Жіноча вишиваночка: крій, пошиття
|
|
Ludmila | Дата: Четвер, 2009-10-15, 1:36 AM | Повідомлення # 81 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дівчата, дякую, що підтримали і порадили. Все таки треба сідати і доробляти, шкода проробленої роботи. Quote (Пасіонарія) П.С. Якщо можете - пазуху примережте одинарним прутиком - це підкреслить і стилістично витягне сорочечку. Пазуха - це там, де вшивається рукав? Примережування - це з"єднувальний декоративний шов? Я все правильно зрозуміла. Тільки не кидайте в мене тапками, адже я вишивальниця-самоучка ібагато чого не знаю, але вчуся.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2009-10-15, 11:00 AM | Повідомлення # 82 |
Мудра людина
| Людмило, сорочка справді гарна дуже!!Багата! Думаю Пасіонарія мала на увазі перед сорочки, там де розміщений широкий узор, по краю вирізу вишити щільно простий прутик- виріз оформиться, і витягнеться. А я би казала мережку пустити з обидвох сторін широкого пасма узору - я так це собі уявила - тоді перед буде не "куций" а витягнеться оптично в довжину і стане "прозоріший". Там де вшиваємо рукав - пройма. Китиці- це чудово а ще білого кольору - взагалі супер буде - повністю підтримую! і стойку на мій погляд також не треба робити, занадто строга в цьому варіанті для дівчинки. Вибачайте, якщо щось не те, просто хотілось підтримати таку кропітку роботу і побачити вже на щасливій власниці мамині руки - це золото!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Ludmila | Дата: Четвер, 2009-10-15, 11:57 AM | Повідомлення # 83 |
мешканець сайту
| nosiknata, дякую, що роз"яснили. Я планувала виріз на сорочині чуть зшити декоративним з"єднувальним швом (виходить дуже глибокий) Quote (nosiknata) А я би казала мережку пустити з обидвох сторін широкого пасма узору - я так це собі уявила - тоді перед буде не "куций" а витягнеться оптично в довжину і стане "прозоріший" мережку дати не вийде, хіба декоративний шов, а чи не буде забагато вже тих швів
|
|
| |
tanytryell | Дата: П`ятниця, 2009-10-16, 9:01 PM | Повідомлення # 84 |
мешканець сайту
| Quote (maty) мене спокусив колір-я б сказала-колір шампанського,тож купила,а тепер думаю,які б кольори підібрати,щоб цей колір полотна доповнити і розкрити-мені спадає на думку,щось в св-коричневих тонах.Може,в когось є ідеї До кольору шампанського подивіться відтінки зеленого - не яскравого, а приглушеного, із жовтавими, гірчичними, коричнюватими нотками. Дуже приємне поєднання з теракотовими відтінками, охряними, соломистими. Дуже гарно ляжуть відтінки "на пів-тона" - трошки темнішиі або трошки світліші за саму тканину, або пів-тону плюс ще пів-тону у той же бік. Я у такий спосіб підбирала нитки до світло-бузкової тканини. Яскраві ж , і контрастні відтінки, як на мене, не пасуватимуть до нього. як і чорне з білим.Додано (2009-10-16, 9:01 Pm) ---------------------------------------------
Quote (Ludmila) мережку дати не вийде, хіба декоративний шов, а чи не буде забагато вже тих швів Малюнок трішки заширокий, але це не така вже й проблема. Зрештою, вишиванка - перш за все, творчий доробок майстрині. Яку сорочку вона створила - такій і бути. Як на мене, нічого додавати більш не потрібно. Коли сорочечка буде повністю дошита, вона виглядатиме більш довершено, а спідничка або поясок, під який буде носитись ця краса, складуть тканину у акуратні защипи, які і витягнуть вертикаль. Більше того, я впевнена, що коли Ви одягнете готову сорочечку на доньку, всі, хто її побачить, будуть у повному захваті!
|
|
| |
Яна-86 | Дата: Середа, 2009-10-28, 11:02 PM | Повідомлення # 85 |
перехожий
Група: Заблоковані
| Схожа проблема. Теж хочу вишити жіночу сорочку, хрестиком, у синіх або кавових тонах, але ніяк не можу знайти візерунок. Ті, що продають у магазинах надто прості. Може хтось має гарний узор?
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-10-28, 11:53 PM | Повідомлення # 86 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Яна-86) Може хтось має гарний узор? вітаємо на формі! Уважно перегляньте відповідні теми форума про вишиванки: там є немало схем + в фотоальбомах трошки.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
cherry | Дата: П`ятниця, 2009-10-30, 10:35 AM | Повідомлення # 87 |
побратим
| Яна-86, хтось давав посилання http://picasaweb.google.com/HMuzychuk, там в альбомах така краса, що дух захоплює! Додано (2009-10-30, 10:35 Am) --------------------------------------------- Перепрошую, http://picasaweb.google.com/HMuzychuk
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 0:06 AM | Повідомлення # 88 |
Мудра людина
| Жіноча сорочка вишита низинкою. село Шешори, вересень 2009 рік.
|
|
| |
юляв | Дата: Вівторок, 2009-11-17, 4:38 PM | Повідомлення # 89 |
відвідувач
| http://s56.radikal.ru/i153/0911/e3/176eb4e0346a.jpg - з цього почалась моя хвороба вишивкою. почала вишивати моя мама, але після 100хрестика сказала що небаче . і тут мене покрутило)))) вишивала її 3 місяці. закінчила в січні цього року
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2009-11-17, 6:13 PM | Повідомлення # 90 |
Мудра людина
| юляв, Гарна робота!! з доброї маминої руки хай довго носиться!!!
|
|
| |
юляв | Дата: Вівторок, 2009-11-17, 6:32 PM | Повідомлення # 91 |
відвідувач
| http://i082.radikal.ru/0911/95/e841660fdbfc.jpg - собі вишила(помилилася з фото то хлопчача).
Повідомлення відредагував юляв - Вівторок, 2009-11-17, 11:36 PM |
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2009-11-17, 10:13 PM | Повідомлення # 92 |
мешканець сайту
| юляв, в мене таке враження, що я вже цю сорочку десь зустрічала. Весняні, теплі і свіжі кольори. А ваша вишиванка буде із стійкою?
|
|
| |
veronika | Дата: Вівторок, 2009-11-17, 10:44 PM | Повідомлення # 93 |
мешканець сайту
| Я можу вам вишити сорочку на замовлення.Звертайтеся за тел 380679332495 Додано (2009-11-17, 10:44 Pm) --------------------------------------------- Bullet, я вишиваю різні сорочки
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
юляв | Дата: Вівторок, 2009-11-17, 11:09 PM | Повідомлення # 94 |
відвідувач
| ой. помилилася. не ту картинку вставила. це я племіннику вишила
Повідомлення відредагував юляв - Вівторок, 2009-11-17, 11:12 PM |
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2009-11-17, 11:14 PM | Повідомлення # 95 |
мешканець сайту
| юляв, Ви з радикалу копіюйте третю стрічку, і картинку буде видно відразу на форумі
|
|
| |
юляв | Дата: Вівторок, 2009-11-17, 11:16 PM | Повідомлення # 96 |
відвідувач
| - а це вже моя http://s45.radikal.ru/i109/0911/3c/61e770d79cda.jpg
Повідомлення відредагував юляв - Четвер, 2009-11-19, 1:14 PM |
|
| |
zozu | Дата: П`ятниця, 2009-11-20, 11:20 AM | Повідомлення # 97 |
перехожий
Група: Заблоковані
| мені подобається ніжна вишивка, а це я вишила сестрі (моя перша робота)
|
|
| |
veronika | Дата: П`ятниця, 2009-11-20, 9:48 PM | Повідомлення # 98 |
мешканець сайту
| Вишила сорочки,але вишли якісь незвичні,то незнаю.
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Ludmila | Дата: Субота, 2009-11-21, 0:24 AM | Повідомлення # 99 |
мешканець сайту
| zozu, veronika, вишиванки гарні, молодці.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2009-11-21, 1:06 AM | Повідомлення # 100 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (zozu) мені подобається ніжна вишивка, а це я вишила сестрі (моя перша робота) Прикріплення: 1459665.jpg(86Kb) Незвичне поєднання для нинішніх часів, зараз все синьо-червоне, як правило (те, що мені на очі попадається). А то гладь чи хрестик? Гарна, гарна сорочка! Quote (veronika) Вишила сорочки,але вишли якісь незвичні,то незнаю. veronika, питання чорних вишиванок у нас на форумі деякий час активно мусувалось:) Ваші вишиванки красиві, що ви не знаєте? Quote (юляв) а це вже моя юляв, цікаво-цікаво, а чого ж лише половинка? А ви з якого регіону? У вас регіональна вишивка?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |