Відкрито розсилку новин і нагадувань нашого сайту
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2008-08-20, 9:49 PM | Повідомлення # 1 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Прошу звернути увагу, що на всіх сторінках в меню злів з"явилась форма підписки на розсилку оновлень сайту, нагадувань про конкурси тощо. Обіцяю, що нагадуватиму про наш сайт нечасто, тому не переживайте за вашу поштову скриньку 
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2009-09-20, 10:52 AM | Повідомлення # 2 |
 маніяк графічних ліній
| У нас менше сотні підписувачів. Як вважаєте, потрібна розсилка нагадувань? Може, ви б хотіли отримувати витримки з цікавих тем? Напишіь тут, будь ласка, чого б вам хотілось.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Неділя, 2009-09-20, 11:13 AM | Повідомлення # 3 |
 побратим
Група: Перевірений користувач
| Я думаю, що для тих хто зареєструвався зробити розсилку обов"язковою, а після допустим 50 повідомлень можна самому вирішувати чи це потрібно. Бо часто людина зацікавилась зареєструвалась, скористалася інформацією, і забула де вона її взяла, нічого корисного на форум не вносячи. А коли пару раз до неї прийде нагадування про форум, про те є новини, цікава інформація. вона можливо буде приймати більше участі у житті форуму. А по собі скажу, що найбільший поштовх мені у спілкуванні дала особиста зустріч на КМ.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2009-09-20, 10:02 PM | Повідомлення # 4 |
 маніяк графічних ліній
| Chere6nya, : ))) Я дуже переживала, якщо чесно, що своїм червоним (попеченим сонцем) виглядом і постійною своєю біготнею розлякаю всіх форумчанок, що прийшли на КМ : )))) Дякую, Таня, я взяла до уваги твою думку. Працюю.
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Понеділок, 2009-09-21, 0:09 AM | Повідомлення # 5 |
 побратим
| ХА! Про червону і попечену, це ти мені розповідаєш Шкода, що часу на знайомство і спілкування було мало.
|
|
| |
veronika | Дата: Середа, 2010-04-07, 1:10 PM | Повідомлення # 6 |
 мешканець сайту
| Розсилка новин це гарно, яб теж хотіла щоб повідомляли на пошту про якісь новинки, або про конкурси, чи вишивальні ігри такі як робіни, бо якось все недобачаю і втрачаю, обмін подаруночками щастя прогавила
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Цветана | Дата: Середа, 2010-04-07, 1:42 PM | Повідомлення # 7 |
побратим
| Я тоже за напоминания про Конкурсы, какие-то новости: новые схемы в Альбомах, новые книги в Библиотеке, какие-то Мастер-классы, инфа-анонсы реальных встреч, да мало ли... Нет, канеш, постоянные и верные пользователи и без напоминания отслеживают все новости на сайте, но... мы, девушки, народ творческий , можем запросто на несколько дней уйти в рукодельный запой... И будет жалко, если пропустили начало какого-то Конкурса или еще какую-то важную инфу. Я - за рассылку!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2010-04-07, 3:40 PM | Повідомлення # 8 |
 Мудра людина
| Bullet, хочу розсилку!!! Та не второпаю, куди тиснути??
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-04-07, 5:47 PM | Повідомлення # 9 |
 маніяк графічних ліній
| veronika, Цветана, Сестра_Юлія, я не можу вставити сюди блок з лінком на розсилку, тому що у форумі - ВВ-коди, а стандартний код-лінк розсилки - в хтмл-коді. Тож прошу звернути увагу на любу сторінку сайта, окрім форума, зліва в самому низу , просто над лічильником відвідувань є блок розсилки Сабскрайб.ру. Там і оформити можна підписку на розсилку, просто ввівши свій е-мейл. Або перейдіть на сторінку розсилки тут: http://subscribe.ru/catalog/rest.hobby.48329 Листи приходитимуть десь раз на місцяь-два, іноді частіше, якщо потрібно повідомляти про конкурси тощо. Заодно прошу написати, які саме оновлення чи може навіть оновлення статей, чи частковий передрук нових статей вас зацікавить в розсилках. Дякую.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 12:29 PM | Повідомлення # 10 |
 маніяк графічних ліній
| Шановні форумчанки! Бачу, щодня у нас 300-500 відвідувачів форума, а підписані на новини і цікаві статті лише 90 осіб. Тож нагадую, що активовано розсилку нашого сайта і форума. Підписатись можна по цьому посиланню. Минулого тижня вже вийшов перший випуск "Традиційна вишивка", підготований нашою форумчанкою Tana. Кожен з вас при бажанні може підготувати розсилку, надіславши мені її варіант в приватні повідомлення. Зараз у нас дійсні наступні тематичні розсилки: Щомісяця: анонси конкурсів, подій, заходів, що стосуються вишиванки, цікава стаття про вишивку з архіва сайта, традиційна схема хрестиком, майстер-клас щотижневі розсилки: 1. "Традиційне вишивання": огляд форума і статей, народний стрій, традиційні узори 2. "Уроки вишивки для дітей": розповіді про укр. вишивку, схемки дитячі традиційні, уроки вишивки 3. "Майстри України": цікаві статті, розповіді, фотозвіти з фестивалів та виставок. 4. "Вишивка:цікаве в мережі": підбірка цікавих посилань на традиційне вишивання в Міжмережжі. Листи розсилки легкі, зазвичай важать до 100 кб, неяскраві, без флеші, ненав"язливі, раз на тиждень. Підписатись можна по цьому посиланню. Будьте в курсі останніх подій у світі традиційного вишивання 
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 6:24 PM | Повідомлення # 11 |
 маніяк графічних ліній
| виникли питання у формчанок, тому додаю: ніхто не підписаний на розсилання! Розсилка, прояку йдеться вище, ніяк не пов"язана з реєстрацією на нашому сайті не є автоматичною! Хто бажає, краще підпишіться на розсилку. тому що приватні повідомлення - це зовсім інше:)
|
|
| |