Новорічна страва по-українськи
|
|
Tana | Дата: Субота, 2013-02-02, 11:04 AM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Sabrin, вітаю зі смачною перемогою. Обирайте швидко (доки є вибір) бузкову чи фіолетову закладинку http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/25-835-65861-16-1359705075,пишіть в приват адресу з індексом.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Киянка | Дата: Субота, 2013-02-02, 11:06 AM | Повідомлення # 42 |
мешканець сайту
| [b]soncevuda,[/b] Ви так мене і не зрозуміли. Якщо конкурс називається "рушниковий", на нього надсилають фото рушників, якщо палітра має фіолетовий колір, на нього надсилають роботи відповідного кольору, на великодній конкурс не готуємо новорічних робіт, якщо маємо конкурс осінній, то літніх робіт там не буде... Якщо конкурс називався "Українська СТРАВА" (страва - однина), я надіслала фото і рецепт страви (відповідно до умов і назви), а не святкового столу з 12-ти й більше страв. Мої роботи на фоні інших мають сирітський вигляд, а я лишень законослухняно взяла участь у конкурсі, що й прикро. Розумію, що це не Євробачення і не вручення Шевченківської премії. Просто адміністратор, інші координатори-модератори завжди дуже організовано й змістовно все проводять, що й надихає. А для вас, очевидно, все зводиться до гри.
|
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2013-02-02, 3:50 PM | Повідомлення # 43 |
мешканець сайту
| Оксана, Сабрін, теж надіслала фото однієї страви. У Юлі була теж описана одна страва, хоч на фото, гаразд, більше =)
Добре, я зрозуміла, що я жахливий координатор, на цьому і завершимо =)
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2013-02-02, 3:51 PM | Повідомлення # 44 |
мешканець сайту
| А Юлії тоді я попрошу надіслати Наталю календар з українськими стравами. )
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
sjana_if | Дата: Неділя, 2013-02-03, 2:43 AM | Повідомлення # 45 |
мешканець сайту
| Quote (Киянка) Мої роботи на фоні інших мають сирітський вигляд Киянка, не можна казати таке про качку, дивлячись на яку в мене кожного разу слинка котиться (я навіть подумую її приготувати - тим більше пояснення дуже хороше) Я, на жаль нічого такого ж смачного на Новий рік не готую, тому, як і дівчата, посилала різдвяні страви
Повідомлення відредагував sjana_if - Неділя, 2013-02-03, 2:45 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-02-03, 3:52 PM | Повідомлення # 46 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Bullet) Перший учасник вразив гостинним столом! І качеччка красива чиясь теж спонукала мене завтра готувати (правда, курку))). Киянка, але я відзначила твою качечку, справді смачно виглядало!
Зауваження щодо некоректності відбіру конкурсних робіт (стравА чи стравИ) прийнято. Я приношу вибачення адміністратора перед конкурсантками, не догляділи.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2013-02-04, 1:24 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| дякую усім за симпатії до моєї струдлі! серйозно - спробуйте приготувати, це така смакота. Навіть у піст можна готувати. Дякую усім за підтримку конкурсу!
|
|
| |
Sabrin | Дата: П`ятниця, 2013-02-22, 10:35 AM | Повідомлення # 48 |
побратим
| Ось, отримала подарунки від НаталиG, за що їй ВЕЛИКЕ дякую!
|
|
| |
НаталиG | Дата: П`ятниця, 2013-02-22, 10:56 AM | Повідомлення # 49 |
побратим
| Оксаночко, на здоров'я!!! Радуйте нас і надалі такими смаколиками і нямочками!!!
|
|
| |
Sabrin | Дата: Вівторок, 2013-02-26, 10:37 AM | Повідомлення # 50 |
побратим
| Отримала ще 1 приз за перемогу у смачному конкурсі - закладинку від Tany. Ось, подивіться, яка гарна! Фотоапарат не передає точно, вживу гарніше. Дякую!
Повідомлення відредагував Sabrin - Вівторок, 2013-02-26, 10:38 AM |
|
| |