Спробувала зробити писанку -"дряпанку". Скажімо, це не дуже легкий процес - руки болять-. але цікаво
Додано (2011-04-23, 5:12 PM) --------------------------------------------- Хочу похвалитись своїми дітками У нас в школі був МК "Намалюю писаночку" Ось що вийшло:
гляньте на ціни на наші писанки! тут цікаве Перші 10 років мене дуже дивувало, що на англійскій мові стільки по писанки, тепер звикла! Що не перестає дивувати, скільки бажаючих мати писанку американців. На ярмарках дуже багато пробують навчитись, але рідко хто проходить 3 колір! "Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Повідомлення відредагував Oленка - Неділя, 2011-04-24, 3:08 AM
Як чудово, що українські писанки так цінуються у інших народах! Я і сама не можу намилуватися нашими витворами. Не дарма нашу писанку ЮНЕСКО внесло в перелік спадщини людства. Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
Наші співвітчизникі, які живуть за кордоном вже дуже давно, плекають та розвивають мистецтво писанкарства, деякі дуже влучно використовують новітні технології. Мені інколи здається що в Америці більше писанкарів-українців ніж в Україні. .
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.