Вишиванки ручної роботи.
|
|
Evgen | Дата: Неділя, 2009-05-31, 12:58 PM | Повідомлення # 1 |
перехожий
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Пропонуємо чоловічі і жіночі вишиванки ручної роботи із Івано-Франківської області. Також є ткані вироби Переяслав-Хмельницької фабрики (ручне ткання). Є можливість робити вишиванки на замволення за наданим вами візерунками або згідно побажань щодо кольорів. Більш детально в інтернет-магазині www.vyshyvanochka.com.ua Євген.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2009-05-31, 4:52 PM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Evgen, вітаю вас на нашому форумі! Гарні у вас вишиванки, направду! але аж очі округлились, коли прочитала: Quote Більшість товарів доступна під замовлення. Строк виконання складає від чотирьох до семи днів. Всі вишиванки виключно ручної роботи. Ви мучаєте вишивальниць і вони без сну і обіду вишивають?? так швидко, матінко...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2009-05-31, 6:05 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Evgen, дякую, вихід безпосередньо на фабрику в м. Переяслав-Хмельницькому ми на форумі маємо. А про сроки -- мабуть ,у Вас хороша команда працює, адже сама вишиваю і збираю сорочки виключно вручну, тому знаю, скільки це часу і роботи. Запрошуємо Ваших майстрів до спілкування на цьому форумі!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Evgen | Дата: Неділя, 2009-05-31, 6:41 PM | Повідомлення # 4 |
перехожий
| Дякую за коментарі. Терміни реальні. Річ у тім, що для вишиванок з попліну і льону використовуються пришивні купони. Їх можна заготовити, потім залишається лише пошити сорочку, тому й одного дня вистачить. Щодо складних робіт, з домотканого полотна, то моя майстриня робить таку за тиждень. На сайті є фотогрфія сорочки "особливий варіант" з логотипом компанії. Такої другої нема. Кольори вона підбирала самостійно. Зробила сама, за тиждень, правда безперервної роботи. Нажаль до форуму її залучити не зможу так як живе вона в селі, на Західній Україні, інтернету нема.Додано (2009-05-31, 6:41 Pm) --------------------------------------------- Ще. Я ні в якому разі нікого не мучаю
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2009-05-31, 9:15 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Evgen) Зробила сама, за тиждень, правда безперервної роботи. Аплодую стоячи!!! Quote (Evgen) використовуються пришивні купони А, зрозуміло Ну все одно це теж вишиванка, правда? Quote (Evgen) Нажаль до форуму її залучити не зможу так як живе вона в селі, на Західній Україні, інтернету нема Ми не проти того, що ви представляєте інших майстринь тут на форумі Ласкаво просимо.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Evgen | Дата: Понеділок, 2009-06-01, 0:28 AM | Повідомлення # 6 |
перехожий
| >А, зрозуміло Ну все одно це теж вишиванка, правда? В моєму розумінні так. Десь читав, що раніше так теж робили. Сама сорочка зношуються, а вишивка ні. Робити кожного разу нову не завжди був час. Можливо навіть з нитками було не так просто як зараз (якщо ми уявимо ХІХ ст.) Можливо я помиляюсь.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-06-01, 11:04 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| Evgen, мені теж здається, що такі (накладні) вишиванки більш практичні. Нажаль, мій чоловік не любить таких вишиванок. А зважаючи на те, що він аишиванку затягає до дірочок , свою працю класти на вишивання не хочеться...
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2009-06-02, 9:05 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Давайте проаналізуємо: чоловічих вишиванок в музеях і на базарах антикварних одиниці. Дісно, на чоловіках сорочки "горять", улюблені речі, загальновідомо, чоловіки зношуть до дір))Тому зустрчаюсть і перешиті вишиванки, з посиленим (додтково підшитим) воротом та пілочкою. Це нормальне явище для буденної сорочки. Святкові шиються цільнокроєними. Так само з жіночими: перешивали, коли частини зношувались -- не забуваймо, що сорочка була до певного часу єдиним видом натільного одягу. Для технологічної "швидкості" купони -- добрий варіант.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
veronika | Дата: Середа, 2009-11-18, 1:32 PM | Повідомлення # 9 |
мешканець сайту
| Я теж вишиваю на замовлення сорочки різними техніками.Кого зацікавить пишіть.
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2010-08-28, 7:08 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Ось таку красуню Іру з міста Івано- Франківська ми з моєю Даринкою зустріли на нашому Співочому полі. Сукню вона розробила і зшила - вишила сама!!!!!!! А, ще вона може робити такі речі на замовлення, якщо кому потрібен її телефон для замовлення пишить мені в приват. Ось її фото : Основне повідомлення ТУТ
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував lady-v - Субота, 2010-08-28, 7:09 PM |
|
| |
veronika | Дата: П`ятниця, 2010-09-03, 2:15 PM | Повідомлення # 11 |
мешканець сайту
| Кому потрібно вишиті розпашонки для хрещення немовлят. Пишіть!
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Гапочка | Дата: Понеділок, 2012-03-26, 12:15 PM | Повідомлення # 12 |
перехожий
Група: Користувачі
| Вишиванки від народних майстринь також є тут: http://kupuj.in.ua
|
|
| |
Lionsea | Дата: Вівторок, 2014-08-05, 2:22 AM | Повідомлення # 13 |
перехожий
| Шановні майстрині! А чи є у когось бажання безкоштовно розмістити свою рекламу у тематичному виданні? З вас - схеми, фото готових робіт, за можливістю ваші фото. Якщо цікаво - пишіть, розповім подробиці!
|
|
| |
kristyusha_akulova | Дата: Неділя, 2015-02-22, 11:31 PM | Повідомлення # 14 |
перехожий
| Шановні дівчата шукаю кому продати сорочку жіночу!!
|
|
| |
alexejderkach36prpc | Дата: Вівторок, 2020-08-25, 1:49 AM | Повідомлення # 15 |
перехожий
| https://intop24.ru/
|
|
| |
alexinf1213 | Дата: Неділя, 2021-04-25, 2:10 AM | Повідомлення # 16 |
перехожий
| дуже гарні роботи!
|
|
| |
buriyzenoviy13 | Дата: Неділя, 2022-01-16, 5:27 PM | Повідомлення # 17 |
перехожий
| Бажаєте придбати вишиванки ручної та машинної вишивки на будь-який смак? Тоді Вам сюди - https://vzhe-vzhe.com Саме у нашому інтернет-магазині можна замовити вишиванки для всієї родини! Зроблено з любов'ю! Чекаємо також Вас у нашому магазині у м. Львів, вул. Зелена 238.
|
|
| |
vitavashopua | Дата: Вівторок, 2024-11-12, 5:45 PM | Повідомлення # 18 |
перехожий
| Привіт, друзі! Хотів би трішки розповісти про наші роботи, можливо когось зацікавить, адже це круто, якісно і не дорого, та ще й від душі! Створюємо вишивку машинну, шеврони, нашивки, логотипи) Шеврон нагрудний ( планка з позивним, прізвищем, групою ) від 50. Шеврон нарукавний від 120. І тут маю уточнити. Принципово не роблю шеврони, яких тисячі в інтернеті. Лише індивідуальні. Так, вони коштують, але і виглядають) Також вишиваю на готових речах - футболки, рушники, джинсові курточки. Роботи можете подивитися на сайті https://vitava.shop/ Дякую за увагу! Слава Україні!
|
|
| |