Дитяча вишиванка
|
|
Shvaro4ka | Дата: Понеділок, 2010-04-19, 2:19 PM | Повідомлення # 41 |
друг
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| А підкажіть, будь ласочка, розміри сорочки (довжина, обхват грудей, довжина рукавчиків) для малюка (хлопчика в 2 рочки). Хочу сорочечку вишити синульці подруги на день народження, а які там розміри питати не хочу, ну щоб сюрприз був.
|
|
| |
Цветана | Дата: Понеділок, 2010-04-19, 4:27 PM | Повідомлення # 42 |
побратим
| Shvaro4ka, я как раз озадачилась кроем вышиванки для своего сынули. Нашла выкройки детских сорочек. На мальчика 2-х (при росте 84см) указаны такие размеры деталей: длина полочек и спинки - 36см, обхват груди - 34см, длина рукава - 29см. Правда, эти выкройки еще не проверяла на сорочке для своего детеныша, но вижу на глаз - расчитано на полненького мальчика. А нет возможности у подруги (ее мамы или мужа) выпросить рубашечку для сверки? (только не трикотаж, есссно)) Успехов вам!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Українка | Дата: Середа, 2010-04-21, 3:59 PM | Повідомлення # 43 |
Активіст форума
| сорочечка для дівчинки,півтора рочки,вже подарована http://s45.radikal.ru/i109/1004/be/c62836190f5d.jpg фото схемки http://s42.radikal.ru/i095/1004/6e/ef158bb304bf.jpg
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2010-04-22, 3:16 AM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| Українка, гарне бачення старого орнаменту.Я таку блузочку вишивала колись в червоно-чорному кольорі.А ваш варіант мені дуже сподобався Зелений колір омолодив блузку, а ще й мережка...Вік живи,вік учись! Або вчитися ніколи не пізно.Молодець!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Четвер, 2010-04-22, 3:18 AM |
|
| |
Українка | Дата: Неділя, 2010-04-25, 9:44 PM | Повідомлення # 45 |
Активіст форума
| Dmutrik09, дуже дякую! А з фасоном трішки промахнулися ми Треба робити ширшою горловину,бо таких маленьких діток важко одягати.Або придумувати на плечі застібки.На майбутнє знатиму вже
|
|
| |
Гномик | Дата: Четвер, 2010-04-29, 1:04 PM | Повідомлення # 46 |
відвідувач
| Моя друга вишиванка (для племінника 1рік і 9 місяців)
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-04-29, 1:17 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Гномик, дуже гарна! Люблю, коли виріз так просто оброблений, зручно розрізати, носити-прати, нема так званої ковбаси. Орнамент хлопчачий не як у всіх! Чому не присилаєте на конкурс?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Цветана | Дата: Четвер, 2010-04-29, 1:59 PM | Повідомлення # 48 |
побратим
| Tana, а что ты ковбасой называешь? Какой способ? Я вот тоже сейчас нахожусь в процессе, собираю инфу по сшиванию (а опыта кравецького зосім немає!) Гномик, дуже гарна выйшла сорочечка!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-04-29, 2:48 PM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| Оффтоп, ковбаса (не поняття, сленг) -- в багато шарів завернута/підігнута тканина, коли товста, то вигляд має не довсім той, що треба.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
veronika | Дата: Середа, 2010-05-05, 0:04 AM | Повідомлення # 50 |
мешканець сайту
| Цвітана, я беру на сорочки домоткане полотна, переплетення гарне, я проста вона я з лавсановою ниткою. Вирізаю прямокутники, міряю ширину і довжину сорочки+довжину рукава, манжет, шию. А тоді вишиваю, потім аж зшиваю. Якщо шию гладдю квіти то підходить тканина без переплетення, наношу малюнок через кальку і тоді вишиваю на пяльцях.
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Українка | Дата: Середа, 2010-05-05, 0:15 AM | Повідомлення # 51 |
Активіст форума
| veronika, сорочечка дивовижна вийшла і лялечка ваша ще краща
|
|
| |
Цветана | Дата: Середа, 2010-05-05, 12:02 PM | Повідомлення # 52 |
побратим
| Shvaro4ka, размеры - из журнала по моделированию одежды (сразу не ответила, сорри). Tana, я поняла)))) тоді це ковбаса, канеш (в багато шаров-то). Ну, це вже не зовсім акуратна робота (м*яко сказати)) veronika, супер! Дочурка-цветочек! А я вот с гладью как-то не очень дружу... тока машинной вышивкой нечто похожее на простенькую гладь получается... Вера, а боковые голубоватые узорчики, это что? - мережка или вышивка? Спасибо за разъяснения алгоритма работы над сорочкой. (а ты не выставляешь ее на конкурс?)
Повідомлення відредагував Цветана - Середа, 2010-05-05, 12:04 PM |
|
| |
veronika | Дата: Середа, 2010-05-05, 7:20 PM | Повідомлення # 53 |
мешканець сайту
| Цветана, голубувате то мережка. Я вже виклала на конкурс сорочки своіх рідних, а цю зробила подрузі
|
|
| |
Цветана | Дата: Середа, 2010-05-05, 10:22 PM | Повідомлення # 54 |
побратим
| Феи, глядя на вас, я тоже заболела мережками, уже даже воплотила в дело Теперь осталось научиться другим вышивально-декоративным швам (кроме банального крестика и тамбурного)
Повідомлення відредагував Цветана - Середа, 2010-05-05, 11:17 PM |
|
| |
veronika | Дата: Середа, 2010-05-05, 11:23 PM | Повідомлення # 55 |
мешканець сайту
| Можу Вам дати гарну книгу з різними мережками і швами
|
|
| |
Цветана | Дата: Четвер, 2010-05-06, 0:31 AM | Повідомлення # 56 |
побратим
| veronika, я виртуально училась на скачанной "Искусство мережки" и еще в сети неск. сайтов по ручным швам нашла. Не эту книгу имеешь в виду, Верунь? Зы: дуже прошу, давай на "ти", а? А то я оглядываться начинаю -))
|
|
| |
veronika | Дата: Четвер, 2010-05-06, 0:55 AM | Повідомлення # 57 |
мешканець сайту
| Ні не ці. Я теж скачала якусь іностранну по різним швам.
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Вівторок, 2010-05-18, 11:37 PM | Повідомлення # 58 |
побратим
|
Повідомлення відредагував Nito4ka - Середа, 2010-05-19, 8:42 AM |
|
| |
маця | Дата: Неділя, 2010-06-13, 2:32 PM | Повідомлення # 59 |
перехожий
Група: Користувачі
| привіт Усім!А таку сорочечку вишила синові я . Як викладати на форумі фотографії (Керівництво до дій)
Повідомлення відредагував ganzya - Неділя, 2010-06-13, 8:46 PM |
|
| |
зірка | Дата: Середа, 2010-07-07, 10:23 AM | Повідомлення # 60 |
відвідувач
| вишивала на хрестини але я аматор тож вийшло на 4місячного вже синочка...
у зіницях, де полярна ніч у розлуках - неминучих зливах поміж ними все-таки щаслива вперше за останні п'ять піврічь... © моє власне
|
|
| |