Мінялка: міняю одне на інше
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-01-09, 5:54 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Вітаю, форумчани. На прохання форумчанок відкриваю тему про обмін рукоділь. Скажімо, ви творите речі ручної роботи, і у вас їх багато (чи інше)), а хочете зміняти свої вироби на інші вироби (ручної роботи чи інші товари, нитки, яблучка, шоколадки етс)
Давайте спробуємо!
ПРОХАННЯ: лишати контакт для зв"язку з вами і не забувати закривати ваш обмін, якщо він закінчується. Якщо спроба буде вдала, то відкриємо згодом цілий розділ і всі обміни можуть бути окремими темами.
У добру путь. МІНЯЄМОСЬ.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ролічок | Дата: Середа, 2012-01-11, 0:12 AM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Пропоную до обміну плетені гачком прихваточки (червоно-кремові, червоно-жовті, червоно-оранжеві). нитки - 100 бавовна. можна використовувати як підставку під чашку. діаметр 16 см. 1. 2. 3. 4.
підставочки під чашку, з конопляної нитки. діаметр 10 см
міняю на: муліне для вишивання, тканина (тобто клаптики) для вишивки (аіда, рівномірка, накладна канва) всі подробиці в особистих повідомленнях
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Ролічок - Середа, 2012-01-11, 0:16 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-01-11, 0:33 AM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ролічок) Пропоную до обміну плетені гачком прихваточки (червоно-кремові, червоно-жовті, червоно-оранжеві). дуже гарні. зацікавили. А можна фото з чашкою на них? Бо виглядають дуже об"ємними, боюсь, чи не падатимуть чашки?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-01-13, 3:52 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Ролічок,
відмічене червоними лапками зацікавило. Його більше, ніж на фото? Чи на фото це всі відрізки, які ти міняєш? Поміняюсь на що ти захочеш! Особливо, якщо його більше (любими відрізками від 5 см і довші)
|
|
| |
Ролічок | Дата: П`ятниця, 2012-01-13, 3:59 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Bullet, оце і всі відрізочки, на жаль Додано (2012-01-13, 3:59 PM) --------------------------------------------- та на що таке маленьке поміняти?! мені цікаві нитки для вишивки. ще може пізніше ще раз передивлюся закрома. а ці тобі відкладаю
|
|
| |
romannah | Дата: П`ятниця, 2012-01-13, 4:12 PM | Повідомлення # 7 |
мешканець сайту
| Quote (Ролічок) мені цікаві нитки для вишивки Ролічок, якими нитками вишиваєш?
я всіх люблю
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-01-13, 4:32 PM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ролічок) мені цікаві нитки для вишивки. я маю нитки для мікро в"язання гачком. а нитки для вишивання лише в роздріб, як кажуть - всі різні кольори по 1-2 мотки...
|
|
| |
Ролічок | Дата: П`ятниця, 2012-01-13, 11:58 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Bullet, Quote а нитки для вишивання лише в роздріб, як кажуть - всі різні кольори по 1-2 мотки... якщо якісь не потрібні - всі приймаю вишиваю - муліне. кіровське, гама...
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-01-16, 5:58 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| міняю еластичні нитки для трикотажу (для оверлока, кажуть) всі ці на пару бобінок звичайних швейних ниток по 3-5 тис. метрів.
|
|
| |
nazarnata | Дата: Субота, 2012-01-21, 8:22 PM | Повідомлення # 11 |
відвідувач
| ищу ткань ....с орнаментом ...цветы на чёрном ,зелёном,жёлтом,белом т красном фоне.Что то типа платочной расцветки.Видела её как то имеет 90 см ширины,на ощуп тонкая шерсть(могу ошибаться). Или новые платки - большие.Хотя лучше платочную ткань.Поменяю на нитки,канву,ленты и т.д.
|
|
| |
bacya7770 | Дата: Вівторок, 2021-05-18, 3:43 PM | Повідомлення # 12 |
перехожий
Група: Користувачі
| Можно на проме поискать
|
|
| |