Фото з Краєзнавчого музею м. Чернівці
|
|
|
|
|
|
|
ТМК | Дата: П`ятниця, 2011-11-04, 2:49 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| nosiknata, я з великим задоволенням "пройшлась" по музею, з Вашою допомогою! Стільки краси! Навіть не знаю, що більше сподобалось... мабуть біла вишита гладдю сорочка... Дякую за фоторепортаж!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-11-04, 3:06 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| nosiknata, Нато, дякую за віртуальну екскусію! Вже давно було час це зробити, але нині - остання крапля терпіння : )))) Відкриватимемо новий розділ *Музеї України* :)*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-11-04, 4:10 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| nosiknata, дякую! Quote (Bullet) ідкриватимемо новий розділ *Музеї України* :)* Купа наповнень в темах, багато форумчан подарували нам фотоекскурсії, якщо систематизуєш -- буде прекрасно!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-11-04, 4:34 PM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Tana, систематизую, буде таке
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Zeta | Дата: Субота, 2011-11-05, 1:34 AM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| О.а я якраз збираю матеріал з Донецького краєзнавчого музею буде куди виставити!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2011-11-05, 3:38 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Йой Натусько , що ти наробила! І так не сплю! І вже н засну до ранку!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2011-11-06, 9:57 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Дякую, Наточко! Маю якийсь особливий сентимент до буковинських сорочок. Може тому, що сусіди?
ore et labore!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 1:04 AM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Quote (Пасіонарія) Маю якийсь особливий сентимент до буковинських сорочок. Може тому, що сусіди? Ці сорочки надзвичайно яскраві, квітково-орнаментні,спробуй їх не любити?Така краса!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 3:35 AM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| І вам всім спасибі - за увагу до цих музейних скарбів! Найбільша радість буде, як ці орнаменти слугуватимуть оздобою для сучаних сорочок, будуть носитись і прикрашати власників! Користуйтесь, надихайтесь, вишивайте!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Альпа | Дата: Вівторок, 2012-05-15, 5:46 AM | Повідомлення # 15 |
перехожий
Група: Користувачі
| Якраз вчора була в музеї, а от сьогодні натрапила на фото тут Речі справді чудові! Одразу видно, що і вироби, і фото зроблені з любов'ю та захватом:)
|
|
| |
Яга | Дата: Неділя, 2014-02-02, 8:27 PM | Повідомлення # 16 |
побратим
| Ще одна буковинська колекція: Кіцманська сорочка. Зі збірок Дарії Стасюк, Діани Новак та Миколи Шкрібляка. Виставлялась у Коломиї в 2012 році. (у нас був анонс)
Світлинами поділилась пані Люба Петруша у її фб-спільноті Ukrainian Folk Art & Traditions
*Ті, хто не зареєстрований у фейсбук, повідомте, чи вам що-небудь видно? **Я могла написати цей допис у тему "Етнічна вишивка", але подумала, що поруч з Чернівецьким музеєм буде краще і менше шансів загубитись.
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Lyubov | Дата: Неділя, 2014-02-02, 11:10 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Юлечка, спасибо за показ шикарной коллекции!!! Неделя без сна обеспечена!
|
|
| |