"НаташаО: нічні творіння"
|
|
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 1:25 AM | Повідомлення # 21 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Вишила хрещенниці пенал у школу. Рада-радюсінька, що не такий, як у всіх. Скільки мало дитині треба для щастя. А роботи було на один вечір, і то без особливої перевтоми.Вишивала із задоволенням . Тканина також мікровельвет, що залишився після пошиву спідниці. Розочки зроблені буквально одним рухом.Трішки бісеру і все заблищало. А забула за бджілок, які там літають з обох сторін.Вшила підкладку і замочка і все , робота завершена.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 1:33 AM | Повідомлення # 22 |
Активіст форума
| Побачила на одному сайті як можна зробити ігольницю і швидко змайструвала собі та сестрі до дня Тетяни, чисто символічно. А всього-навсього потрібен диск, круг від скотча,синтепон, та тканина. Ну і для прикраси - знову ж таки стрічки. Взяла тканину також мікровельвет, що залишався від пошиву спіднички - це для сестри. Собі ж брала тканину від гардин. Все вийшло гарно, однак моя тканина виявилась щільною, а тому голки не дуже добре входять, що я не врахувала при роботу. Але це була перша ігольниця. Надалі мене навчило.Якщо комусь потрібно буде, покажу як це робити.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 1:36 AM | Повідомлення # 23 |
Активіст форума
| Це вишила донечці чохла на мобільний. Тканина - трикотаж.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 1:39 AM | Повідомлення # 24 |
Активіст форума
| А це просто потрібно було щось застелити під ікони. Взяла тканину для гардин, накрутила троянд і попришивала. Вживу на багато гарніше. Вони наче живі, фото це не передає.
|
|
| |
|
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 2:07 AM | Повідомлення # 26 |
Активіст форума
| Ну і наостанок на сьогодні мої ігольниці.
Одна вишита стрічками, а друга -хрестиком котики. Котики такі начеживі, вміє ж хтось створювати схеми, стараюсь тикати голки, щоб не в мордочку.
Повідомлення відредагував НаташаО - Понеділок, 2013-10-28, 2:10 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 3:00 PM | Повідомлення # 27 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| НаташаО, читати вашу тему вкрай незручно на моєму моніторі (1280 х 720 пікселів), а на портативних пристроях, підозрюю, взагалі неможливо.
Навчіться виставляти фото по 2, максимум три в рядок. Тоді і глядачів у вас буде більше Приємно оформлена тема сама запрошує в гості
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
romantik | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 11:42 PM | Повідомлення # 28 |
побратим
| НаташаО, вітаю із світлицею. Чудовий в"язаний костюмчик.
|
|
| |
sheva | Дата: Вівторок, 2013-10-29, 0:08 AM | Повідомлення # 29 |
побратим
| НаташаО, також просимо розділяти вставлені фото, бо такі чудові роботи, а роздивитися їх майже неможливо
моя майстерня
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2013-10-31, 1:22 AM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| НаташаО, вітаю на форумі! Чудові роботи! приєднуюсь до колег- жаль, що читати неможливо, "рве" очі й монітор)). Спробувала Вам відредагувати одне повідомлення, але ж це купа часу... Вчиться виставляти фото. Ласково просимо до гурту! Хай щастить!
|
|
| |
НаташаО | Дата: Субота, 2013-11-02, 2:37 AM | Повідомлення # 31 |
Активіст форума
| Bullet, romantik, sheva, Сестра_Юлія, дякую вам усім. Правда не можу зрозуміти як виставляти фото по 2 в рядок максимум 3, якщо на моєму комп"ютері так і показує, по 2-3 в рядок. Треба вернутись і "стартонути" ще раз, щоб навчитись врешті решт виставляти ті фото і "не рвати" очі. Вибачте, будь ласка, буду вчитись. Довго не відповідала, їздила в гості до свекрухи.Та й взагалі в будні стараюсь вишивати, а коли приходить неділя чи якесь свято, тоді можна повідриватись на комп"ютері.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2013-11-03, 3:48 AM | Повідомлення # 32 |
Активіст форума
| А це якось влітку нарили діти на горі у свекрухи. Правда не прасували,а так попросила вдягнути доньку. Не думала, що кину колись в комп"ютер.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2013-11-03, 12:43 PM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| НаташаО, які чудові серпанкові строї . Поділіться світлиною ближче!Аби можна було відшити узір!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2013-11-03, 3:26 PM | Повідомлення # 34 |
Активіст форума
| Dmutrik09, з радістю, тільки як це зробити?
|
|
| |
olimpia | Дата: Неділя, 2013-11-03, 3:43 PM | Повідомлення # 35 |
мешканець сайту
| НаташаО, не виставляйте фото в один ряд. Користуйтеся кнопкою "Перегляд" перед тим як публікувати. Тоді Вам стане зрозуміліше, що не так. Додано (2013-11-03, 3:43 PM) ---------------------------------------------
Цитата НаташаО ( ) Dmutrik09, з радістю, тільки як це зробити? просто зробіть фото узору зблизька і поділіться з нами, будь-ласка.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2013-11-03, 3:52 PM | Повідомлення # 36 |
Активіст форума
| olimpia, Dmutrik09, це буде не знаю коли,так як не скоро збираюсь знову в село. Кабанчика забили, розділили і роз"їхались по домівках.Буде їхати чоловік, попрошу,щоб взяв у свекрухи, а тут на місці сфоткаю і тоді вкину в комп.
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Неділя, 2013-11-03, 4:24 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| НаташаО, відредагуйте у своїй мастерні старіші повідомлення , читати не зручно
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2013-11-03, 7:59 PM | Повідомлення # 39 |
Активіст форума
| lady-v, я б з радістю, і вже хотіла давно це зробити, однак навпроти кожного старішого повідомлення немає кнопочки "змінити повідомлення"
|
|
| |
Lyubov | Дата: Неділя, 2013-11-03, 9:06 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| НаташаО, шикарные божьи коровки!
|
|
| |