Кавування за вишивкою у Києві
|
|
Світланка | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 5:35 PM | Повідомлення # 1 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| На форумі пролетіла думка зібратися форумом за чашечкою кави у Києві і щоб думка далеко не відлетіла пропоную в цій темі обговорити всі нюанси нашої зустрічі Пропоную зібратися ближче до новорічних свят (можливо за два-три тижні), попити кави, познайомитися і вручити різдвяну пошту щастя (бо не дуже довіряю Укрпошті) та й набагато легше передати подарунок з рук в руки, а по пошті відправити подарунки тим кого не побачимо на зустрічі Приєднуйтесь!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 5:40 PM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| +1 приєднусь усіма лапками:) Теж вважаю, що найкраще зустрітись при можливості. Пропоную обрати наперед вихідний день, щоб більше людей могли зібратись. Крім того зауважу, що я мешкаю не у Києві, а у Фастові (Київська область), тому затирамтись допізна не хочеться в столиці. Тому час зустрічи я особисто пропонувала би ранково-денний, 12 - 14 години, бо о 17-й вже ніч надворі Якщо не полінуюсь, то привезу із собою якісь домашні плюшки. Обирайте кавярню. Тільки не "Дрова"!!! Я там хронічно дописую у книгу скарг:)))) Мені яду в каву наллють)))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Світланка | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 5:53 PM | Повідомлення # 3 |
побратим
| Quote (Bullet) Обирайте кавярню. Тільки не "Дрова"!!! Я там хронічно дописую у книгу скарг:)))) Мені яду в каву наллють))) тоді мені краще "Дрова" обходити стороною в такий час мені більше підходить неділя бо в суботу розгрібаю всі домашні завали накопичені за тиждень
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 6:08 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Дівчата, а зустріньтесь після ярмарку, 18-20 грудня на ярмарок багато хто прийде, а хтось приїде) з радістю би до вас приєдналась, але.....
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Світланка | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 6:16 PM | Повідомлення # 5 |
побратим
| nosiknata, гарна ідея! тоді я за 20!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 6:17 PM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| nosiknata, Світланка, але ж 20-го я ще буду на ярмарку "Щедрий Миколай"... а потім треба 2 дні як мінімум, відійти-виспатись, а 25-го - Різдво... тоді ж коли? : )))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
shtynka | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 6:35 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Ех, і я б хотіла... Але Запоріжжя трохи далі, ніж Фастів... А перед святами із квитками туго Давно-давно, років чотири тому, ми збирались іншим форумом в Києві в такій кав"ярні "Квартира-бабуїн". Мені те місце в пам"яті залишилось таким теплим та приємним, що досі забути не можу...
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 8:57 PM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
| shtynka, дааа... Квартира - Бабуїн це щось shtynka, приїжджай раніше ніж перед святами?;) Он Світланка вже на 12 -13 грудня зголошується Таня, а із Запоріжжя курсують експреси в столицю?
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2009-11-25, 11:24 AM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Таня, а із Запоріжжя курсують експреси в столицю? Не чула про таке... Є до Дніпропетровська... А от в столицю найкраще (з мого досвіду) - або машиною, або потягом 72 (фірмовий). Якраз він їде ніч, вдень можна гуляти, а зворотний іде близько восьмої вечора. Ще є автобус, але то втомлює... Якось обов"язково організуємо здибанку, але не впевнена, що в цьому році... Ви побільше обсмоктуйте деталі на форумі - може я і дозрію ))) Взагалі, я люблю спонтанні рішення - з того завжди виходить щось добре!
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - Середа, 2009-11-25, 11:26 AM |
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2009-11-25, 11:33 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) shtynka, дааа... Квартира - Бабуїн це щось Отожбо... В Запоріжжі такого немає... Можу назвати буквально два-три заклади, куди я можу ходити із задоволенням... А місто - майже мільйонник... Сумно від того, але наразі найкраще місце відпочинку - дім, солодкий дім...
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-11-25, 7:13 PM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
| shtynka, але в Бабуїні недешева їжа Лишається сподіватись, що якісніша, ніж в Дровах ))) Приїжджай, ми тебе фоурмівкою зустрінемо з потяга вранці і на потяг ввечері всім хором і посадимо:)
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2009-11-26, 9:39 AM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Приїжджай, ми тебе фоурмівкою зустрінемо з потяга вранці і на потяг ввечері всім хором і посадимо:) Ох і спокусливо! Ви поки що домовляйтесь - а я ще подумаю (на 12 грудня, наприклад, я вже глянула в свій розклад - у мене заняття... так що ніяк не зможу). Але ви під мене не підлаштовуйтесь, бо імовірність, що я наважусь на цю авантюрку - невелика Але подумки - я з вами!
Моя майстерня
|
|
| |
Світланка | Дата: Четвер, 2009-11-26, 11:47 AM | Повідомлення # 14 |
побратим
| а що ж наші форумчанки киянки мовчать?!
Повідомлення відредагував Світланка - Четвер, 2009-11-26, 11:47 AM |
|
| |
ulyafare | Дата: Четвер, 2009-11-26, 1:47 PM | Повідомлення # 15 |
побратим
| На жаль, я не зможу, мене в Києві не буде в той час. А після цієї форумівку наступну можна зробити після Нового року? Є бажаючі? Тоді я з радістю!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-11-26, 6:17 PM | Повідомлення # 16 |
маніяк графічних ліній
| Все виходить на то, щоб зфорумчатись після НР :))) Ну і гаразд, я все одно і з Улею, і з Вікою, і з Танею буду бачитись до форумівки (з різних питань)))
|
|
| |
Світланка | Дата: Четвер, 2009-11-26, 6:21 PM | Повідомлення # 17 |
побратим
| так що у нас з датами вирішується? може на ярмарок? якщо всі не проти
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-11-26, 8:54 PM | Повідомлення # 18 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Світланка) так що у нас з датами вирішується? може на ярмарок? якщо всі не проти я і тут ЗА
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Четвер, 2009-11-26, 9:55 PM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Світланка) Тоді збираємося на ярмарку! там і побачимо хто на що гаразд і чай з плюшками поп"ємо Хто "за"? +1
|
|
| |