Поточні повідомлення адміністратора і модератора
|
|
Bullet | Дата: Неділя, 2009-06-21, 12:00 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| До уваги читачів та дописувачів нашого форума! З 21 по 24 червня включно адміністратор не матиме доступа до форума (з огляду відсутності компьютерів там, де перебуватиму))). Прошу вас спокійно ставитись до спамерів, що час від часу смітять у форумі, не вступати з ними в дискусії. Прохання до форумчан: - скопіювати адресу повідомлення спамера і вставити коментарем в цю тему (лінк!) Прохання до модераторів: - видаляйте спам-коментарі у форумі і в новинах, щойно побачите їх. У вас у кожного є відповідні права в темах, до яких ви прикріплені. Дякую за розуміння Приємних всім вихідних!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-10-22, 3:08 PM | Повідомлення # 201 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Tana ( ) Чохлики підійдуть? А дитячі льолі? Підійдуть обидві позиції, льолю краще окремо від дитинки, якщо можна. Дякую. Цитата Птичка ( ) Вишивала сама...Як що підійде таке ,то я надійшлю для вашої праці... Працябуде наша спільна, дякую якщо можна, НЕ на людині, а на вішалці чи на підлозі\ліжку, щоб я могла вирізати тільки виріб. І в листі напишіть, як підписати ваше ім"я внизу потім. Дякую!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2013-10-22, 3:26 PM | Повідомлення # 202 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Цитата Bullet ( ) буду використовувати щось на рахунок Полівуру Поясніть відсталій, що воно таке? Гугл не допоміг - не зрозуміла(((
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-10-22, 7:21 PM | Повідомлення # 203 |
маніяк графічних ліній
| Цитата lady-v ( ) Поясніть відсталій, що воно таке? Гугл не допоміг - не зрозуміла((( При всій моїй любові до рідної мови, але гугл на звалище, яндекс рулить, тому що ми живемо таки в російськомовному середовищі http://www.polyvore.com/ ось такі картинки бачили в інтернеті, з підьірками одягу по стилях і те де? Оуе воно і є.
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2013-10-22, 7:38 PM | Повідомлення # 204 |
Мудра людина
| Цитата Bullet ( ) ось такі картинки бачили в інтернеті, з підьірками одягу по стилях і те де? Оуе воно і є Ясненько. Дякую)))
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Птичка | Дата: Середа, 2013-10-23, 7:34 PM | Повідомлення # 205 |
побратим
| Bullet, Прошу вибачення...була не зовсім уважна...замість теми листа "ДО СТАТТІ" написала Вам тему "Вишиванка"...:rolleyes:
Повідомлення відредагував Птичка - Середа, 2013-10-23, 7:35 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-12-18, 3:45 PM | Повідомлення # 206 |
маніяк графічних ліній
| Птичка, вибачте, що в цій темі одразу не відповіла, але подякувала ж листом, то головне:)
А наразі ділюсь з усіма форумчанами приємною новиною! Хорошу справу робимо, шановне товариство! Нашу сторінку на фейсбуці одобрило вже пів тисячі людей, яка приємність для мене! А для вач? Ось фотозвіт:
|
|
| |
Птичка | Дата: Середа, 2013-12-18, 7:11 PM | Повідомлення # 207 |
побратим
| Цитата Bullet Хорошу справу робимо, шановне товариство!
Дійсно так і новина приємна! Вітаю! До речі...Лізо,а чи Ви вже написали ту статтю,про яку вели мову вище? Цікаво ж дуже почитати...як що можна,звісно
|
|
| |
romantik | Дата: Середа, 2013-12-18, 7:18 PM | Повідомлення # 208 |
побратим
| Цитата Bullet ( ) мені потрібно фото вишитого одягу та вишитих аксесуарів ВАШИХ з вашими авторськими підписами. Це питання ще актуальне? Можливо, знадобляться мої скромні роботи?
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-12-18, 7:39 PM | Повідомлення # 209 |
маніяк графічних ліній
| Цитата romantik ( ) Це питання ще актуальне? Можливо, знадобляться мої скромні роботи? Актуально! Буду вельми вдячна! Тільки прошу в назві листа вказувати "ДО СТАТТІ" , щоб мені було згодом легше шукати листи з матеріалами до статті. Якщо можна, вкажіть ваше ім"я-прізвище або ж я підпишу вашим нікнеймом внизу статті. Дякую:)
Цитата Птичка ( ) До речі...Лізо,а чи Ви вже написали ту статтю,про яку вели мову вище? Цікаво ж дуже почитати...як що можна,звісно Всі разом почитаємо, стараюсь встигнути до НР, але боюсь зарікатись.
|
|
| |
LDII | Дата: Середа, 2013-12-18, 7:56 PM | Повідомлення # 210 |
мешканець сайту
| Bullet, Чи можу і я свої роботи прислати,а то я якось прогавила це повідомлення.Якщо вони ще дійсно будуть доречні?
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-12-18, 9:51 PM | Повідомлення # 211 |
маніяк графічних ліній
| LDII, Іро та інші форумчанки! ваші фото вишитих одежин та аксесуарів досі доречні, дякую!
|
|
| |
Олена- | Дата: Четвер, 2013-12-19, 2:23 AM | Повідомлення # 212 |
друг
| Лізо, скажіть, у неділю 22 грудня, ще не буде пізно?? Наша Галя (vesna)створила чудові сумочки та клатчі за мотивами Гараса, можливо за передноворічними хлопотами вона не помітила вашого повідомлення? чи не пізно вже її сповістити?
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-12-19, 3:09 AM | Повідомлення # 213 |
маніяк графічних ліній
| Олена-, якщо все зі мною буде добре, то це актуальним буде ще з пару років У наступні статті піде, буду вдячна Галі за допомогу в підготовці матеріалу
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-01-30, 4:25 PM | Повідомлення # 214 |
маніяк графічних ліній
| у зв"язку з технічними роботами сервісу Укоз.ру, на якому ми знаходимось, можливі нетривалі збої, а також автоматичні розлогінення.
Зверніть увагу на те, як уже перебудовано каталог схем, наприклад.
Ведуться роботи на сервері.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-02-10, 2:22 PM | Повідомлення # 215 |
маніяк графічних ліній
| Приношу мої вибачення за присутність рекламного блоку на сайті і форумі. Тимчасово відсутність реклами непроплачено. Зачекайте трошки, старайтесь або не зважати на нав"язливу рекламу, або встановити Ад-Блокер у вашому браузері. Сподіваюсь, цей момент не вплине на ваше перебування у форумі
|
|
| |
Kolt | Дата: Четвер, 2018-03-15, 0:43 AM | Повідомлення # 216 |
Админ
| Вітаю всіх мешканців нашого форуму! Цього прекрасного весняного дня ми маємо деякі зміни. Відсьогодні "влада" на форумі змінюється
Дякуємо попередньому власнику, автору цього ресурса та його багаторічним модераторам за велику працю на ресурсі "Спілкування за вишиванням".
А ми з вами крокуємо далі! Запрошуємо до спілкування за вишиванням!
|
|
| |