Позитив для одужання!
|
|
pozitiv | Дата: П`ятниця, 2010-01-29, 11:27 PM | Повідомлення # 41 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| abilan, які ж теплі і одночасно веселі фото! Зразу видно - в вашій сімї панує любов і злагода. Дякую за настрій.
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2010-01-30, 8:17 AM | Повідомлення # 42 |
Мудра людина
| nosiknata, lakizka, Tana, Ludmila, дівчата, всім дякую за побажання. Намагаюсь не відлучатись надовго з форуму, бо разом таки веселіше
Моя майстерня
|
|
| |
lakizka | Дата: Середа, 2010-02-24, 4:40 AM | Повідомлення # 43 |
побратим
| Лізо, не температурь. Пошвидше виздоровлюй і бережи себе!
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-02-24, 8:09 AM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| Сподіваюсь, Ліза швидко стане до роботи, бо вдома атмосфера не щоб хворіти. І мамуся смачненьким підгодує. Зеленого світла тобі!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-09-14, 11:03 PM | Повідомлення # 45 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Tana, дізналась, що ти хворієш. Як жаль! Одужуй, будь ласочка, швидше! Ось тобі тепла картинка для підняття настрою хоча б на мить :
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2010-09-15, 10:02 AM | Повідомлення # 46 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Tana, приєднуюсь до побажань Bullet. Хворіти не треба!!! Адже зараз така гарна погода для прогулянок!!! Отож найшвидшого одужання усім, хто зараз хворіє і моїм малятам теж, щоб не сопляли
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2010-09-15, 12:19 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Тана, одужуйте!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
Повідомлення відредагував ТМК - Середа, 2010-09-15, 12:19 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-15, 12:23 PM | Повідомлення # 48 |
маніяк графічних ліній
| ех, люблю наш форум сама б одужала вже (на щастя,ТТТ, я здорова)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-09-15, 1:17 PM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| дякую, дівчатоньки, ви мої уважні, мені краще, а прогулянки ніхто не відміняє, дитинка ж ....
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Четвер, 2010-09-16, 1:12 AM | Повідомлення # 50 |
побратим
| Аж медом запахло, кавою і тістечками! Ну чому я не хворію , щоб отримувати такі гостинці. Тано, грійтеся на сонечку під час прогулянок і набирайтеся здоров'я. Скорішого одужання!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-09-16, 8:47 AM | Повідомлення # 51 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Nito4ka) Ну чому я не хворію , щоб отримувати такі гостинці. Не треба таке вголос казати! Nito4ka, тобі і всім, у кого брак тепла, уваги і.. ранкової кавусі:
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2010-09-16, 8:59 AM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| Нє, ну що ці дівчата витворяють!!!!Всім доброго ранку - пішла каву заварювати, а про торти - помріяти можна
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2010-09-16, 9:46 AM | Повідомлення # 53 |
Мудра людина
| Дівчата, Доброго ранку! Я як завжди з кавою вранці роблю огляд наших новин! А тут таке тістечко зараз піду через " Кулінарію"......!!! Оце вже смачний настрій!!! І стільки позитиву в дощовий ранок! Дякую за те, що ви в мене Є!!!!! УСІМ СОЛОДКОГО РАНКУ і ДУХМ"ЯНОЇ КАВУСІ!!!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Четвер, 2010-09-16, 9:50 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-09-16, 9:49 AM | Повідомлення # 54 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Dmutrik09) Дякую за те, що ви в мене Є!!!!! +1. Ні, + 100000000. Quote (nosiknata) Всім доброго ранку - пішла каву заварювати, а про торти - помріяти можна мені вже треба про кааву лише мріяти. Але сьогодні теж заварила і здобрила молоком, щоб печінка краще почувалась від кавової отрути.
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2010-09-16, 11:30 AM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Nito4ka, тобі і всім, у кого брак тепла, уваги і.. ранкової кавусі: Гарно! Хоч пооблизуватись можна ))) Бо скуштувати такого ще не скоро доведеться... )))
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-09-16, 3:20 PM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| Quote (shtynka) Хоч пооблизуватись можна ))) Бо скуштувати такого ще не скоро доведеться... )) +1
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-09-16, 7:03 PM | Повідомлення # 57 |
маніяк графічних ліній
| shtynka, Tana, емм.. я п"ю каву з молоком. Вам же можна переполовинити страву. Пити лише молоко
|
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2010-09-17, 1:20 AM | Повідомлення # 58 |
майстер з вишивки
| shtynka, Tana, а ви на чай з лимончиком, а ще краще - з імбирем, налягайте - супер засіб. Я теж розклеїлася, тому п'ю глінтвейн і люлі
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-09-17, 6:24 PM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) ам же можна переполовинити страву. Пити лише молоко Я його в мирний час не пила, сироватку намагалась -- не виходить, лише кисломолочне -- моя їжа. На день народження мені дарують йогуртницю, так що переходитиму взагалі на супер-пупер-корисне імунітет-зміцнююче молочне. Quote (Goncha) shtynka, Tana, а ви на чай з лимончиком, Це точно. Я ще з медом. І їм багато актинідії, малини тощо. Дякую, вже минає слабкість.
|
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2010-09-17, 8:20 PM | Повідомлення # 60 |
майстер з вишивки
| Tana, з медом обережніше, він дуже алергенний, і через материнське молоко теж. А я далі розклеююсь А що таке актинідія? Типу агрусу?
|
|
| |