Конкурс етнічних торбинок: Вишита етнічна торбинка
|
|
Zarazka | Дата: Понеділок, 2011-10-03, 8:43 AM | Повідомлення # 41 |
перехожий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| 1.Торбинка "Хмельниччина".
|
|
| |
Українка | Дата: Вівторок, 2011-10-04, 12:04 PM | Повідомлення # 42 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
| 14.Су мка-папка для ноутбука
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-10-04, 6:38 PM | Повідомлення # 43 |
Мудра людина
| 2."Горянка" Завтра останній день голосування, тому прошу всіх хто не визначився - поспішіть проголосувати
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
lakizka | Дата: Вівторок, 2011-10-04, 10:56 PM | Повідомлення # 44 |
побратим
| 9.Етноторбинка "Червона квітка"
|
|
| |
Нинок | Дата: Середа, 2011-10-05, 9:14 AM | Повідомлення # 45 |
друг
| 1.Торбинка "Хмельниччина".
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-10-06, 10:41 AM | Повідомлення # 46 |
Мудра людина
| Голосування припинено
1 Торбинка "Хмельниччина". - Сестра Юлія 3 2 "Горянка" - Anulka - 8 3 " Вишита торбинка-кишенька". - Ролічок 2 4 Торбинка "Рожаниця" - Росава 3 5 Торбинка "Бабине літо" - Росава 2 6 Торбинка "Берегиня" - Росава 5 7 Лляна торбинка "Мокошина квітка" - Росава 2 8 Лляна торбинка "Вересневі зорі" - Росава 1 9 "Червона квітка" - Цветана 3 10 Магістр середньовіччя - Цветана 11 Торба мандрівного лицаря-паладина - Цветана 12 Світоч - Цветана 13 торбинка для сушених грибів - romannah 14 Сумка-папка для ноутбука - Kaluna 11 15 Торбинка "Пурпурові ріжки" - Bullet 2
Вітаю Kaluna
Про призи напишу пізніше
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-10-06, 11:08 AM | Повідомлення # 47 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| О, і тут Оля перша! Вітаю з подвійною перемогою! Чекаю на те, щоб побачити ці шедеври вживу на зльоті!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-10-06, 11:23 AM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| Вітаю з перемогою, Калина?!
Але в нас кілька схожих ніків, прошу написати координатора так, як на форумі, щоб уникнути плутатини (хоча за почерком видно майстриню)
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-10-06, 11:39 AM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Але в нас кілька схожих ніків, прошу написати координатора так, як на форумі, щоб уникнути плутатини (хоча за почерком видно майстриню) Ой... вибачаюсь - переможець Kaluna Вже виправила, і ще раз вітаю!
Моя майстерня
|
|
| |
Anulka | Дата: Четвер, 2011-10-06, 11:41 AM | Повідомлення # 50 |
перехожий
Група: Користувачі
| Я друга ніби, і дуже рада:) Всім дякую за голоси за "Горянку":):):)
|
|
| |
Ролічок | Дата: Четвер, 2011-10-06, 11:54 AM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| Вітаю переможця!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
|
Oленка | Дата: П`ятниця, 2011-10-07, 11:16 AM | Повідомлення # 53 |
Мудра людина
| Quote (Anulka) Я друга ніби, і дуже рада друга це теж дуже добре, і робота чудова! Я за Вас теж дуже рада! Не спиняйтесь на цьому. Продовжуйте приймати участі в наших конкурсах! Kaluna, Мої щирі поздоровлення!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
|
Kaluna | Дата: Неділя, 2011-10-09, 4:26 PM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| Дякую за призи! Дуже приємно! Почуваю себе іменинницею Трішки прийду до тями і сфотографую.
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-10-09, 5:38 PM | Повідомлення # 56 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (lady-v) 14 Сумка-папка для ноутбука - Kaluna 11 заслужено! Тепер, коли я бачила цю роботу живцем, я просто в захваті!! Вітаю переможця і всіх учасників. А також радію за себе, що побачила стільки натхнення!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2011-10-09, 7:55 PM | Повідомлення # 57 |
Мудра людина
| Kaluna, вітаю з перемогою! Тим більше, що вже бачила конкурсну роботу вживу! Це супер! Певно, вона і на ТБ потрапила ( з нею журналістка маячила біля камери)
|
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2011-10-17, 2:11 AM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| Дякую, дуже приємно що вам сподобалось моя робота.
Люблю коли старовинні символи отримують нове сучасне життя
Quote (Сестра_Юлія) Певно, вона і на ТБ потрапила ( з нею журналістка маячила біля камери)
Цікаво було б побачити, можливо хтось підкаже де можна буде подивитись?
Нарешті добралась, щоб зробити фотозвіт про отримані нагороди в день зльоту. Так як подарунки зібрались всі в один день, то я разом їм і влаштувала фотосесію
Пояс приміряла зразу на зльоті, він чарівним чином доповнив мою сукню А всі інші подарунки зайняли свої важливі місця і для фото їх довелось збирати по шухлядах, поличках, з сумки і з коробки для рукоділля .....
Красно дякую за частинку вашої творчості і тепла! Мені надзвичайно приємно, що всі подарунки зроблені руками наших чарівних форумчанок! Низький вам уклін!
Детальні фото сумки-переможниці розмістила ТУТ
Від щирого серця бажаю всим творчих звершень і перемог!!!!
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
Повідомлення відредагував Kaluna - Понеділок, 2011-10-17, 2:13 AM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-10-17, 11:26 AM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| Kaluna, Олю вітаю ! Пояс дійсно гарно вписався в твою сукню дуже цікавий крій у сукні, хотіла тебе сфотографувати , але як завжди не вистачило часу , і половину задуманих фото не зробила, мабуть, як і всі дуже насичений день був.І замало часу.... Вітаю переможницю ще раз,Дуже вже креативні люди в тебе вишиті були.....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|