Вберуся, заквітчаюсь... (наші фото в укр. строї)
|
|
lakizka | Дата: Четвер, 2009-11-05, 1:48 AM | Повідомлення # 81 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (nosiknata) Синьоке чудо) І красунечка....
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-11-05, 2:07 AM | Повідомлення # 82 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (nosiknata) Ось вишита мною льоля на щасливій власниці -дівчинці Оксанці Синьоке чудо) хіі) Яка маленькааа І дійсно, одразу кидаєшся розглядати сині очі, а не льолю А чому така назва, вибачте за необізнаність? Здоров"я і доброї долі малій
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-11-05, 9:00 AM | Повідомлення # 83 |
Мудра людина
| Льоля, як неодноразово вже писано на форумі , сорочечка для найменших діток без ознак статевої приналежності. Дітки-- янголи. Крій льолі нагадує крій сучасних льоль для немовлят. Мінімум швів, вільний ворот, мінімум вишивки і оздоб. Більше -- в мережі
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
abilan | Дата: Четвер, 2009-11-05, 12:45 PM | Повідомлення # 84 |
побратим
| Quote (nosiknata) Ось вишита мною льоля на щасливій власниці -дівчинці Оксанці Синьоке чудо) nosiknata, це справжнє чудо!!! Як же ж гарно і по-справжньому виглядає дитинка у такому одязі! Серце радіє, душа співає!!!
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2009-11-05, 9:48 PM | Повідомлення # 85 |
Мудра людина
| Дякую, дякую, дякую всім за теплі слова! Робота була дійсно кропітка, довготривала, нажаль затягнулась аж до холодних днів і ми не встигли зробити фотосесію з моїм козачком в Чернівцях в музеї "на кемпінгу".
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував nosiknata - Четвер, 2009-11-05, 9:49 PM |
|
| |
Ясна | Дата: Четвер, 2010-01-21, 4:23 PM | Повідомлення # 86 |
друг
Група: Користувачі
| Це ми з Цвітанкою на Купальському святі А це наш татко на прогулянці на Хортиці Додано (2010-01-21, 4:23 Pm) --------------------------------------------- А це Дзвінка у шкільній формі Майстриня з мене ще звісно не дуже, Але як кажуть, не святі горшки ліплять
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2010-01-21, 6:38 PM | Повідомлення # 87 |
Мудра людина
| Ой, Ясна, третє фото дуже позитивне. Дякую!
Моя майстерня
|
|
| |
Ольга2006 | Дата: Понеділок, 2010-03-29, 3:00 AM | Повідомлення # 88 |
перехожий
| Пасіонарія, а чи можете щось конкретніше допомогти з весільними вишиванками?
|
|
| |
Ясна | Дата: Вівторок, 2010-03-30, 12:14 PM | Повідомлення # 89 |
друг
| Слайд шоу "Весілля", 2004 рік, о. Хортиця (з використанням весільних пісень) http://narod.ru/disk/2473249000/vesillya_slideshow_small.avi.html
|
|
| |
|
Tana | Дата: Субота, 2010-05-08, 11:44 AM | Повідомлення # 91 |
Мудра людина
| Знайшла фото з Університету. Співали ми в хорі "Веснянка" . Тут одягнуті в костюми Київщини, я крайня ліворуч. Мої стрічки чомусь виявились найдовшими (але мене бабуся так вчила, що довгі стрічки як довга коса, приблизно однакової довжини мають бути); зараз свій вінок і стрічки віддала до однієї установи культури (я вже заміжня, так що віночок мені ні до чого))) А пам'ять лишилась. Приємна знахідка.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2010-05-09, 2:26 AM | Повідомлення # 92 |
Мудра людина
| Україночки...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
algo | Дата: П`ятниця, 2010-06-04, 11:12 AM | Повідомлення # 94 |
побратим
| Хочу показати які ми красиві були на розписці.
Хом"як це не просто м"яке хутро, а й 10-20 Гб різних схем! Якщо руки золоті, то не важливо звідки вони ростуть.
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-06-04, 11:22 AM | Повідомлення # 95 |
Мудра людина
| algo, неймовірно гарно! Просто нема слів... Аж захотілось іще раз розписатись )))
Моя майстерня
|
|
| |
Світланка | Дата: П`ятниця, 2010-06-04, 11:27 AM | Повідомлення # 96 |
побратим
| Гарно! Quote (shtynka) Аж захотілось іще раз розписатись ))) то можна обвінчатися вишити гарні сорочки, рушники.... краса!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-06-04, 11:36 AM | Повідомлення # 97 |
Мудра людина
| Дуже гарні фото! А дружкам спеціально підбирали-шили однакове вбрання? Прекрасні сюжети для фото! Розкажіть детальніше, будь ласка!
|
|
| |
cherry | Дата: П`ятниця, 2010-06-04, 11:42 AM | Повідомлення # 98 |
побратим
| Дуже гарні фото! І ще, трошки не в тему - які гарні імена ---Цветанка, Дзвінка, Станіслава! А у мене син Мар`ян і донечка Зоряна!
|
|
| |
algo | Дата: П`ятниця, 2010-06-04, 11:59 AM | Повідомлення # 99 |
побратим
| Quote (Tana) А дружкам спеціально підбирали-шили однакове вбрання? Прекрасні сюжети для фото! Розкажіть детальніше, будь ласка! Підбирали спеціально. Брали на прокат в ансамблі в Університеті Франка. В мене було бажання щоб і батьки в вишите одяглись, але ми не встигли знайти! перед розпискою ми зайшли з дівчатами в церкву, приємно, як люди на нас дивились) опісля в Шевченківський гай.там була фотосесія.Нам ще пощастило, ми попали на ярмарок ремесел.дуже багато цікавих фото є.якщо хочете, принесу з дому і в понеділок виставлю, бо на роботі дуже мало є. Ще це фото може бути цікавим в руслі цієї теми.в церкві прощалась з хоругвою, передавала її сестрі.
Хом"як це не просто м"яке хутро, а й 10-20 Гб різних схем! Якщо руки золоті, то не важливо звідки вони ростуть.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-06-04, 1:53 PM | Повідомлення # 100 |
Мудра людина
| Дуже гарно! Чекатиму фото і нових розповідей. Щастя вашій родині, яка береже традиції!
|
|
| |