Допоможіть знайти
|
|
Яга | Дата: Середа, 2012-04-25, 2:13 PM | Повідомлення # 41 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| отут у Лізи: http://bullet-13.livejournal.com/412941.html (кольори в коментах)
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-04-25, 3:47 PM | Повідомлення # 42 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (sjana_if) Дівчата, підкажіть, будь ласка, хто і де виставляв смішні малюнки про те, як чоловіки сприймають кольори, а жінки шурупи - хочу чоловікові показати різницю
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
sjana_if | Дата: Середа, 2012-04-25, 6:35 PM | Повідомлення # 43 |
мешканець сайту
| Яга, Bullet, дякую! Бо мій чоловік - чисто як цей: на лавандовий казав "червоний". (а жінки і залізяки - це взагалі окрема тема)
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-04-25, 6:50 PM | Повідомлення # 44 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (sjana_if) Яга, Bullet, дякую! Бо мій чоловік - чисто як цей: на лавандовий казав "червоний". ну це дуже спрощена картинка. А крім жартів, може бути все досить просто.. Наприклад, у моєї мами якісь колбочки в оці не такі і для неї вся гама, де присутні сині кольори - вся геть чисто змазана, вона називає такі кольори, що я іноді диву даюсь. А справа не в незнанні, а в природі ока ; ) Може і у вашого чоловіка так само?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
aniel | Дата: Середа, 2012-08-08, 1:25 PM | Повідомлення # 45 |
побратим
| Хто з Ужгорода, підкажіть, де у вас можна купити домотканне полотно?
|
|
| |
Mellory_zp | Дата: Середа, 2012-08-15, 12:16 PM | Повідомлення # 46 |
побратим
| дівчата, підкажіть будь ласка, де можна придбати житомирський льон? бажано в інтернеті, бо я із Запоріжжя і в наших магазинах його не бачила.
Я в ЖЖ Моя група Вконтакті "Український стиль"
Повідомлення відредагував Mellory_zp - Середа, 2012-08-15, 12:17 PM |
|
| |
galya-if | Дата: Неділя, 2013-02-17, 10:24 PM | Повідомлення # 47 |
перехожий
Група: Користувачі
| http://i024.radikal.ru/1302/b8/ba918b1e1196.jpg
|
|
| |
galya-if | Дата: Неділя, 2013-02-17, 10:25 PM | Повідомлення # 48 |
перехожий
Група: Користувачі
| ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ... БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНВ
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2013-02-17, 10:31 PM | Повідомлення # 49 |
мешканець сайту
| дівчата, якщо хто знає де можна скачати журнали "100 вязаных идей для вашего дома" поділіться, будь ласка! буду дуже вдячна )))))
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2013-02-17, 10:37 PM | Повідомлення # 50 |
Мудра людина
| soncevuda, Владо , позаглядай сюди . Я тут багато книжок купила . Може є і твоя, а може хтось продаватиме. Заглядаю час від часу.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Понеділок, 2013-02-18, 3:27 PM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| Цитата (Dmutrik09) Я тут багато книжок купила Зручно? Який механізм? Задоволена? Похвалися...
ore et labore!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2013-02-18, 3:38 PM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| Пасіонарія, шукаєш що тобі потрібно, тиснеш купити зараз. Я переважно не чекаю закінчення торгів, бо книжка може піти від мене. Тобі на скриньку пишуть номер картки "Приватбанку",гроші приходять і зразу ж відправляють тобі книжку. Ти по е- мейлу пишеш, яку доставку і я переважно проплачую сама по приходу у "НОвій пошті". Якщо все зробити оперативненько то за 3 дні маєш книжку. Ти пишеш відгук продавцю , а продавець пише відгук про тебе. Якщо в тебе , або в нього багато негативних вівдгуків, то ти не купиш, а він не продасть. Тут купила 1 Гайсюк, Стеф'юк. 2. Марта Маннова. 3. Вишиті мережева. 4. філейна вишивка. 5. Альжбета лЛхнерова 6. Уроки вишивки. 7. Мілдена Духонова.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
natalina | Дата: Неділя, 2013-04-21, 3:57 PM | Повідомлення # 53 |
побратим
| Дівчатоньки, тицніть носом бо не можу знайти де саме бачила. Їду до Львова післязавтра. Де там є цікаві музеї або виставки з вишивкою та якісь крамнички рукодільні? Може льону зможу купити...
|
|
| |
Mellory_zp | Дата: Неділя, 2013-04-21, 9:52 PM | Повідомлення # 54 |
побратим
| natalina, як раз нещодавно була у Львові, ось що мені писала дівчина, яка там мешкає: є на самій пл. Ринок, перд Ратушею, магазин називається Гудзик.... ще один відкрили такий магазин, що я там напевно годину пробула! ТАКІ ТКАНИНИ!!!! Така краса, там такий велкий вибір, певно рулонів з 30-ть різних тканин) він на вул. Вірменській
є ще магазин "Мережка" на пр. Чорновола, навпроти клубу Міленіум, там також багато всього і дуже дешево,я там майжее завжди закуповуюсь, там дужеее багато схем для вишиття
ще є магазин "Галерея льону", там переважно лише тільки і льон біля церкви Анни він
є ще біля Лялькового театру магазин, там теж і на плахти,і на срочки тканини))
|
|
| |
natalina | Дата: Неділя, 2013-04-21, 9:57 PM | Повідомлення # 55 |
побратим
| Mellory_zp, Наталочко, дякую тобі, добра людина!
|
|
| |
Mellory_zp | Дата: Неділя, 2013-04-21, 10:11 PM | Повідомлення # 56 |
побратим
| natalina, та нема за шо ))) розкажи потім що придбала, бо у нас було дуже мало часу і всі магазини я не відвідала, але в одному купила льон.
|
|
| |
natalina | Дата: Неділя, 2013-04-21, 10:21 PM | Повідомлення # 57 |
побратим
| Домовились. У нас теж часу не дуже багато, тому й розпитую конкретні адреси.
|
|
| |
Ялина | Дата: Неділя, 2013-04-21, 10:33 PM | Повідомлення # 58 |
побратим
| Дівчата, добрий вечір! Наперед вибачаюсь, якщо не туди втулила прохання, але може хтось дасть посилання. Мені дуже потрібна викройка для пошиття ляльки (в дитсадок-має бути в національному вбранні). Зіткнулась з тим, що на сайтах є повно викройок різних ляльок-і тільд, і різних якихось фантастичних персонажів, вони то товстуни, то худющі, а звичайної , пропорційної тілобудови ляльки до 40см висотою не знайдеш. Вони,ці викройки, десь є , однак ніяк не натрапляю, час іде,а вже треба потрохи братись шити. Буду дуже-дуже вдячна, якщо хтось тицьне носом (бажано прямо на викройку, а не на сайт-вони якісь всі бездонні , рию-рию, а нема того, що треба) або просто щось порадить. А може хтось має таку в себе-моя електронна пошта є в профілі (можна і на форум скинути) Дякую!
|
|
| |
сяня | Дата: Понеділок, 2013-04-22, 10:48 AM | Повідомлення # 59 |
побратим
| natalina, якщо будете в районі Оперного театру - то за ним на початку проспекту Чорновола (спиною до Оперного з правого боку)- виставка вишитих образів Отця Блажейовського. На проспекті Свободи, навпроти пам'ятника Шевченку - Національний музей - в ньому досить часто бувають виставки вишитих речей (не знаю,чи зараз є)- на першому поверсі музею галерея "Равлик" - там вишивки можна подивитись. В бік від Оперного театру(якщо спиною, то вліво)- Вернісаж. Там багато вишитих робіт - і сучасних, і старовинних. Там, якщо, повезе, можна придбати старе ткане полотно (ціна від 30грн. за м), треба попитати в жінок, які привозять вишиті сорочки. В цьому ж районі (бокова сторона Будинку офіцерів, це біля Вернісажу), магазин "Мамина світлиця" - вишиті сорочки, рушники ... - дуже гарні,але трішки дорогі (варто зайти)
|
|
| |
Ялина | Дата: Вівторок, 2013-04-23, 7:59 AM | Повідомлення # 60 |
побратим
| Спробую ще раз-Повідомлення # 58(щоб не повторюватись)..
|
|
| |