Конкурс: Лялька в національному вбранні
|
|
lady-v | Дата: Неділя, 2012-01-22, 11:56 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| За ідеєю нашої форум'янки olimpia, а також за підтримки Svitlyk, Тетяна і багатьох інших форум'янок оголошую збір робіт на конкурс Лялька в національному вбранні
Номінації: 1.Національне, українське, вбрання на фабричну ляльку 2.Лялька у національному, українському вбранні з нуля (зшита, мотанка, нитянка, круп'яничка, тощо...)
Оскільки форум у нас вишивальний, то кожна лялька має мати в своєму вбранні вишиті елементи
Умови конкурсу: 1. Конкурсантом може стати учасник(-ниця) форуму, який має більш, ніж 20 змістовних повідомлень, на час подання роботи на конкурс. 2. Термін виконання робіт − 2012р. 3. Роботи на конкурс приймаються у вигляді листа на електронну скриньку viktoriyakryvonis@ukr.net з 1 до 20 квітня 2012 року (ПРОДОВЖЕНО ДО 25 КВІТНЯ 2012 року ) за формою: 1) тема листа "Лялька в національному вбранні"; 2) Ваш нік на форумі; 3) ПІБ і поштова адреса з індексом; 4) назва Вашої ляльки; 5) опис роботи у вільній формі ( обсягом кілька рядків) ; 6) приєднані 1-4 фото в форматі .jpg (не архів, не ВВ-коди), без жодного авторського підпису; назва файлів Фото1.jpg тощо; розмір фото по більшій стороні не повинен перевищувати 1000 пікселів; бажаним є загальний вигляд виробу і крупний план.
Пам’ятайте, що цікаво підписана робота і її якісні фотознімки підвищують шанси на перемогу!
Увага! Конкурсні роботи не можуть бути опубліковані раніше конкурсу ( буду перевіряти і знімати роботу з голосування у випадку порушення )
Кількість робіт від одного учасника − необмежена. Але кожний виріб надсилайте в окремому листі.
1.Від olimpia - Приз переможцю в номінації "Лялька у національному вбранні з нуля"
2.Від Kaluna з НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗЕЮ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДНОГО ДЕКОРАТИВНОГО МИСТЕЦТВА: набір з 12 листівок із зображенням комплексів народного одягу ХІХ – початку ХХ століть з музейної колекції. У вигляді книжки невеликого формату з лінією відриву на кожній сторінці.
3.Від Тетяна:Набір з шести серветок 40х40 см зі вставками для вишивання.
Від lady-v - кожному переможцю набір шматків тканин для пошиття-вишиття ляльки-мотанки, чи просто одягу для фабричної ляльки
Від Svitlyk за найбільш автентичний образ свою пастельну роботу - "Ясочка" папір, пастельний олівець
від Ролічок - чудовий плетений брелок
Призовий фонд формується Запрошуємо зацікавлених осіб до формування призового фонду.
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2012-01-28, 4:05 PM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
| Quote (Ролічок) я думаю що це просто це опечатка - учасники. Ну я і торможу сьогодні - не здогадалась
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Жанна | Дата: Субота, 2012-01-28, 8:29 PM | Повідомлення # 22 |
мешканець сайту
| ох, чудовий конкурс! і посилання для натхнення таки дуууже надихають!))) я тут охаю-ахаю і вже мрію виготовити якусь милу українську панянку :)) молодці, дівчата :))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Lyubov | Дата: Понеділок, 2012-01-30, 11:45 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Красивый будет конкурс, очень интересные ссылочки, спасибо, всем участникам - больших творческих успехов!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-02-05, 2:50 AM | Повідомлення # 24 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| ось нам значок для цього конкурса, розповсюджуйте по своїх блогах
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2012-02-05, 11:19 AM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) ось нам значок для цього конкурса, розповсюджуйте по своїх блогах Дякую, (Але я не маю блогів. тільки нікому не кажіть ))))
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-02-05, 3:11 PM | Повідомлення # 26 |
маніяк графічних ліній
| Quote (lady-v) Але я не маю блогів. тільки нікому не кажіть ну так зато інші форумчанки мають свої блоги Н априклад, я їх маю велику кількість )))) (кажіть про це всім!)))) lady-v, ви можете зменшити цей банер і повісити його собі в підпис, щоб всі знали (де =б ви не коментували у форумі!), що ви проводите цей конкурс
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2012-02-05, 3:23 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) lady-v, ви можете зменшити цей банер і повісити його собі в підпис, щоб всі знали (де =б ви не коментували у форумі!), що ви проводите цей конкурс Добре
Моя майстерня
|
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2012-02-09, 2:19 AM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Дівчата, ще трохи саме в національному вбранні різноманітних мотанок, вузлових та кручених ляльок з виставки в Національному центрі народної культури «Музей Івана Гончара»:
Всі інші красиві ФОТО ТУТ
Для натхнення
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
Повідомлення відредагував Kaluna - Четвер, 2012-02-09, 2:21 AM |
|
| |
Lyubov | Дата: Четвер, 2012-02-09, 6:32 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Kaluna, спасибо за экскурсию, за интервью, в том числе нашей Галочки! Вдохновение растет не по дням, а по часам!
Повідомлення відредагував Lyubov - Четвер, 2012-02-09, 6:34 PM |
|
| |
|
Bullet | Дата: Неділя, 2012-02-12, 2:20 AM | Повідомлення # 31 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Kaluna) Прошу до призового фонду добавити від мене з НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗЕЮ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДНОГО ДЕКОРАТИВНОГО МИСТЕЦТВА: набір з 12 листівок із зображенням комплексів народного одягу ХІХ – початку ХХ століть з музейної колекції. У вигляді книжки невеликого формату з лінією відриву на кожній сторінці. Дякую, Оля! ДОдала твій чарівний приз!
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2012-02-12, 11:32 AM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Kaluna, дякую.
Моя майстерня
|
|
| |
Elada | Дата: Середа, 2012-02-15, 8:48 PM | Повідомлення # 33 |
перехожий
Група: Користувачі
| Дуже б хотіла, прийняти участь, але на жаль тільки зареєструвалась!
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2012-02-15, 11:57 PM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Elada, думаю, що до квітня можна поспілкуватись, і потихеньку вишивати, думаю Ви встигнете набрати потрібну кількість ЗМІСТОВНИХ повідомлень Бажаю приємного спілкування
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-02-16, 1:36 AM | Повідомлення # 35 |
маніяк графічних ліній
| Quote (lady-v) Elada, думаю, що до квітня можна поспілкуватись, і потихеньку вишивати, думаю Ви встигнете набрати потрібну кількість ЗМІСТОВНИХ повідомлень 100% ! І встигнете
А я вчора придбала ляльку, яку вбиратиму у стрій Я хронічний невстигач на всі наші конкурси Тож не певна, що візьму участь і в цьому, але зато (!) навчусь одяг шити, хоч і ляльковий, зате національний!
|
|
| |
Piwonia67 | Дата: Четвер, 2012-02-16, 2:27 AM | Повідомлення # 36 |
побратим
| Мене так подобаються мотанки! Я би навчилася їх робити, але маю тільки канву щоб її ушити вбрання. Я вам заздрю полотна. У нас не маємо хорошего полотна на вишиванни сорочки та вбрання для ляльки
Piwonia67.blogspot.com
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2012-02-18, 11:30 AM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
| Quote (Piwonia67) А я вчора придбала ляльку, яку вбиратиму у стрій Початок є! Quote (Bullet) Я хронічний невстигач на всі наші конкурси не вірю Quote (Bullet) Тож не певна, що візьму участь і в цьому, але зато (!) навчусь одяг шити, хоч і ляльковий, зате національний! Встигнете! Quote (Piwonia67) У нас не маємо хорошего полотна на вишиванни сорочки та вбрання для ляльки Колись я вишивала на Італію скатерки і постільну білизну, то з Польщі мені везли тканину рівного переплетення. Правда не знаю де її купляли. Може, ще знайдете?
Моя майстерня
|
|
| |
Piwonia67 | Дата: Субота, 2012-02-18, 5:06 PM | Повідомлення # 38 |
побратим
| Як буду здорова пошукаю. У нас равномерку важко знайти. Інши тканини маю. Цікаво, чому наши виробники не уміють зробити рівне полотно.
Piwonia67.blogspot.com
|
|
| |
Lyubov | Дата: Субота, 2012-02-18, 10:34 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Пани Aga, такая проблема не только у Вас, но и у нас, на Кубани, тоже (если это Вас хоть чуточку утешит). Удивляюсь, египтяне такие льняные ткани ткали, а тут, - ....!
|
|
| |
Kaluna | Дата: Неділя, 2012-02-19, 2:48 AM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Quote (Piwonia67) Цікаво, чому наши виробники не уміють зробити рівне полотно. +100 не вміють і наші, можна брати як альтернативу дорогезні і рафіновані Цвайгар і компаніїю та полотном це назвати важкувато а ще так хочеться пристойного рушникового
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |