Дитяча вишиванка
|
|
Irina_SV | Дата: Неділя, 2013-09-29, 11:10 AM | Повідомлення # 601 |
 мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Цитата (НаташаО) Всю ніч сиділа вишивала - до 9 ранку цю вишиванку щоб завершити, Наталіє, я вас дуже розумію )))))) Сама не раз так - ніч просидиш, але зробиш те що хотілось ))))) Гарно вам відгуляти весіллячко. Чекаємо на фото на власнику сорочечки )
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
НаташаО | Дата: П`ятниця, 2013-10-04, 0:11 AM | Повідомлення # 602 |
 Активіст форума
| Доброго вечора! romantik, Irina_SV, звітуюсь про пророблену роботу. Довишивала знову ж таки вночі і зразу випрала. Фото готової сорочки на моєму синові. Було проблемно вибрати кольори для нього. Він у мене весь у конопушках, чим дуже переймається і трішки рижкуватий до того ж. Вже було придбала сині нитки, однак в останній момент передумала, червоні та чорні зразу ж відмовилась, боялась, що це ще більше підкреслить веснушки. Тому вибрала зелені тони. Нитки не муліне, а якісь шовкові чи що, загубила етикетки, однак вишивати було дуже важко, нитка не трималась місця, куди я її вшивала, а тому рядочки вишивки лежать не зовсім ідеально.Дякую за допомогу, дійсно, так набагато краще.
Повідомлення відредагував НаташаО - П`ятниця, 2013-10-04, 0:12 AM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2013-10-04, 0:42 AM | Повідомлення # 603 |
 Мудра людина
| НаташаО, яка щаслива дитина! Для такої посмішки, та нелегка і кучерява нитка - це зовсім нічого ! Вітаю з обновкою!
Моя майстерня ®
 ...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Lyubov | Дата: П`ятниця, 2013-10-04, 0:58 AM | Повідомлення # 604 |
 Мудра людина
| НаташаО, молодец!
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: П`ятниця, 2013-10-04, 11:22 AM | Повідомлення # 605 |
 побратим
| Ваш синулька - соняшна дитина!!! Він такий гарний і щасливий!!! А за веснянки,хай не переймається!! Скажіть йому,що дівчата більше любитимуть,хоч і дразнитимуууууть.....Бо такі хлопці дуже добрі і ніжні!!!!!! Ой,про вишиванку забула....за тією посмішкою....Гарна сорочечка,а те що нитки не дуже рівно лягають - з часом "стануть на місце"...
Повідомлення відредагував olgavasilevskia - П`ятниця, 2013-10-04, 11:24 AM |
|
| |
Irina_SV | Дата: П`ятниця, 2013-10-04, 11:54 AM | Повідомлення # 606 |
 мешканець сайту
| НаташаО, от таки точно в цьому випадку не вишиванка прикрашає, а синочок прикрашає вишиванку! Гарна робота! Та й до того ж щаслива - оскільки, он з якою радістю позує мамина гордість!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
НаташаО | Дата: П`ятниця, 2013-10-04, 10:32 PM | Повідомлення # 607 |
 Активіст форума
| Дякую всім за підтримку. Так тепло стало на душі зразу, що не передати словами.Буду старатись і надалі, в планах вишиванка чоловіку до дня народження ( 23 листопада) не знаю чи встигну. А синочок у мене і справді добрий і ніжний
|
|
| |
НаташаО | Дата: Вівторок, 2013-12-17, 9:39 PM | Повідомлення # 608 |
 Активіст форума
| Ще сюди продублюю сорочку для хлопчика, не знаю, правда, чи можна це робити, якщо ні, то нехай модератори викинуть і пробачать.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Вівторок, 2013-12-24, 3:58 AM | Повідомлення # 609 |
 Активіст форума
| Мабуть мене модаретори будуть сварити, але вкину і сюди платтячко. Хай знають, що можна і стрічками вишити вишиваночку. Це і швидко і гарно.
Більш детальний процес роботи можна побачити у моїй творчій майстерні.
Повідомлення відредагував НаташаО - Вівторок, 2013-12-24, 5:24 PM |
|
| |
marysya9 | Дата: Вівторок, 2013-12-24, 8:54 AM | Повідомлення # 610 |
 друг
| НаташаО, аж літом запахло!))). Мені дуже - дуже сподоюалось, особливо асиметрія у вишивці, це так сучасно !
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2013-12-24, 9:48 AM | Повідомлення # 611 |
 Мудра людина
| НаташаО, яка творча робота, стільки деталей, хочеться розглядати сорочечки ще і ще!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
НаташаО | Дата: Вівторок, 2013-12-24, 5:20 PM | Повідомлення # 612 |
 Активіст форума
| marysya9, Tana, дякую. Я так захопилась стрічками, що то капець, не можу нія приступити до бісеру, все вагаюсь, чи зможу це зробити, бо вперше. А стрічки-то дійсно класно.
|
|
| |
Ганнуся | Дата: Вівторок, 2013-12-24, 5:45 PM | Повідомлення # 613 |
 побратим
| НаташаО, платтячко неймовірне! Стрічки - то, мабуть, ваше! А бісер зачекає
|
|
| |
НаташаО | Дата: Вівторок, 2013-12-24, 6:35 PM | Повідомлення # 614 |
 Активіст форума
| Ганнуся,дякую. Якби ж то бісер зачекав . На носі день народження рідної сестрички, час не терпить. Хочеться щось неймовірне.
|
|
| |
|
Tana | Дата: Понеділок, 2014-01-06, 10:38 AM | Повідомлення # 616 |
 Мудра людина
| Dakota, гідний початок справи! Бажаю скорого продовження сорочкового!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Ганнуся | Дата: Понеділок, 2014-01-06, 4:51 PM | Повідомлення # 617 |
 побратим
| Похвалюся і я новою сорочкою для сина. Шила - вишивала спеціально до новорічних свят. Тканина луцька Оксамит. Нитки шовк ДМС і котон ДМС. Сорочка вийшла настільки ніжна і сліпучо-біла, що важко було фотографувати узор.
|
|
| |
tanytryell | Дата: Понеділок, 2014-01-06, 4:57 PM | Повідомлення # 618 |
 мешканець сайту
| Ганнусю - Ви молодець! Така краса вийшла!
|
|
| |
Ганнуся | Дата: Понеділок, 2014-01-06, 5:07 PM | Повідомлення # 619 |
 побратим
| Ой, тільки зараз догледіла, що фото зроблено з недоробленою мережкою На готовому виробі все дороблено! Усім веселого Різдва!
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2014-01-06, 6:47 PM | Повідомлення # 620 |
 Мудра людина
| Аню - сорочка неймовірно гарна!!! тим більше,що білим по білому - то взагалі непросто вишити.щоб виглядало виразно - тобі це вдалося!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |