Оля, направду ж Дідуха робили (боюсь помилитись) чи то з перших, чи то з останніх колосків врожаю, як оберіг і сподівання на пишний врожай наступного року. Сподіваюсь, ви збирали саме такі як треба ))
Такий собі снопик, перев"язаний трохи вище середини, а під тим пояском розділений на три ніжки, кожна теж перев"язана, і на тих ніжках він стоїть... ну це я просто описала те, що стоїть у нас в школі...
Такий собі снопик, перев"язаний трохи вище середини, а під тим пояском розділений на три ніжки, кожна теж перев"язана, і на тих ніжках він стоїть... ну це я просто описала те, що стоїть у нас в школі...
ну так звичайно можна, але знаю що дідух зверху змотується в так-звані пучки, от скільки їх має бути і як правильно все зробити
Додано (2008-12-12, 1:08 Pm) --------------------------------------------- невже ніхто не допоможе
Допоможіть знайти інформацію, як виготовити дідуха. В мережі знайшла один майстер-клас. По ньому сплели дідух. Але хотілось зробити "правильний" оберіг. Можливо у когось є більше інформації - скільки має бути снопиків, яка їх кількість у кожному ярусі, як плести косицю...
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.