Допоможіть знайти
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2008-06-09, 8:35 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Пропоную саме тут лишати наші з вами пошукові запити щодо посилань, книжок, схем тощо. Знайдене викладаємо тут: http://www.vyshyvanka.ucoz.ru/forum/12-160-1
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
marta | Дата: Вівторок, 2008-09-09, 11:51 PM | Повідомлення # 2 |
перехожий
Група: Користувачі
| Допоможіть знайти схеми подільських сорочок Дуже,дуже треба
|
|
| |
tirana07 | Дата: Середа, 2009-02-11, 1:10 PM | Повідомлення # 3 |
перехожий
Група: Заблоковані
| Допоможіть знайти схеми рушничка для пасхального кошика. Якщо можна, вишитого на невибіленому льоні в пастельних тонах. Можна й інші схеми, лиш би не дуже яскраві.
|
|
| |
Clark | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 0:25 AM | Повідомлення # 4 |
перехожий
Група: Перевірений користувач
| Українське народне мистецтво - народна творчiсть 966-642-228-X Панченко BY Л. Вишивання iсторiя народної творчостi by Лідія Орел ISBN 966-663-108-3 2003 Ukrianian - Art Of Ukrainian Embroidery 1996 Мария Симакова - Чувашске узоры (Російських книг) Я шукаю що українська книга буде поштою книги в Сполучених Штатах. Вони повинні мати можливість приймати в якості оплати VISA. Можливо, інтернет-магазин. Вибачте, якщо я зробив помилку.
Повідомлення відредагував Clark - П`ятниця, 2009-07-31, 6:03 AM |
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2010-06-12, 10:11 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| може в когось є відсканована "Гуцульщина в Низинці" Сороханюк Євдокії, або посилання в неті, щоб скачати?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tati | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 11:05 AM | Повідомлення # 6 |
друг
| Шановні вишивальниці, чи не бачили Ви десь майстер-клас по вишиванні низинкою, та гарну гуцульську жіночу вишиванку виконану низинкою, (щоб було добре видно схему вишивання). Якщо десь таке є, прошу мене спрямувати.
Життя закінчується, коли перестаєш мріяти. Надія зникає, коли перестаєш вірити. Любов вмирає, коли перестаєш піклуватися. Тому мрій, надійся та люби, і твоє життя буде прекрасним!
Повідомлення відредагував Tati - Вівторок, 2010-07-06, 11:10 AM |
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 12:32 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Tati, розводи для жіночих вишиванок подає Ірина Свйонтек в свої книжках. Тут інформація, де купити/замовити
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 8:22 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Ось, за порадою Tana, знайшла в неті, не пам'ятаю де, бо перелопатила купу сайтів, тому заливаю сама, качайте, вишивайте на здоров'ячко letitbit.net depositfiles.com turbobit.net А тут техніка вишивки
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував lady-v - Середа, 2010-07-07, 11:55 PM |
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-07-07, 11:21 AM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Ой, яка хороша знахідка. Правду кажуть, гуртом добре і батька бити
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tati | Дата: Четвер, 2010-07-08, 11:45 AM | Повідомлення # 10 |
друг
| Дякую!!! Вже скачала і пробую розібратись. Дуже хочу сорочку подібну як у К.Ющенко(з фото офіц.осіб у укр. одязі). На МК спробую поїхати у відпустці до рідної тітки на Гуцульщину. Свої спроби обіцяю показати, але не дуже скоро.
Життя закінчується, коли перестаєш мріяти. Надія зникає, коли перестаєш вірити. Любов вмирає, коли перестаєш піклуватися. Тому мрій, надійся та люби, і твоє життя буде прекрасним!
|
|
| |
Іринулька | Дата: Середа, 2010-09-01, 11:37 PM | Повідомлення # 11 |
побратим
| http://s03.radikal.ru/i176/1009/c3/ad62888f8ab6.jpg Дівчата, допоможіть знайти схему такого узору, або щось схоже. Можливо хтось знає, де можна такий купити?
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2010-09-02, 0:45 AM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Іринулька, шукайте схожу схему , що я виклала , на основі борщівських вишивок у : " Шукаю схему " ,повідомлення за №304. Вишито бісером, що вишила СЯНЯ. вам підійде, а я думаю, що вам підійде, бо схемки схожі...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
сяня | Дата: Четвер, 2010-09-02, 2:06 PM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Іринулька, Якщо Вам підійде схема з повідомлення № 304, то ще "кавальчик" схеми рукава у повідомленні № 351
|
|
| |
Vesna | Дата: Четвер, 2010-09-23, 11:10 AM | Повідомлення # 14 |
перехожий
| Дівчата, може хтось знає де у Львові можна рамку зробити для вишитої картини???
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2010-09-23, 11:31 AM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Можна на Вернісажі: приходиш до 12 год. дня, забираєш після 15. Але заправляти треба самому і скло вставляти самому... Найкращий варіант поїхати в " Епіцентр" там зроблять усе за пів години.. Пам"ятайте про те, що рамка дешевою не буває..... Я робила місяць назад рамку 38 на 35 см з паспарту заплатила 130 гривень.....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Четвер, 2010-09-23, 11:32 AM |
|
| |
Vesna | Дата: Четвер, 2010-09-23, 11:44 AM | Повідомлення # 16 |
перехожий
| Dmutrik09 дуже дякую за інформацію
|
|
| |
pozitiv | Дата: Неділя, 2010-11-28, 1:40 PM | Повідомлення # 17 |
побратим
| Прошу вашої допомоги у пошуку тканини для сорочки. Я вже сходила всі тканинні магазини Львова, але так і не знайшла потрібного полотна. Хочеться вишити сорочку на батисті (якщо я правльно знаю назву цієї тканини), тобто напівпрозорому, натуральному полотні, чимось схожому на марльовку. На Вернісажі таких сорочок багато. Дорогі мої рукодільнички, підкажіть де можна її купити, чи замовити.
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
Юлия | Дата: Неділя, 2010-11-28, 2:18 PM | Повідомлення # 18 |
побратим
Група: Заблоковані
| pozitiv, я була цього літа на Вернісажі, і теж дуже мені сподобались ці сорочки, але то не батист. По народному то називають льон-марльовка ( у всякому разі на Вернісажі і в Яремче), а таку тканину я знайшла тільки в Коломиї, то якщо вам так уже її хочеться, то треба шукати когось, хто б вам там її купив. Хоча, може, звичайно, є і в Львові, чи ще де - не знаю. бо в магазини тканин у Львові не попала. Я мала на увазі ось таку тканину, - як на цих сорочках. Фотографувала з-під поли на Вернісажі.
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
Повідомлення відредагував Юлия - Неділя, 2010-11-28, 2:20 PM |
|
| |
ТМК | Дата: Неділя, 2010-11-28, 4:30 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Я теж шукала таку тканину, але у нас в Дніпропетровську не знайшла
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
LDevda | Дата: Неділя, 2010-11-28, 4:45 PM | Повідомлення # 20 |
перехожий
| Доброго Вам дня! Велике Вам спасибi за допомогу зi знiмком! Правила читала, але практично зробити не змогла - iнше поколiння. На моiiй сторнцi на яндексi э дуже цiкавий альбом " решетилiвськi майстри" - дуже прошу Вас дати на нього посилання.
|
|
| |