Шаровари
|
|
shtynka | Дата: П`ятниця, 2011-09-09, 0:36 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| оскільки сама зіткнулась із браком інформації при пошитті шароварів племіннику - започатковую цю темку.
прошу перенести повідомлення з моєї майстерні для загалу
http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/38-514-38415-16-1313742067 http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/38-514-38432-16-1313765351 http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/38-514-38433-16-1313765456
Моя майстерня
|
|
| |
SlobidskaStarovuna | Дата: Неділя, 2013-10-27, 3:49 PM | Повідомлення # 2 |
перехожий
| продовжуємо тему )))))))))
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2013-10-27, 7:55 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| SlobidskaStarovuna, дякую за небайдуість і бажання ділитися знаннями про пошиття традиційного одягу !Дозволю собі вкласти фото і дещо з переписки: Я за форму майстеркласів, тому що е багато нюансів в пошитті та крій різний бува, тре наводити приклади. Штани за кроєм майже однакові, а дивишся на них -- зовсім різні. Приклади:
І результат:
І надприємне: послухайте Муравський шлях, де співає Артем Олексієнко -- SlobidskaStarovuna. Дякую!
Сподіваюсь, всі, хто працює над цією темою, тільки за, щоб викладати свої напрацювання, для цього власне ми тут і спілкуємось. Ткач, прошу викласти Ваші наробки тут!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
SlobidskaStarovuna | Дата: Неділя, 2013-10-27, 9:57 PM | Повідомлення # 4 |
перехожий
| викріка ...це традиційні українські Шароваари все кроїлося дуже економічно то му що такнина коштувала горшей.....на ці штани вийшло 4 метри домотканого полотна
|
|
| |
Ткач | Дата: Неділя, 2013-10-27, 10:26 PM | Повідомлення # 5 |
друг
| завжди так, шось зробиш для когось по доброті, а потім знаходиш це в інтернеті під чужими іменами. цих кроїв десяток по книжках різних. дивовижно, чому з них усіх спливає моя особиста переписка. видно комусь так простіше
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 9:35 AM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Перепрошую за непорозуміння , виправила в темі.
Сподіваюсь, всі, хто працює над цією темою, тільки за, щоб викладати свої напрацювання, для цього власне ми тут і спілкуємось. Ткач, прошу викладати Ваші схеми, думки тут. Дякую!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
SlobidskaStarovuna | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 10:06 AM | Повідомлення # 7 |
перехожий
| на днях викладу і крій і мк з мішковини .... з приводу кроїв дивимось посилання www.kitabhona.org.ua для того щоб пошити шаровари викріки не треба робити....
|
|
| |
SlobidskaStarovuna | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 11:42 AM | Повідомлення # 8 |
перехожий
| роботу зорзпочато..... https://vk.com/album17014995_181722264 \ виправлено адміністратором на пряме посилання.
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2013-10-28, 2:38 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 1:31 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| SlobidskaStarovuna, не дублюйте повідомлення
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 2:37 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Tana ( ) І надприємне: послухайте Муравський шлях, де співає Артем Олексієнко -- SlobidskaStarovuna. Цитата Ткач ( ) завжди так, шось зробиш для когось по доброті, а потім знаходиш це в інтернеті під чужими іменами. цих кроїв десяток по книжках різних. дивовижно, чому з них усіх спливає моя особиста переписка. видно комусь так простіше Дивовижа, з яких то пір народні надбання стали мати правовласника... Хто б не опублікував крій шароварів, авторство у них одне і ім"я автора теж одне - український народ. Це історична спадщина. Про особисту переписку - я не в курсі, читаючи, відчуваю себе на власному форумі не в своїй тарілці. Виясняйте, будь ласка, в приваті з тим, з ким вели переписку
Цитата Tana ( ) Сподіваюсь, всі, хто працює над цією темою, тільки за, щоб викладати свої напрацювання, для цього власне ми тут і спілкуємось. як і будь-де в межах цього форуму.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
SlobidskaStarovuna | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 6:16 PM | Повідомлення # 11 |
перехожий
| хочу всіх попросити припинитию дискутувати на цю тему ...малюнок крою робив Назар(Ткач (тобто це його інтелектуальна і не тільки власність )... його наробок ... крій викладу(постараюсь на цьому тиждні ).
|
|
| |
SlobidskaStarovuna | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 6:17 PM | Повідомлення # 12 |
перехожий
| хоча отієї картинки що зараз є достатньо
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2013-11-05, 7:17 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Справжні козацькі шаровари 18 ст. З фондів Дніпропетровського історичного музею. Бачила їх на живо. Широченні, справді
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Середа, 2013-11-06, 11:04 AM | Повідомлення # 14 |
мешканець сайту
| ОГО-ГО!!! Ото й ширина ))))))
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |