреслила, і повний костюм придумала, і тканини, і нитки попідбирала. А на візерунку як застрягла - і далі не пішло, хоч ти плач. Все не те і не таке. Мабуть, треба відкласти, хай вилежиться, визріє... Хочеться ж щось гарне зробити, щоб хоч собі подобалось... Всім-усім учасницям бажаю творчого натхнення і цікавого змагання, а призи ж які в цьому році! у мене з першою половиною репліки - те самне. Але корективи внесла хвороба - взагалі нічогоне пишеться, не шиється, не малюється, не вишивається. Нема сил. Але ще є час Я сподіваюсь:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2013-05-14, 8:32 AM | Повідомлення # 46 |
Мудра людина
| Bullet, одужуй! Мені принесли старі ляльки на реабілітацію, от би їх одягти. Ну,погана в мене творча організація і трудова дисципліна)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2013-05-14, 9:56 AM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) ле корективи внесла хвороба - взагалі нічогоне пишеться, не шиється, не малюється, не вишивається. Нема сил. Цитата (Tana) Ну,погана в мене творча організація і трудова дисципліна) Так, і чого б це всі розкисли. А ну швиденько одужуємо, підтягуємся і до творчості кроком руш! Бо:
Моя майстерня
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2013-05-16, 11:04 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| Для натхнення http://www.radiosvoboda.org/media/photogallery/24988441.html
|
|
| |
Лелітка | Дата: П`ятниця, 2013-05-17, 11:01 PM | Повідомлення # 49 |
мешканець сайту
| Нарешті спокійно завершу свою лялю на конкурс))
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2013-05-17, 11:06 PM | Повідомлення # 50 |
Мудра людина
| Цитата (Сестра_Юлія) Для натхнення Дякую ))) Цитата (Лелітка) Нарешті спокійно завершу свою лялю на конкурс)) Вже чекаю твій шедевр А чому нарешті?
Моя майстерня
|
|
| |
Лелітка | Дата: Неділя, 2013-05-19, 6:28 PM | Повідомлення # 51 |
мешканець сайту
| Віко. я надіслала ляльку. не бачу підтвердження)) Додано (2013-05-19, 6:28 PM) ---------------------------------------------
А на 7 і на 15 світлинах - тернополяночки моїх дівчаток. Переможці
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2013-05-19, 6:44 PM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| Лелітка, прийнято)))
Моя майстерня
|
|
| |
Лелітка | Дата: Неділя, 2013-05-19, 10:11 PM | Повідомлення # 53 |
мешканець сайту
| Цитата (lady-v) Лелітка, прийнято)))
|
|
| |
Росава | Дата: Вівторок, 2013-05-21, 6:06 PM | Повідомлення # 54 |
побратим
| Вітаю дівчата! Гарний конкурс ))
Дозволите й мені долучитися до призового фонду? Маю на призи: 1. Два журнали по рукоділлю "Ручные чудеса"(15 та 17 номер) з різноманітними майстер-класами; 2. Оберегові лялечки.
Моя майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2013-05-21, 7:28 PM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| Росава, дякую! Вношу в перше повідомлення.
Моя майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2013-05-22, 8:22 PM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| Призи від мене: Два комплекти ( по одному в кожну номінацію )
"Ранкові роси"
"Волошковий сон"
Моя майстерня
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Четвер, 2013-05-23, 5:18 PM | Повідомлення # 57 |
мешканець сайту
| Ой, які гарненькі і названі так ніжно!
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2013-05-28, 6:49 PM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| Лишилось ТРИ дні прийому робіт, поспішаймо, щоб встигнути на конкурс!
Моя майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2013-05-31, 5:21 PM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| Останній день прийому робіт на конкурс
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-06-01, 0:49 AM | Повідомлення # 60 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (lady-v) Призи від мене: Два комплекти ( по одному в кожну номінацію ) ух ти! Дякую за підтримку конкурса і форума, Вікторія!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |