Обираємо чарівниць нашого форума
|
|
|
olimpia | Дата: Субота, 2011-04-09, 2:02 AM | Повідомлення # 42 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дівчатка, вітаю всіх ! Все це ви заслужили. Своєю роботою на форумі, своєю завзятістю, творчими задумами, порадами, знаннями, вишиванками - ви надихаєте нас , спонукаєте до роботи.У нас є на кого рівнятися, куди рости. Всім творчих натхнень!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Сонька | Дата: Субота, 2011-04-09, 11:32 AM | Повідомлення # 43 |
побратим
| Вітаю всіх дівчат з заслуженими "коронами".
|
|
| |
Жанна | Дата: Субота, 2011-04-09, 4:28 PM | Повідомлення # 44 |
мешканець сайту
| дівчата-чарівниці, вітаю!!!! )))))))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
|
nosiknata | Дата: Середа, 2012-09-19, 1:41 PM | Повідомлення # 46 |
Мудра людина
| Дівчата, вже минуло два роки як ми обирали наших чарівниць,Лізо,модератори, давайте відновимо цю темку, і оголосимо нових номінантів, адже кількість активних форумчан зросла, і ті хто був новачками уже самі дають поради та роблять МК.Як ви вважаєте? Пропоную висловитись всім, хто будь яким чином долучився до збагачення нашого форуму новим матеріалом, чомусь навчився, щось показав, до когось прислухався, чиїми роботами надихнувся:)
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-09-19, 5:06 PM | Повідомлення # 47 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (nosiknata) Дівчата, вже минуло два роки як ми обирали наших чарівниць,Лізо,модератори, давайте відновимо цю темку, і оголосимо нових номінантів, адже кількість активних форумчан зросла, і ті хто був новачками уже самі дають поради та роблять МК.Як ви вважаєте? Пропоную висловитись всім, хто будь яким чином долучився до збагачення нашого форуму новим матеріалом, чомусь навчився, щось показав, до когось прислухався, чиїми роботами надихнувся:) Підтримую ідею, але мені важко відслідкувати більшість форумчан, я не так багато часу проводжу у форумі. Сподіватимемось на активність форумчан Нато, з особистих причин я поки не можу зайнятись цим. Візьмешся за організацію чарівництва?:) Призами можуть бути журнали "Все о рукоделии", я вчора отримала чергову маленьку партію свіжих журналів.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2012-10-07, 11:42 AM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| нема нікому діла до чарівниць наших (((
Взагалі на форумі останнім часом тихенько так... чи то мені здається... Трохи пожвавились на початку гри в коловорот, а зараз всі засіли за вишивання певно )))
Моя майстерня
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 5:22 AM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| А ти подивись як ти на довго зникаєш, от так усі. З"являються дуже рідко,а я бідненька, за вами сумую...
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 9:03 AM | Повідомлення # 50 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (shtynka) нема нікому діла до чарівниць наших ((( виключно через те, що ніхто не займається цим питанням. Я ще раніше моніторила питання активності форумчан: всі активні, коли їм пишеш в приват ли на електронку чи хоча би (!) на головній сторінці "Зайди і проголосуй!", тоді ідуть і голосують, і пишуть. А так -всі забувають (і я часм теж).
Quote (Oленка) А ти подивись як ти на довго зникаєш, от так усі. З"являються дуже рідко,а я бідненька, за вами сумую... А ти почни усюди дописувати, Оля, і форум пожвавішає
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 12:08 PM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) а я бідненька, за вами сумую... буває, робота потребує весь мій час за комп"ютером, бо інший самі знаєте кому належить ))) але подумки я тут, завжди з вами )))
Побігла створювати нову тему, чи тут будемо писати?
Моя майстерня
|
|
| |