Вишиті подушки
|
|
Бусинка | Дата: Понеділок, 2009-06-15, 3:14 PM | Повідомлення # 21 |
відвідувач
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Маленька, але гарненька! За 15 років, правда , але для різноманітності... Привіт всім голочкам! Бусинка.
Ще не вмерла Україна, доки живуть і діють Українки!!!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2009-07-06, 10:30 PM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
| Вишита подушечка для хресника. Вишивала моя сестричка Леся Левченко.
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-07-06, 10:37 PM | Повідомлення # 23 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Бусинка, дуже симпатишна і ніжна подушечка! Люблю такі вишукані і не *забиті* візерунки Нехай руки не болять) nosiknata, дуже етнічно, я б сказала До такої подушки ще б напис: *нехай тобі насниться Індія* Схема з власного рисунка чи десь взяли?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Vikaho | Дата: Понеділок, 2009-07-06, 10:54 PM | Повідомлення # 24 |
побратим
| nosiknata, який слоник!!! Дуже гарна подушка! І питання для всіх: розкажіть, чим ви набиваєте подушки або іграшки? Як називаються маленькі кУльки, якими зараз часто набивають іграшки? Де їх можна купити? Потім похвастаюся (сподіваюся, це не оффтоп)
|
|
| |
ganzya | Дата: Понеділок, 2009-07-06, 10:59 PM | Повідомлення # 25 |
Активіст форума
| схемка похожего слоника здесь http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/7-54-5002-16-1246906666
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2009-07-07, 0:39 AM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| ООО, це саме той слоник!!!! Сестра сказала, що схемку знайшла в неті і сама переробила кольори , щоб виглядало більш природно і не так яскраво для малесенького хлопчика (4 місяці). Гандзя оперативно реагує - дякую!!!! Сама хотіла цю схемку,шукала,- а тут на рідному форумі вже все викладено, спасибі вам рукодільниці!
|
|
| |
ganzya | Дата: Вівторок, 2009-07-07, 12:33 PM | Повідомлення # 27 |
Активіст форума
| У меня есть фото с выставки (нашла в инете), там еще косметичка и игольница, если понравилось, схемы выложила там же.
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
Бусинка | Дата: Вівторок, 2009-07-07, 4:46 PM | Повідомлення # 28 |
відвідувач
| Гляньте на ідею... http://www.housetohome.co.uk/imageBank/c/cushion54.jpg З незмінною шаною до кожної голочки. Бусинка. Додано (2009-07-07, 4:46 Pm) --------------------------------------------- Bullet,дякую! А це може Вас зацікавити...
Повідомлення відредагував Бусинка - Вівторок, 2009-07-07, 4:42 PM |
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2009-07-07, 8:35 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| класссс!!! яке все чудове!!! Велике дякувать за натхнення!!!
|
|
| |
Бусинка | Дата: Середа, 2009-07-08, 1:31 PM | Повідомлення # 30 |
відвідувач
| Прошу, я не сказала, що Bullet, полюбляэ подушечки для голочок... Додано (2009-07-08, 1:28 Pm) --------------------------------------------- Занйшлося...для трояндових ідей... Додано (2009-07-08, 1:31 Pm) --------------------------------------------- Треба вже й собі братися до роботи... потім представлю на обговорення Привіт всім!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2009-08-29, 2:23 PM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Вишиті подушки двоюрідної сестри мого чоловіка Алли, с. Окопи, Хмельниччина...
|
|
| |
Цветана | Дата: Понеділок, 2010-03-29, 3:03 AM | Повідомлення # 32 |
побратим
| Quote (Vikaho) І питання для всіх: розкажіть, чим ви набиваєте подушки або іграшки? Як називаються маленькі кУльки, якими зараз часто набивають іграшки? Де їх можна купити? Если вопрос еще актуален. Или просто кому-то понадобится. Ці кульки называются умными словами "пенополистирольные гранулы" (это не я такая умная, это я скопировала -)) На просторах Паутины встретила наш украинский сайт, где можно заказать эти самые гранулы. Надеюсь, не нарушаю правила форума, публикуя адрес сайта? http://kreslo.dp.ua/kupit_granuli_napolnitel_dlya_beskarkasnoy_mebeli_kreslo-myach_kreslo-grusha_kreslo-meshok_beskarkasnaya_mebel_dnepropetrovsk.html А подушки Бусинка и nosiknata невестки очень понравились! Экзотический слоник от nosiknata - супер!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
Повідомлення відредагував Цветана - Понеділок, 2010-03-29, 3:05 AM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-03-29, 12:35 PM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| nosiknata, які подушки! Це ніби у мої бабці. А коли спиш,то ніби сидиш.Коли такі бачу, тоді згадую дитинство,бабця знімала з ліжка,розстеляла і спали тільки на вишитих подушках. Клас!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
veronika | Дата: Понеділок, 2010-04-05, 11:36 PM | Повідомлення # 34 |
мешканець сайту
| Ось такі подушечки зробила доці
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
JAFA | Дата: Вівторок, 2010-04-06, 1:27 PM | Повідомлення # 35 |
друг
| veronika, Ви мене випередили. Правда, в мене швидкість - як у равлика . Журнал з мишками ще з 1998 року, здається, лежить. Я один час збирала Сучасну вишивку хрестиком. Завтра спробую свої подушечки сфотографувати і викласти на сайті(вперше буду це робити).
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-04-06, 5:29 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Quote (nosiknata) Вишиті подушки двоюрідної сестри мого чоловіка Алли, Таке оформлення подушок чи не у всіх радянських родинах, де жінки не полишили вишивання. Повіяло дитинством і затишком дому бабусь... ех... тут слова закінчуються. Дякую за фото!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tetiano4ka | Дата: П`ятниця, 2010-04-23, 1:12 PM | Повідомлення # 37 |
перехожий
Група: Користувачі
| Дорогі майстрині! Вже три години не можу відірватись від читання Вашого прекрасного форуму! Величезне спасибі за його створення! Ви надзвичайні! Перше моє повідомлення саме в темі "подушки", оскільки ДУЖЕ цікавить питання, чи є в когось схема для вишивання весільної подушки? (це та, на яку сідає наречена, коли їй знімають фату). Десь колись бачила таку подушку з лебедями - дуже гарна! Можливо хтось поділиться схемою? Буду дуже вдячна.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-04-23, 1:38 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Знаю цю весільну прикмету, що хто з дружок першою сяде на подушку, з якої встала прибрана молода, та й першою вийде заміж слідом за цієї нареченою, але про спеціальну вишивку не чула й не бачила. Це сучасний звичай, тому підійдуть, напевно, сучасні весільні дизайни. Який сподобається найбільше, той і вишивайте.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2010-04-23, 2:24 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| У нас також на Львівщині є такий звичай, мама молодого знімає фату з голови невістки.Наречена сидить на колінах молодого, а молодий сидить на великій подушці,де з боку є вишита вставка. Але спеціальної подушки не вишивають.Беруть правда вишиту,але вишивка може бути, як геометрична, так і квіткова.Так, що перед вами безмежне поле для фантазії.Вишийте, таку, яка вам до душі, яка вам подобається! Головне, що у вас є бажання вишивати !
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Цветана | Дата: П`ятниця, 2010-04-23, 6:24 PM | Повідомлення # 40 |
побратим
| Tetiano4ka, Мабудь, можна взяти любой понравившийся дизайн весильного рушника (здесь много есть схем, погуляй, Tetiano4ka, по темкам Рушниковым, напр) ... кстати, как разнятся традиции свадебные! В местах, откуда я родом (Кубань), молодых до сих пор сажают на тулуп, вывернутый шерстью наружу В более современном варианте - на дубленку, меховое пальто (шубку натуральную). Сидеть на такой считается - к достатку в семье)) А тебе, Tetiano4ka, спасибо за подсказку этого интересного обычая (мне ж приданое надо дочке готовить)))
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
Повідомлення відредагував Цветана - П`ятниця, 2010-04-23, 6:25 PM |
|
| |