Чарівниця форуму 2012
|
|
намисто | Дата: Вівторок, 2012-11-20, 2:33 PM | Повідомлення # 41 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дякую за підвищенний ранг! ;)Дякую всім, хто за мене гарно відгукувався тутечки!Я вас люблю! Вітаю нагороджених!
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2012-11-26, 2:07 PM | Повідомлення # 42 |
Мудра людина
| дякую за відзнаку! приємно, що мої роботи когось надихають. намагатимусь і далі не відступати від традицій
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Лелітка | Дата: Субота, 2012-12-22, 5:41 PM | Повідомлення # 43 |
мешканець сайту
| Привіт всім ! Дівчата! Я відстала ! Сьогодні у мене був приємний сюрприз - Грамота Чарівниці -майстрині з мотанки. Дорогі мої. я - в шоку- радісному, несподіваному . Величезне спасибі всім , хто оцінив мої роботи. І величезне спасибі організаторам! вітаю всіх, хто ввійшов у десятку і тих, хто не ввійшов - усі - чарівниці. Адже кожен приносить в наше форумське ( ну і словечко) життя радість спілкування, споглядання шедеврів, просто гарний настрій. Натхнення всім! Щастя, всіляких гараздів, гарних приємних передсвяткових клопотів!
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
Повідомлення відредагував Лелітка - Субота, 2012-12-22, 5:43 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2012-12-22, 6:13 PM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| Лелітка, дяка що ви з нами! Я рада, що лист дістався і приніс трохи позитиву )))
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-12-22, 6:35 PM | Повідомлення # 45 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| shtynka, і я отримала конверт з грамотою "Чарівниці-берегині форума", але не впевнена, що він точно мені, т.як імені там нема. Але я віритиму, що це моя грамота, мені ДУЖЕ приємно! Дякую, Таня, дякую, дівчата-форумчанки!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Вівторок, 2012-12-25, 11:12 AM | Повідомлення # 46 |
мешканець сайту
| shtynka, Таня, я також отримав конверт від Вас. Дякую! Таня, дякую Вам за ті добрі справи, які Ви робите! Дякую всім за радість спілкування і задоволення бачити ваші прекрасні роботи! Вітаю з Різдвом та Новим роком!
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2012-12-25, 11:36 AM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| я теж отримала грамоту! дякую! дуже приємно! буду і надалі втілювати і активнічати!
|
|
| |
намисто | Дата: Вівторок, 2012-12-25, 11:54 AM | Повідомлення # 48 |
мешканець сайту
| На вихідних і мені прийшов лист з гарною зі стилізованими малюночками грамотою. Дякую за відзнаку, матиму гарну пам"ятку про ці часи...
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2012-12-25, 12:36 PM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| (Bullet) т.як імені там нема. Любі мої, дорогенькі, все відправлено саме вам, пробачте мене, якось я за відсутністю достатнього досвіду не подумала про ім"я ...
Але чесне слово, я виправлюсь і прийму на майбутнє до уваги...
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-12-25, 10:08 PM | Повідомлення # 50 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| shtynka, я дуже дуже рада грамоті Чесно кажучи, я не звернула уваги на відсутність імені, поки мої колеги на роботі не перепитали, чи впевнена я, що це саме моя грамота ))))) Дякую-дякую-дякую Таня, вибач, якщо я тебе випадково образила чи зачепила твою гідність, я просто незграбно написала.ВА так я дуже задоволена :)*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2012-12-25, 10:19 PM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| І я отримала свою грамоту, дякую, Тетянко! А ще там було вітання з наступаючими святами на чудовій листівці ручної роботи, шоколоадні медальки для моєї солодкоїжки і дощик на ялинку. Дякую, дякую, дякую
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2012-12-30, 6:11 PM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| lady-v,
Моя майстерня
|
|
| |
Kaluna | Дата: Неділя, 2012-12-30, 6:52 PM | Повідомлення # 53 |
Мудра людина
| О! Тепер і я знаю від кого мені грамота Щиро дякую за відзнаку, за теплі слова і за радість спілкування! Всим щасливого Нового року!
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2012-12-31, 2:53 AM | Повідомлення # 54 |
Мудра людина
| і до мене,Тетянко.долетіла твоя грамота! Дякую за відзнаку і творчий підхід до справи! З наступаючим Новим Роком!
Повідомлення відредагував Zeta - Понеділок, 2012-12-31, 2:54 AM |
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2013-12-29, 2:45 PM | Повідомлення # 55 |
мешканець сайту
| а цьогоріч зробимо таке нагородження ?
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |